Bildirim
Server Bakımı ile ilgili küçük bir soru..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
12:00 da bitiyor bakım -
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
12:00 da bitiyor bakımquote:
Orjinalden alıntı: Miex
12:00 da bitiyor bakım
12.00 derken 24.00 ü ümü kast ettin? -
Öğlen 12 de erken gelebiliyor bazenquote:
Orijinalden alıntı: cntrk-wowquote:
12:00 da bitiyor bakım
12.00 derken 24.00 ü ümü kast ettin?
Alıntıları Göster -
17 dakka daha sabredinquote:
Orijinalden alıntı: GrAy
Öğlen 12 de erken gelebiliyor bazen
Alıntıları Göster -
saat 12 yi gecti oyuna girebilen warmıquote:
17 dakka daha sabredin
Alıntıları Göster
unable to connecting gibi bişeyler dio -
bende authenticating de kalıyorquote:
Orijinalden alıntı: MegaDave.
saat 12 yi gecti oyuna girebilen warmı
unable to connecting gibi bişeyler dio
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: __:__PegA__:__
bende authenticating de kalıyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__
şimdi bendede orda kalıo pfff.. -
evet hala girilmiyorquote:
Orijinalden alıntı: MegaDave.quote:
Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__
şimdi bendede orda kalıo pfff..
Alıntıları Göster -
bakim biraz uzadi mi ne bende giremiyorum "unable to connect" yaziyorquote:
Orijinalden alıntı: M@NGoM4
evet hala girilmiyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srfgnr -- 20 Haziran 2007; 12:27:48 > -
ya kaıt vermioz ki para verioz anasını satiim ya kazandıı o kadar paranın karşılığıda bu işhte zorla küfür ettirceklerquote:
Orijinalden alıntı: srfgnr
bakim biraz uzadi mi ne bende giremiyorum "unable to connect" yaziyor
Alıntıları Göster -
aynen blizzard çöktü filanquote:
Orijinalden alıntı: srfgnr
bakim biraz uzadi mi ne bende giremiyorum "unable to connect" yaziyor
Alıntıları Göster -
Darksorrow serverı genelde 12de değil aksam 7de açılıyorquote:
Orijinalden alıntı: asi_07
aynen blizzard çöktü filan
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 20 Haziran 2007; 12:35:05 > -
unable to connect bu çok enteresan iştequote:
Orijinalden alıntı: goaben
ya kaıt vermioz ki para verioz anasını satiim ya kazandıı o kadar paranın karşılığıda bu işhte zorla küfür ettircekler
Alıntıları Göster -
ah bilmezmiim miim lagsorrow u :) bende bi ara orda oynuum dedim orda oynanmaz ya oranın lagı bi bitmedi abi 4-5 servere bakım yapılsa darksorrow hep en basta..ne olucak sonu bilmemquote:
Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream
Darksorrow serverı genelde 12de değil aksam 7de açılıyor
Alıntıları Göster -
Şuan serverlar reslenecek ve bütün charların 0 lanacagını acıkladı blizzard hepimize gecmis olsun.Benim char daha lvl 27 oldugu için pek dert etmedim ama wow burda bitti bence.. Res. sebebinin de serverlarda aşırı yükleme oldugu ve oyuncu sayısını biraz azaltmak oldugu açıklandı.Cümleten gecmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: asi_07
aynen blizzard çöktü filan
Alıntıları Göster
Olsaydı nası olurdu mesela
-
quote:
Şuan serverlar reslenecek ve bütün charların 0 lanacagını acıkladı blizzard hepimize gecmis olsun.Benim char daha lvl 27 oldugu için pek dert etmedim ama wow burda bitti bence.. Res. sebebinin de serverlarda aşırı yükleme oldugu ve oyuncu sayısını biraz azaltmak oldugu açıklandı.Cümleten gecmiş olsun.
Alıntıları Gösterquote:
Şuan serverlar reslenecek ve bütün charların 0 lanacagını acıkladı blizzard hepimize gecmis olsun.Benim char daha lvl 27 oldugu için pek dert etmedim ama wow burda bitti bence.. Res. sebebinin de serverlarda aşırı yükleme oldugu ve oyuncu sayısını biraz azaltmak oldugu açıklandı.Cümleten gecmiş olsun.
Onu bilmem ama senin yaşın birazcık büyük olsadi iyi olurdu
-
Players crit blizzard 1000331204646464646464 olurdu:)quote:
Alıntıları Göster
-
Serverlara giremeyince sıkıntı basıyor napayımquote:
Orijinalden alıntı: xmrtxquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmrtxquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nayti
quote:
takılı kalıyo ama sorun değil ben 2 ay sabretmişim 1 saat mi sabredemicem? bu arada ödümü kopardın miex ama altta boşluk olduunu görünce geçti korkum
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X