Şimdi Ara

Server'a Zorlayarak Girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hani bis eskiden serevra zorlaya zorlaya grioduk ya habire nonpre çıkıodu ama sojnunda griodu şimdide zorlasak girermi yoksa her pre dediinde biraz bekleyip takrardanmı açcas oyunu?

• YOOOOOOO HAYIR ZORLAYINCADA Bİ B*K OLMUO
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeeerrr

YOOOOOOO HAYIR ZORLAYINCADA Bİ B*K OLMUO

ya ben bikere p3 de connect e bastım nonpre dedi sora serevrın üstündeyken enter a absılı tuttup connecting dii girdi serevra

• boşuna sureklı connecte basmayın olmaz şifrenizi id nizi yazdıktan sonra cliente serverlerin durum bilgileri geliyor bu durum bilgilerine göre server presizlere açılmışsa o servere bastığınızda connect yazısı çıkacaktır durum bilgisi açık gelen server siz servere tıklamadan kapanırsa connect yazısından sonra tekrar non pre diecektir bu işin en kolay yolu tum serverleri denemek giren birtanesinin select character ekranında durmak 5dk sonra back diyip girmek istedimiz servere yenıden girmeyı denemek bu yontem uğraşması olmasın dıe ısteyen alt+f4 çekip tekrar ıd şifre yazarakta yapabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Audric

ya hani bis eskiden serevra zorlaya zorlaya grioduk ya habire nonpre çıkıodu ama sojnunda griodu şimdide zorlasak girermi yoksa her pre dediinde biraz bekleyip takrardanmı açcas oyunu?

LöLLöLLöLLöLLöLLöL NE ZORLUYON ABİ SEN ZORLAYA ZORLAYA KNİGHTDA DERMAN KALMADI GÖRMÜYONMU ALAMIYO ARTIK
  • yaw al bi bronze oyna paşalar gibi nedir bu stres yaw
  • sürekli alt f4 yap ve gir
    ben ole giriom altf4 yapınca hemen giriyoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30000 e girmek zor mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

quote:

ya hani bis eskiden serevra zorlaya zorlaya grioduk ya habire nonpre çıkıodu ama sojnunda griodu şimdide zorlasak girermi yoksa her pre dediinde biraz bekleyip takrardanmı açcas oyunu?

LöLLöLLöLLöLLöLLöL NE ZORLUYON ABİ SEN ZORLAYA ZORLAYA KNİGHTDA DERMAN KALMADI GÖRMÜYONMU ALAMIYO ARTIK

Evet arkadasımız olayı kısmen çözmüş,hep birlikte tebrik ediyoruz

Knighta biraz şevklendirici (premium) vereceksin ki alacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

quote:

Evet arkadasımız olayı kısmen çözmüş,hep birlikte tebrik ediyoruz

Knighta biraz şevklendirici (premium) vereceksin ki alacak..

Elimden geldiği kadar yardımcı oluyoruz işte abi viagre filan versek şevklenmezmi tabi bunlar oyuna girememe sıkıntısından yazdığımız şeyler kusura bakmayın

• p1 e girdim
  • Deli zorladın o zaman
  • Tam zorlamak için oyuna girdim ; B2'ye tek attım
  • snas ısı be yaw ben sabahtan berı zorluyom oyunu banamısın demıyo kafayı sıyıracam delı ettı bu ko benı
  • Çok acaip ya artık sistem eskisi gibi değil , id pass yazıp girdikten sonra internet bağlantısını kesiorum ama hala non-pre demeye devam ediyo Gül gibi 65 mageimle 1-2 haftadır pk yapamıyorum sırf bu non-pre yüzünden , anca geceleri bazen balına giriyo ama o saattede oyunun tadı tuzu kalmıyo . Bende artık edanada char açtım kasıyom nabalaım yapcak bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dritter

Çok acaip ya artık sistem eskisi gibi değil , id pass yazıp girdikten sonra internet bağlantısını kesiorum ama hala non-pre demeye devam ediyo Gül gibi 65 mageimle 1-2 haftadır pk yapamıyorum sırf bu non-pre yüzünden , anca geceleri bazen balına giriyo ama o saattede oyunun tadı tuzu kalmıyo . Bende artık edanada char açtım kasıyom nabalaım yapcak bişey yok

edanaya da girilmio..ben edana oyuncusuyum girmediği zaman manes de takılıom

• quote:

Orjinalden alıntı: s_kartal_s

beyler ZORLA GÜZELLİK OLMAZ

Zorlama o zaman

Şaka şaka en güzel güzellik pre almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSS_MSC -- 5 Eylül 2006; 21:50:19 >
  • ne gerek var arkdaşım yan topicte arkdaş saatleri vermiş onalrı bi dene zaten bu saat olayı doğru
  • bi servere girip select bölümünde 5 dk bekleyip sora backa basıp dier serverlara girebiliomuyuz
  • fazla zorlama gm banlar
  • 5 dk vbeklemeye gerek yok farklı bi servere girdikten sonra back yapınca servberler taranıyor. senin 5 dk beklemen zman kaybı. hızlı yapmalısın ki boşluğu yakalamalısın. hem azim le şey yapan taşı deler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.