beyler forumu acan kokarec ne yasıkkı su an forumda yoq ama gırenler solesın bu bı gercektır bu olay dorudur bu olay turklerın k2 ye karsı buldugu bı acıktır dwm edelım gırenler yazsın....
22:38 cypher 2 bence herkes oynadıgı serwerın zamanlarını kaydetmelı beyler tek kalırsam yarına konu alta duscek we cogu arkadasımız ogrenemedne gıtcek yardım upp
uppp
ewt hadi beyler beklios up up
ewt 22:48 m1
upp beyler saat 12 den sonra gırdıklerınızı yazmayın saat 12 den sora bosaldıgı ıcın otamatıkmen gırıo saten yarın cok onemlı yarın sabah gırme saatlerını alıp 1 sonrakı gun rahat rahat gırerıs
quote:
Orjinalden alıntı: Kokoreç
quote:
Orjinalden alıntı: Pahjcp
Yarım saat sonra X3'e denicem. Bakalım olcak mı
neden böle dedin anlamadım 21:30 demedimki ben
Saat başı giriliyor sanmıştım ben. Pardon..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kokoreç
quote:
Yarım saat sonra X3'e denicem. Bakalım olcak mı
neden böle dedin anlamadım 21:30 demedimki ben
Saat başı giriliyor sanmıştım ben. Pardon..
:D upp
arkadaşlar manes 3 ede 23:04 itibariyle girilebiliyor ben o satte girdim
ya doru olmayacagını bılsem bı topıc ıcın urasmam bu kadar ama doru emınım upp :(
up
quote:
Orjinalden alıntı: mc_emrah
ah bee şu lanet oyun için neleri düşünür olduk hiç bir ayrıntı gözden kaçmıyo bitircek bizi bu oyun başka bişey düşünemez olduk önceden kızlar falan vardı artık onlarda bu oyunla beraber tarihe karıştı
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: koxp
quote:
Orjinalden alıntı: mc_emrah
ah bee şu lanet oyun için neleri düşünür olduk hiç bir ayrıntı gözden kaçmıyo bitircek bizi bu oyun başka bişey düşünemez olduk önceden kızlar falan vardı artık onlarda bu oyunla beraber tarihe karıştı
katılıyorum
lol = )
upp bıktım ama sabaha kadar acık tutmak benım gorewım yarın aksam herkes okusun gırsın
up
en çok areste adam var onun için areside eklerseniz sevinirim
biri su saatleri yarına kadar topliyim bi temize ceksin upp!!!