Bildirim
Sertifikam 2 saatte geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar pdf reader reisi agle sayfasından indirdim ama base programı cihaza uygun değil uyarısı çıkıyor ama yinede yükledim. daha sonra adobe readerı yüklemeye çalıştığım da base programı kurun uyarısı veriyor
ne yapmam gerekiyor -
galiba hatalı programı yükledim . Çünkü reisi eagle sayfasında office S 60 v3 için nokia 5800 için uygun değil galiba. Çünküü office yüklendi ama herhangi bir dökümanı açmıyor . Genaral error şeklinde bir uyarı veriyor herhangi bir tuşa doknulduğunda. ve yüklediğim bir programı kaldıramadım. galiba bize format yolu gözüküyor. yardımlarınızı bekliyorum -
galiba buraya benden başka yazan da yok
Başka bir siteden adobe yi indirip imzaladım ve program çalışıyor. Fakat resii egle sayfasından indirdiğim quick ofisi kaldıramıyorum. başka klasörlere taşıyabiliyorum ama diğer program gibi kaldır dediğim de kaldırmıyor. nasıl kaldırabilirim bu programları . format atmam gerekebilir mi?
Beyler cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum ya da uğraş bul mu diyorsunuz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ınsert sım ne demek
- çin nokia imei değiştirme kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- snapdragon 8 gen 5
- play protect nedir
- telefon hoparlör temizleme
- pin kodu kaldırma
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X