Şimdi Ara

server hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya soyle bi konu acmak istedim turk serverleri nde neden bu kadar statuko yoq yani neden Keske bizimde Boyle mugamer gibi farkli sekilerde serverlerimiz olsa mesela adam easy hard ve normal acimis bide 1.04 server acmis onunda normal easy ve hardi war biz 1 server actimi 5 y dayandimi acayip Boyle bi efeleniyoruz iste benim bu serverim wardi neden allahin 5 milyon nufuslu bulgarlarin 130 serveri war bunalarin 40 2 senedir aciq benim takibime gore neden biz yapamioruz ornek muosmanli 2 aydir aciq tamam helal olsun acmisin 2 aydir mi 3 aydirmi aciq sen neden girip millet server acmis kotuluyorsun simdi diyecek yapmiorum girin ve baqin belki ben diyom diye siler ama boyle acsalara ayni dedigimiz gibi Serverler saglam domain sirketti sistemli adanamu gibi neden olmasin sizcedeoyle degilmi ??? sizinde dusunceniz degilmi almay gibi baslioz ama turk gibi bitiyor

• Ben sana cevabını vereyim ve tartışma olmasın bu konular yüzünden daha önce çok tartışmalar oldu. Şimdi sunucu açmak için öncelikle sermaye gerekiyor. Her ay ödenen bu paranın bir yerden karşılanması gerekiyor. Sunucu sahibi kendi aldığı maaş ile bunu öderse, sanki sunucuyu buradaki oynayanların hatrına açmış gibi oluyor. Ama sunucu için ödenmesi gereken paranın her ay sunucudan çıkması gerekir. Yani oyuncuların bağış(donate) yapması gerekir. Ancak oyuncular nasıl olsa bir oyun bunun için paramı vereceğim dediği için sunuculara ne bir bağış yapıyor nede başka bir türde para yardımı yapıyor. Böyle oluncada sunucu doğal olarak zarar ediyor ve kapanıyor. Sonuç olarak kapanan sunuculara yine en büyük darbe oyunculardan geliyor. Hiç birşey bilmiyorsun sunucu kapanmış bu nasıl iştir vb tarzda şeyler söylüyorlar.

Şuna bir açıklık getirelim. Eğer sunucunun açık olması isteniyorsa para gerekiyor. Eğer para varsa o sunucu 2 senede açık olur 20 senede açık olur. Türkiyede bu sermayeyi sağlayacak yada sağlamak isteyen insanlar az olduğu için türkiyede sunucu sayısı az. Bahsettiğim fiyatta çok büyük birşey değil ayda 200 lira ya iyi işler yapabilirsin. Bunu şöyle düşün bir sunucuda üyelik alan ortalama 400 kişinin %10'u yani 40 kişi ayda 5 lira yatırsa veya bu dönüşümlü olarak yapılsa sunucu sahibi de bu durum karşısında boş durmaz oda kendi cebinden birşeyler verir ve daha iyi bir sunucu ortaya çıkabilir. Tabiki verilen 5 liraların karşılığıda oyunda farklı şekilde sizlere geri döner.

Ama sistemini iyi kurman lazım. Sana örnek vereyim. Adam fun sunucu açıyor exp 1000 2000 falan sunucusuna vip koymuş. 400 yerine 350 de res atın falan. Şimdi zaten sunucu kolay adam niye senin vip sistemini kullansın. Arada sırada böyle hatalarda olabiliyor.

• ExtReme1® durumu özetlemiş. bunların dışında Türkiyede böyle bi sistem yaratabilmek için yeterli oyuncu sayısı yok. şu aktif oynayan 200 kişiyi geçeceğini sanmıyorum. bu yüzden admin adaylarına gelin birleşelim dedim ama kimse yanaşmadı zaten yanyana getirebilsek bile benle anlaşan diğeriyle anlaşamıyor. vs. vs.
  • extreme1 canım arkadaşım çakmış yapıştırmış cevabı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

extreme1 canım arkadaşım çakmış yapıştırmış cevabı :D

soylemis ceabi dahha ii olurdu cakmis biraz abes kacmazmi sence caniiim:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz-Mu 97d Server duyuru
    9 yıl önce açıldı
    isro yeni server gelirmi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.