Şimdi Ara

Server Bilgisayari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben minecraft serveri kurdum laptopuma ve server 7x24 acik. Simdilik paypalda 40 dolar da aldigim bagislar var server icin. Size bir kac onemli sorum olacak:

Laptopumu yanimda tasimak istiyorum ve yeni ve hesapli server icin bilgisayar satin almak istiyorum, ucuz, cok elektrik yakmayan, en az 8gb ram olan, islemci fena olmayacak, i3 olsa iyi olur, ekran karti kesinlikle istemiyorum gereksiz elektrik yakar.64 bit isletim sistemini kesinlikle kaldirabilmesi lazim. Zotac marka mini pc olabilir.

Sizce windows server mi kurmaliyim yoksa windows 7 mi?

Server reklamlarina 10 dolar versem daha mi hizli para kazanirim sizce?

• Geçici bir zevk olacaksa minecraft, oyun sunucusu kiralayan siteler var orayı bi incele derim
  • server olarak kullanacaksan server 2003 kursan daha iyi olur tabii ki
  • Kiralayan siteleri biliyorum ama cok pahali 30 dolar 10 kisilik serverlar icin felan oluyor, hic masraf yapmaya getek yok onlara zaten fazla elektrik yakmaz bir mini pc, bana tavsiye edebileceginiz guzel bir mini pc var mi 8gb ram olan?

Ayrica gecici bir zevk olmayacak,1 yildir oynuyordum zaten, 3 ay once premium satin aldim 1 aydir da server acik, ciddi para kazanmak icin dusunuyorum, oynuyorsaniz veya arkadaslariniz oynuyorsa servera davet ederseniz sevinirim. Server ip: mcrepublic.zapto.org
  • Yardim edecek yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.