Şimdi Ara

server hediyeli uydu alicisi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once hometech vardi. astradan avci kanallari izliyordum. simdi bitti. yerine ne onerirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiden hotbird vardı şimdi millet astra ya mı döndü ?
  • ali expresten freesat v8 super aldım onda 1 yıl da cccam var. ve 1 yıllık cccam ı da 9 dolara satıyorlar
  • v8 den memnun musunuz ? server nasil ?. astra da casa y pesca kanalini izlemek icin alacagim. satin aldiginiz kisinin aliexpress linki var mi ?

• freesat v8 golden bir basamak daha iyidir .
    fiyatlar değişken . aliexpress de "freesat v8" araması yaparsan onlarca satıcı var .
    24.3.2017 firmware yükle . powervular 2-3 dakikada şifreleri buluyor softcam gerek kalmıyor .
    cccam bazı satıcılar birlikte satıyor . araştırıp yıllık 7$ dahi bulursun .
    Bizimkiler uçuyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruegerfred

freesat v8 golden bir basamak daha iyidir .
    fiyatlar değişken . aliexpress de "freesat v8" araması yaparsan onlarca satıcı var .
    24.3.2017 firmware yükle . powervular 2-3 dakikada şifreleri buluyor softcam gerek kalmıyor .
    cccam bazı satıcılar birlikte satıyor . araştırıp yıllık 7$ dahi bulursun .
    Bizimkiler uçuyor :-)

bende 2 hafta önce sıpariş verdim . ins son framawere ile gönderirler
  • geçen gün yerli bi firmadan 1 yıl server hediyeli aldım. 100 tl ye . astra da çogunluk açıyor. ayrıca vod ve apollo gibi uygulamaları var.

teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar hangi cihazi onerirsiniz.

• bende freesat v8 finder aldım ama firmware yüklemeyi bir türlü beceremedim..forumlarında 06/07/1017 tarihli firmware gördüm ama benim usb içindeki ya yazılımı görmüyor yada BEN BİLEMEDİM NASIL OLACAĞINI..

http://www.freesat.cn/forum/viewtopic.php?f=40&t=1746&sid=9961906180d9c7ae92454896ecc44e99
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    1-FREESAT_V8_Finder_20170706.zip içinden Freesat_V8SatelliteFinder.bin dosyasını çıkar.
    2-Freesat_V8SatelliteFinder.bin dosyasının adını flash.bin olarak yeniden adlandır .
    3-USB diskini fat32 formatlayıp flash.bin dosyasını kopyala
    4-finderi kapat
    5-LCD veya TV de yükleme menusu görünene kadar "power on tuşu ve menu tuşuna" birlikte bas .
    6-Finderin otomatik yeniden başlatılmasını bekle
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    güzelmiş 1 yıl ccam hediyesi cihazı bedavaya getiriyor gibi..eğer sağlam server veriyorsa..
  • kruegerfred kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..sanırım usb seçti cihaz o nedenle başka bir usb taktığımda hemen gördü direk usb içerisinde olan firmwareyi görüp yükseltmek isteyip istemediğimi sordu bende evet deyip en son güncellemeyi yaptım..ama bu uydu bulucuda illede uydu bulmak için kanal listesi yüklemek lazım sanırım zira seçtiğimiz uyduda blunan transporder leri manuel olarak taratamadım daha doğrusu öyle bir ayar bulamadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.