Şimdi Ara

Serum iğnesi acıtır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
20.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elbet kan aldırmışsındır şimdiye kadar,işte iğne girerken vereceği acı hemen hemen o kadardır,yani büyütecek bir şey yok.
    Bu arada serum deyince aklıma bu geldi.

Serum iğnesi acıtır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

Serum iğnesi takılırken cok acı verir mi?

yalan hep ya acıdığı flan yok.tüm piercinglerim serum iğnesi (intraket) ile yaptım gri intraketle hemde serumda takıldı önceden bişi olmuyor az bişi olur belki.mavi intraketle yaparlar sana bişi olmaz
  • İnanki acıtmıyor. Geçen sene sayısızca serum yedim acımadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunca bir şey kolunda ilerlediğini hissedeceksin İlk an dışında acıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Şu konuya verilen cevaplar forumun içler acısı halini ortaya koymaya yeter bence. Biraz adam olun da ciddi cevap verin, her konuyla dalga mı geçilir ?

Ne yazık ki. Zekice bir şey yaptığını sanan zeka yoksunları, birinden gördüğünü taklit ediyor, dalga geçince, diğerleri gibi davranınca, o diğerleri tarafından kabul göreceğini, saygı duyulacağını sanıyor belki de. Eziklik.
  • Damar yoluyla aynı değil mi? Serumu taktıktan sonra hızını ayarlamak için bir şey var. hemşire yardırmazsa bir şey olmaz.

Popoya iğne yapacaklarına serumu tercih ederim.

• 2 hafta önce cumartesi günü alkol komasına girmiştim. arkadaşların söylediğine göre iğneyi sokarken kıpırdamamışım bile bende bişey hissetmedim açıkcası
  • Rahat ol sıkıntı olmaz. Hem serum iyidir.
  • kan aldırırken daha çok rahatsız eder , serum iğnesinin tek sıkıntısı serum bitene kadar takılı kalıcak olması , koldan değilde elin üstünden sokulan serum biraz daha fazla acıtıyor ama yine kan aldırmaktansa onu tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 28 Mayıs 2013; 1:29:05 >
  • G.B.S geçirdiğimde 50 60 gün serum takıldı ve iğne 3 günde bir değişmek zorundaydı
    lomber ponksiyon yapıldı (omur ilikten sıvı alımı)
    katater takıldı (2 kez) bir kez çıktı ilk seferinde 2 doktor vardı işlerini biliyorlar dı 2. seferde tek kadın doktor geldi zorla taktı her taraf kan içinde kaldı
    sonda takıldı yoğun bakımda
    6 kere plazma değişimi yapıldı
    yetmedi birde safra kesesi iltihaplandı zaten acısı çeken bilir bir de onun için iğne yedik kabamızdan

az daha kalsam süzgeç olcaktım

dayanın azcık olmaz böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 28 Mayıs 2013; 1:32:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

G.B.S geçirdiğimde 50 60 gün serum takıldı ve iğne 3 günde bir değişmek zorundaydı
    lomber ponksiyon yapıldı (omur ilikten sıvı alımı)
    katater takıldı (2 kez) bir kez çıktı ilk seferinde 2 doktor vardı işlerini biliyorlar dı 2. seferde tek kadın doktor geldi zorla taktı her taraf kan içinde kaldı
    sonda takıldı yoğun bakımda
    6 kere plazma değişimi yapıldı
    yetmedi birde safra kesesi iltihaplandı zaten acısı çeken bilir bir de onun için iğne yedik kabamızdan

az daha kalsam süzgeç olcaktım

dayanın azcık olmaz böle

hocam allah iyi sabır vermiş vallahi bende işte bi zoraki açılan damar yolunu hatırlıyorum ne yaptıysa hemşire ağlatmıştı. Kan aldırmayla aynı diyenler oldu hayatımda kanda aldırmadım

allah kimseyi iğne ile sınamasın

hastalığıma gelince şuan iyiyim midemde bulantı yok gibi ama bağırsaklarımda bi hareketlilik var, gaz var sanırım biraz. buna çare ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

konu nereden nereye gidiyor

• Serum yiyecek durumdaysan hissetmezsin bile. İyi bile hissedersin
  • quote:

İĞNE DEME ESKİDEN HASTALANMIŞTIM HASTANEDE KAN ALINCAKTI TON TON HEMŞİRE GELDİ BİRTANE HER YERİMİ DELİK DEŞİK ETTİ DAMARI BULAMADI KAN İÇİNDE KALDI YER YERİM SONRA BİR TANE YAŞLI DOKTOR KADIN GELDİ ÇAT DİYE BULDU DAMARI

OGÜNDEN BERİ HEMŞİRELERİ HİÇ SEVMİYORUM ÖZELLİKLE TONTON
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

İĞNE DEME ESKİDEN HASTALANMIŞTIM HASTANEDE KAN ALINCAKTI TON TON HEMŞİRE GELDİ BİRTANE HER YERİMİ DELİK DEŞİK ETTİ DAMARI BULAMADI KAN İÇİNDE KALDI YER YERİM SONRA BİR TANE YAŞLI DOKTOR KADIN GELDİ ÇAT DİYE BULDU DAMARI

OGÜNDEN BERİ HEMŞİRELERİ HİÇ SEVMİYORUM ÖZELLİKLE TONTON

banada işte kimse o damaryolunu açan ogündür hastaneye uğramam
  • kalınlıgına gore degisir ben genelde ince veya orta boy olanını yedim bi keresinde ameliyatımdan sonra 1.5 bilmem ne tomografisi icin 100 tl lik bir ilacı aniden damarlarıma vermek icin en buyuk boy serum ignesini vurmaya calıstılar igne koluma girmedi bile ve o cektigim acı bi kenara 2 kere ameliyat oldum oyle acı hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: David Crosby

kalınlıgına gore degisir ben genelde ince veya orta boy olanını yedim bi keresinde ameliyatımdan sonra 1.5 bilmem ne tomografisi icin 100 tl lik bir ilacı aniden damarlarıma vermek icin en buyuk boy serum ignesini vurmaya calıstılar igne koluma girmedi bile ve o cektigim acı bi kenara 2 kere ameliyat oldum oyle acı hissetmedim

mide bulantısı içinde öyle bişey sokmazlar heralde
  • geçen sene alerjiden 4 tane serum yemiştim 3 4 günlük bir sürede
    ilk 3 serumda sıkıntı yok 2 si sağ kolumdan 1 i sol kolumdan hiç acımadı
    ama sonuncusunda bileğimden açtılar damar yolunu işte o çok acıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

Sokarken acıtıyor ama sonradan alışıyosun acı hisetmiyorsun

• Bendeki gibi acemiyr rastlayip iğneyi kolunda kirmazsa acitmiyor

• Bu soru ile nickin deki 04 birleşince 9 yaşında olduğunu çıkarttım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.