Şimdi Ara

Server Açılış Saatleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
10.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben b1 e hep 5 6 gibi giriorum
  • Ya öyle bişey olmaz ben biraz önce p2 ye kaç kere girip çıktım 50 tane saatimi war bu serverın.Serverlar boş olduğunda gir 1.servera sonra çık yenşden gir çık yeniden gir al sana 3 tane zmn daha çıktı öyle şey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

Ya öyle bişey olmaz ben biraz önce p2 ye kaç kere girip çıktım 50 tane saatimi war bu serverın.Serverlar boş olduğunda gir 1.servera sonra çık yenşden gir çık yeniden gir al sana 3 tane zmn daha çıktı öyle şey olmaz

Senin hiç başına gelmedi heralde.Biz server doluyken bahsediyoz.Luferde veya humansan sizin town da hiç görmedinmi 10 sn içinde 50 kişinin doğduğunu town ana baba gününe dönüyo sanki savaş bitmişte basılcakmış gibi.Ve sen yanlış anlamışsın bunu belirli saatlerde belirli serverlarda slot açılılıyo ve o slot dolana kadar giriyo işin aslı bu.
    BU ARADA 11.25 TE C2 YE GİRDİM 12.25 TEDE C1 E GİRER TAHMİNİMCE ÇÜNKÜ CUMARTESİ SAVAŞA GİRMEK İÇİN GİRMİŞTİM 12.25 TE DC OLDUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 29 Ağustos 2006; 11:43:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kokoreç

arkadaşlar ne kadar doru bilemem ama dorulunu yarın akşam anlıcağız yarın akşama kadar konuyu üstte tutalım
    bende bunu server açılış saatleri hep aynı olan topicden toparladım orda fikiri buldu arkadaşımız.
    bende saatleri topladım ve işte saatler
    lütfen ban demeyin yarın akşam hep birlikte deneyelim olursa kullanırız artık
    20:35=x3
    20:40=p3
    20:30=e3
    20:27=m1
    20:12=b2
    19:55=o2
    19:45=c1
    20:41=d1
    20:44=c2
    20:58=o3
    21:07=e1
    22:08=a2
    22:26=o1
    22:31=a3
    22:38=c2
    23:38=b1
    evet arkadaşlar bütün serverlar yok bilorum eksiklerimi siz tamamlarsanız sevinirim.
    UNUTMAYIN BENDE DAHA EMİN DEİLİM AMA YARIN AKŞAM HERŞEY ORTAYA ÇIKACAKTIR
    UMARIM YARIN AKŞAM SEVİNİRİZ!

• up
  • Ya bunların gündüz saatlerini rica atsem çok mu şey isterim???
  • şimdi gündüz saatlerini eklemeye başlarım yavaş yavaş.
  • CUNKU BU KON U ONCEDEN AÇILMIŞTI yukarıya bak..
  • good warrior sana dicek şey bulamıorum gözlerin bozuk kesin
  • gündüz saatini yazamıorum
  • UP!!!!!!!!!!!!
  • 13:43 x3 tesaduf olabilir ama
  • up!!!!!!!!!!!
  • Helal koko Bu premiumsus gariplere bi yardımın dokundu !! Bu arada bende xgenondayım (imzada görürsün)
  • 14:06 edena3 e girdim
  • c2 14:10 bunları yazın bi kenara cok yararlı olur bu topic
  • bide ben up!!! zuhahaa
  • Tuh kacirdim
    Ust konu yapsaniz olmazmi.
  • gündüz saatlerine ekleyin <<<

12:25 Manes 1
    14:13 Manes 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizlinet -- 29 Ağustos 2006; 14:15:42 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.