Player'in, server acmak isteyen insandan az oldugu bir ortamda basarili bir server yapmanın tek gerceginin internet cafe sahibi veya 20/30 kisilik arkadas gurubunuzla baslamasi gercegini cikardim. cünkü 10 player basligim sonra artar tezi'nin yanlış oldugunu dusunuyorum. playeri ceken tek şey başka player toplulugudur çunku, benim icinde oyle, kusursuz olsada playeri az olan bir serverda oynamam.
Nitekim yanlis hatirlamiyorsam 2008 de Webzenin private serverlara ufakda olsa davalar actigi server fixlemenin ve yardimci olmanin tutku oldugu donemlerdeki insanlar dagitdi, hatta Koredeki bir kac isme tutuklama karari cikti, Yine CZF Team ile USA da davalar acildi adamlara yardim etmek icin donate yapildi avukat ucretleri icin felan durum o kadar ciddi olmustu. Sonrasinda bu insanlar dagildi o donemden elde avucta kalan 2-3 adam bu yaptiklari isi satmaya basladi ve su anda geldigimiz nokta bu.
Server dosyasi almayi planliyorusanini alacaginiz Server dosyasi(11.00.18(S4)) Game Server.dir
nitekim dosya satin aldiginizda goruceksiniz Game Server degisik verilmicek sadece icindeki itemler icin ayri bir klasor iceren basit txt dosyalari alicaksiniz, cunku ozunde aldigniz dosya S4 dur Client de GMO dan cracklenmistir. inanılmaz buglar vardir asla ve asla verilen parayi hak etmez ancak baskasida bu işi yapmadigi icin su anda cok ciddi bir anlamada satis yapmaktadirlar.
Onerim:Ugrasmak istemeyen bu dosyalardan alabilir herkezin kendi butcesi ancak kesinlikle server yurtmek icin bilginiz olmali kimse sizin icin bu işi yapmicak cunku SQL, site islerine iyi kafa yormalisiniz. birde oyunun tutmasi asla versiyonla degil yukarida soyledigim iki faktorledir eger playeriniz varsa ve oyunu guvenli stabil yapabiliyosaniz inanin bana vereceginiz her bir cent'e yaziktir S2 acin ama iyi planlama ile. Bu arada 500-700 dolar veriyosunuz Aliyosunuz dosyalari, aylik odemenizi yapmadiginiz anda mort server'iniz bunlari dikkate alin kendinizi zincirliyosunuz. Ornek veriyorum: reklam icin degil: PandoraMu da s6 free versyion varken su anda bir cok kisinin benim de dagil oldugum versiyon 300/400 playerlardaydi Ex700 e gectiler su anda ortolama online 100'e dustu. Gercekten bu paralari verince hersey guzel olmicak iyi dusunun iyi bir ortaminiz varsa kendinizde bu isi yapabilirsiniz.
///////////////
Yorum için degil benim için kesin bir şekilde durum bu artik Serverim aciktir basta soyledigim gibi ama benim takim bulamam'am direncimi kırdı.
Yine zaman buldukca kişisel projelerime devam edicem ihtiyacı olan arakadaşlarla paylaşıcam, Server acmak isteyen arakdaslar yada sıkıntısı olan arkadaslara imkanim oldugunca yardim edicem.
Yeni bir site projem var iddali olucak birseydi artik baska kullanmak isteyen arakdaslara yarar yavas, yavas ve zamanım oldugunca paylasıcam(Crack etc degil Forum kurallarini dikkatlice okudum).
kardes biz server acmak istiyoruz arkdaslarla nasi yardimci olabilirsin