Şimdi Ara

SERVER DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA OLANLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ilk serverım eu idi.Daha sonra tr ye geçtim. Burada gold 5 e kadar çıktım ve para verip nickimi değiştim.
    Bugun tekrar eu ya dönme kararı aldım.Karakterimi taşıdığımda nickim değişti eski nicke döndü ayrıca bronze 1 den başlattı. Şakamı yapıyor bu riot anlamadım.
    Ne yapmam lazım yahut kiminle görüşmem lazım ?

• bronz 1 biraz düşük olmuş haklısın ama mmr degişmedigi için kazandıgın maç basına 30lp falan gelicektir muhtemelen hızlıca yükselirsin.
    riota ticket at nick hakkında.
  • güzel lp geliyor galibiyetlerde ama banada aynı oldu devam 2 lig atlaması felan iyi oluyor biraz ugrastırıyor.
  • Eu silver tr diamond ile eşit kardeş nick konusunda yardımcı olurlar ama bronze 1 den başlatması hata değil. Zaten 35 lp falan gelir kazanırsan. kaybetsen 7-8 gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

bronz 1 biraz düşük olmuş haklısın ama mmr degişmedigi için kazandıgın maç basına 30lp falan gelicektir muhtemelen hızlıca yükselirsin.
    riota ticket at nick hakkında.

ticket nasıl nereye atmam lazım ?
  • bu nedemek oluyor trde gold oldugun halde silver elosuna sahipsin yani elona baktıysan değişmemiştir westtekilerin elosu trdekilere göre daha yüksek oluyor.
  • Euw a ticket at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A1zenQQ

bu nedemek oluyor trde gold oldugun halde silver elosuna sahipsin yani elona baktıysan değişmemiştir westtekilerin elosu trdekilere göre daha yüksek oluyor.

Tr de 1500 elo yazıyordu lolkingden bakınca
    şimdi girip bakıyorum 1130 elo
    elo neden değişti
  • lolkingde yazan elo değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

Euw a ticket at

nasıl atcam oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooodbooo -- 3 Temmuz 2013; 14:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooodbooo

quote:

Orijinalden alıntı: win8

Euw a ticket at

nasıl atcam oraya

Pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euwestte değiştirmedin çünkü nickini aynı şey banada oldu . türkiyeye döndüğünde tekrar eski nickte olucaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.