20:41 bakalım denicem olur dimi ellerim titrio 11 dk kaldı
kolunda saatin yoksa bile sağ alt köşeye bakkk saat 21:30
walla lem hayallerim yıkıldı ii hatırlattın yaw unttum bakmayı ben hep 8 die hatırlıom muhaha saol kismet yarına
kardeş cypher 2 doğru
bide aresi bilsek ahh ahh
haydaa dogru heralde yaa:S o3 ler 9 dknız var:D
ya şu b1i öğrensek iyi olurdu
uppp konu alta dusuo
uppp
need b1 plsss :D
up tek benmı uplucam :D
quote:
Orjinalden alıntı: Kokoreç
arkadaşlar ne kadar doru bilemem ama dorulunu yarın akşam anlıcağız yarın akşama kadar konuyu üstte tutalım bende bunu server açılış saatleri hep aynı olan topicden toparladım orda fikiri buldu arkadaşımız. bende saatleri topladım ve işte saatler lütfen ban demeyin yarın akşam hep birlikte deneyelim olursa kullanırız artık 20:35=x3 20:40=p3 20:30=e3 20:27=m1 20:12=b2 19:55=o2 19:45=c1 20:41=d1 20:44=c2 20:58=o3 21:07=e1 evet arkadaşlar bütün serverlar yok bilorum eksiklerimi siz tamamlarsanız sevinirim. UNUTMAYIN BENDE DAHA EMİN DEİLİM AMA YARIN AKŞAM HERŞEY ORTAYA ÇIKACAKTIR UMARIM YARIN AKŞAM SEVİNİRİZ!
A1 şart
UP ÇOK TEŞEKKÜR
a2 yi buldum 22:08 oyundayım
kokoerc upluos ama arkadaslar yasıo edıtle we yenılerını ekle pls !!!
x2 22:20 egeryani yeni
BEYLER BEN BİŞİ DAHA DÜŞÜNDÜM BU AMERIKADA FLAN OYNAYANLARIN YATIĞI SAATE DENK GELIO GALBA BU SAATLER(YATTIĞI DEDİĞİM NETTE AZ OLAN ONLARDA SAAT SABAHA YAKIN OLUO GALBA)HATTA KOXPTAN BAN YEMEYELIM DIYE AMERIKADA SAAT AKŞAM VEYA SABAHA KARŞI KURUYODUK KOXPU..BU DA AYNI MANTIK..AMERIKA SAATININ TAM TERSI GIRMEK ZORUNDAYIZ(ILLEGAL İŞLER İŞE YARIO GALBA)