Şimdi Ara

server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sunun için souyorum benim bi arkadas kuracakta bana dedi bi sor cok oynuyacak olursa acarız dedide ondan soruyorum

• ben oynarım

BENİ SEÇ BENİ SEÇ
  • saten burdaki cogu kisi kaliteli bi turk serveri istiyo bence herkez oynar
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

saten burdaki cogu kisi kaliteli bi turk serveri istiyo bence herkez oynar

kaliteli server aramalarının yanı sıra kolay basit server arıyorlar ama zooor bi olanak hem kaliteli hemde kolay server bulunmaz bence kolay olsa zaten kaliteli olmaz her zaman zor server iyidir ve kalite kosounda kendime güveniyorum buyrun gelinhttp://www.dialogmuonline.com
  • arkadas kurdu beni gm yapacak aksama oyunu bana yolluyacak ben sizin için testten geçiririm oyunu

• benim kalite dedigim hemen kapanmayacak bi server ve adminler gm lerde hickimseye torpil yapmayacak bi serverdir bence
  • duydunmu yağız.. torpil olmayacak... gm olsanda bana hiç bişey vermiyceksin

• www.dialogmuonline.com gerçekten güzel bir server
  • dialog mu guselde 100x te cok cok az sole 200 250x 1.1e gibi bi server olsa herkes oynardı bence bole bi server beklenio
  • bana gore torpil yolsuzluktur kardesim birisi adminin yada gm nin arkadasi dostu falansa dier oyunculardan hecbi farki olmamasi lazm sizcede ole deilmi beyler ?
  • öle tabi..

bakma ben şaka yaptım

(VERME SAKIN)
  • yokki ole bi turk serveri bole torpilsiz saten
  • merak eymeyin arkadaslar 0 torpıllı guzel bi server açılacak biraz sabır ne admın ne ben hiç kimseye torpıl yapmıyacaz siz merak etmeyin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.