Şimdi Ara

SERVER İŞLEMCİLİ 8 ÇEKİRDEK SÜPER BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    http://benchmarks.ashampoo.com/wo9/result.php?uid=01726a20-6ced-433e-8423-ffe4fb6a7fac&langid=16

performans değerlendiremsinde bir üst ve altta i7 950 bulunmaktadır

SERVER İŞLEMCİLİ 8 ÇEKİRDEK SÜPER BİLGİSAYAR

özenerek topladığım sistemim satılıktır

xeon 3440

msi p554 g55 anaakrt

12 gb 4+4+2+2 toplamda 12 gb ddr3 1333 ram

2 tb wd hdd + 250GB 2. hdd

asus gtx 560 ekran kartı

asus 22" vga lcd hoparlörlü monitör (1680-150 px)

cosmos s kasa 250 tl (4 adet 12 cm fan 1 adet 23 cm fan ve 3.5 kart okuyucu takılı)

2 adet termaltake icage hdd case

ocz xtc ram soğutma

xigmatec balder 2adet 12 cm fanıyla amd aparatıyla

600 w vantec powersupply 14 cm fanlı kabloları mavi sleeve li

a4tech webcam

sony dvd -rw (ide)

a4tech webcam

1.5 km mesafeli tp link wireless alıcı

inca kablosuz klavye mouse seti

kasa arkasında takılı fan controller ile fan hızlarını yükseltip alçaltabilirsiniz

toplamda 2000 tl ye bırakıyorum

i7 lerle kapışan bir sistemdir işlemcisi xeon 3440 aslında server işlemcisidir normal kullanımda 2.53 olan hızı anakart üzerindeki bir switch yardımıyla hiç bir ince yar v.b yapmadan sadece düğmeyi açarak 3.52 ghz e çıkmakta ve i7 920 lerle kapışmaktadır. kasamdan dolayı ısınma sorunu kesinlikle olmamıştır win da yüklenen msi control center aracılığıyla 4 ghz seviyelerine çıkan değer ile i7 950 seviyelerine kadar çıkar. hyper threadng, 8 mb cache ve 4 core 8 thread olması işlemciyi üst sıralara taşır

asus gtx 560 800 mhz default olarak gelir 880 mhz e kadar sorunsuz çıkar daha yukarısını denemedim

açamadığım program yada oyun kalmadı

parça bazlı satış yoktur hakkaniyet gözeterek uygun rakam yazmaya çalıştım

saçma sapan şurda şu kadar diyenler özenle şikayet edilir

çoğunun kutuları v.s duruyor halkalı civarında evim elden teslim tavsiye ederim özellikle kasayı taşımaya 2 kişi yada iri bir adam lazım çünki

faturaları mevcut değil çoğunun garantisi vardır ama faturaları olmadığından garanti konusunda bişey diyemeyeceğim duvara çarpmazsanız yada deli gibi denemeler yapmazsanız bozamazsınız zaten

160X22 =3.52 ghz de durağan 30 derece altında yükte 50-60 derece arası çalışır cpu fabrikasyon 84 derecede kendini kapatmaya ayarlıdır

render için günlerce haftalarca hatta aylarca performans kaybı olmadan ve kapanmadan çalışabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyolojiksavas -- 28 Eylül 2012; 15:52:47 >

• Hocam sistemin harikaymış.Hayırlı satışlar.
  • aynı işlemciden bende kullanıyorum microcode olarak i7 870s olarak niteleniyor server işlemcisi olması fazla özelliğininde olmasını gösteriyor ben işlemciye ufak fsb artırarak 3.1ghz da kullanıyorum fazlasına ihtiyaç duyulmuyor zaten ancak i7 9xx serisi ile karşılaştırma yapmışsınız ancak i7 9xx serisi 4 farklı sistem kullanmış biri olarak performans düzeyleri farklı diyebilirim

bu arada sistemlerimizde sadece ekran kartı ve ssd farklı gerisi aynı
  • hocam benchmark programi ile aldigim degerler var yarin caps eklerim kendiniz demissiniz 3.1 ghz deki halini biliyorsunuz ben 4ghz deki halini gordum 2adet xeon 5450 takili workstation u yuzde 30 gecti anakart cok farkettiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.