Alican bu bliz i carmaga gericen ve yıllarca ıskence yapıcan sonra bırakıcan anca oyle duzelır serefsızler
Amma çene yaptınız susun biraz yaf açılır birazdan,alala. Tabi ben WoW oynayamıyorum şu an onun için Blizz'e küfür etmiyorum içimden.Açılsa da oynayamayacağım ne de olsa.
quote:Orjinalden alıntı: GencayAkcay Amma çene yaptınız susun biraz yaf açılır birazdan,alala. Tabi ben WoW oynayamıyorum şu an onun için Blizz'e küfür etmiyorum içimden.Açılsa da oynayamayacağım ne de olsa. eee neden millete laf ediyorsun belkide buraya yazarak bişe deiştiremiolar ama birazcık olsun öfkeleri gidiodr.
quote:Orjinalden alıntı: ShakirT quote:Orjinalden alıntı: GencayAkcay Amma çene yaptınız susun biraz yaf açılır birazdan,alala. Tabi ben WoW oynayamıyorum şu an onun için Blizz'e küfür etmiyorum içimden.Açılsa da oynayamayacağım ne de olsa. eee neden millete laf ediyorsun belkide buraya yazarak bişe deiştiremiolar ama birazcık olsun öfkeleri gidiodr. Ben onu mesaj kasmak için yazdım zaten.
quote:Orjinalden alıntı: GencayAkcay quote:Orjinalden alıntı: ShakirT quote:Orjinalden alıntı: GencayAkcay Amma çene yaptınız susun biraz yaf açılır birazdan,alala. Tabi ben WoW oynayamıyorum şu an onun için Blizz'e küfür etmiyorum içimden.Açılsa da oynayamayacağım ne de olsa. eee neden millete laf ediyorsun belkide buraya yazarak bişe deiştiremiolar ama birazcık olsun öfkeleri gidiodr. Ben onu mesaj kasmak için yazdım zaten. idealist abi bu ülkeye böyle adamlar lazım çok yüzsüzsün şakayı geçtimde yeterince kirli foruma bataklığa çeviriyoruz.:( malesef..