Şimdi Ara

Server ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3000 exp + 10 yildir muonline kasiyorum gm olabilecegim olmazsa gzl bi server ariyorum bilen varsa yazabilirmi turk olursa sevinirim..

• www.funmuonline.com her türlü hack oluo gm oluosn fun server her seysatilio exc fln admnn msn ni funmu@muonline.com söle hemen gm yapar zaten gm ariodu
  • bu server kapaliymis galiba acilmiyo
  • www.mu-team.com

http://mu-team.servegame.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 20 Ağustos 2007; 0:05:52 >
  • bu servere res atilcakmis galiba ? Experience hakkinda

Experience 3 gunlugune 1500 olmustur.bunun sebebi ise servera res atilmasidir.1500 exp sadece 3 gun icin gecerlidir.3gunden sonra gelip kimse biraz daha uzatamazmisiniz gibi lutuflarda bulunursa uyari alir boyle yaziyo
  • kardes serwere res atilmayacak sadece exp soz werdigimiz gibi 3 gun 1500 x olarak kalmisti onu 750x'e dusurecez onun disinda res gibi seyler soz konusu olamaz kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerim

3000 exp + 10 yildir muonline kasiyorum gm olabilecegim olmazsa gzl bi server ariyorum bilen varsa yazabilirmi turk olursa sevinirim..

yaw benim bildiğim 6-7 yıldır mu online war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 750exp server olurmu istiosan imzamda var

sayiglarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 20 Ağustos 2007; 1:40:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerim

3000 exp + 10 yildir muonline kasiyorum gm olabilecegim olmazsa gzl bi server ariyorum bilen varsa yazabilirmi turk olursa sevinirim..

6 yıllık mu online oyununu 10 senedir oynayanlar da varmış
    DH forumlarının içine ettiniz. Yazık ki ne yazık...
  • http://www.fortressmu.com yabancı server
  • sen 6 yil once varmiydin 6 yil once ben daha muisrail mi ne oynuyodum
  • arkdaslar hemen on yargili danranmayin belki hayali onceden oynuodu herseyi onceden tasarlamis oynuodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 20 Ağustos 2007; 13:38:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaxuSS

sen 6 yil once varmiydin 6 yil once ben daha muisrail mi ne oynuyodum

Arkadaşım sana katılıyorum Mu Online Yaklaşık 10 yıldır Var..
    Önce araştırın Sonra Milleti Eleştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 20 Ağustos 2007; 14:41:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_

quote:

bişe bilmediğiniz belli mu online 2001 de başladı

• Duymuşsunuz bir Mu-israel tutturuyorsunuz hanginiz GMlerin adını tam yazabilir?? ben oyunda 4 üncüydüm oynayanlar bilir KHATTAB GMlerler muhabbet vardı.Hurricane abisi ve ben ortak kasiyorduk. sayin GMleri hadi.sonra Shadow Bug yapilma yeri vardi neresiydi soyleyin. Herkes Mu-İsrael oynadı zaten muyu her gören oynuyor...
  • kanka-muhttp://mu-kanka.no-ip.biz/ ex max drop max gm yapmazlar ama ii oyun hoşuna gider herşey satıcılarda en güzelide herkez türk

bitanede yabancı verem http://mushrooms.wof.lv/ buda bayagi zor
    zor server istersen bur da oyna

bence en iyisi yabancı serverler tabi dayanıklılık bakımından

ama yinede sen bilirsin bence mu kankada guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkol109 -- 21 Ağustos 2007; 8:43:15 >

• ben 10 yil olarak zaten o kadar olmustur diye dedim 7-8 yil oldu baslayali ben 2 arkadasla kastim gm fln napayim adini mi ezberleyecem aklimda yok gordum bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoRazor

quote:

Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_

quote:

bişe bilmediğiniz belli mu online 2001 de başladı

Bu bir ONCE SEN YAZILAN YAZILARI DUZGUNCE OKU VE OYLE YAZ OLURMU 2._Dkconcon 10 yildir var demeDi!! yaklasik 10 yildir var... dedi ve bende 10 yil diye yazdim 7-8 yada 9 yili tamlamak icin bu 3 burayi savas haline dondurdunuz bi konu actik buda son

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.