Şimdi Ara

Server Kapanmisdir Konuya Kilit Lutven (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DELİKAN034

sorun sizdeymiş sabah ki pathcla şimdi ki patch değiştirilmiş. main editorle baktim 2 sininde içine. demekki ipleriniz değişken. sorun yaratabilir.

Tmm Bu Mesele İle İlgilenicez.

Herkeze Teskkr Ederim İyi Dilekleriniz İcin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Ya Allaskina Sen Ne Diosun Ya Server Gitmedi Reset Atildi..

SmyrnaMu,MuAdana,MuFiesta Ne Kadar Zamandir Gidio Simdi Burda BiliP Bilmeden Laf Atma

sonucta emekLer gittikten sonra low expde gerisi fasa fiso..350 exp de 1 hafta dayandi serwer 9999 da kac gun dayanır?
  • quote:

Ya Allaskina Sen Ne Diosun Ya Server Gitmedi Reset Atildi..

SmyrnaMu,MuAdana,MuFiesta Ne Kadar Zamandir Gidio Simdi Burda BiliP Bilmeden Laf Atma

Yazdıgın serverlardan MuAdana Fun degil..

Sadece arada bir Leenin kıyagı ile yüksek expte kasiyoruz
  • ALLAHA HAVALE EDİYORUM. MÜBAREK GÜN GÜNAHA GİRMEK İSTEMİYORUM.İMZA YÜZÜNDEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELİKAN034 -- 29 Temmuz 2008; 20:35:07 >
  • quote:

ALLAHA HAVALE EDİYORUM. MÜBAREK GÜN GÜNAHA GİRMEK İSTEMİYORUM.İMZA YÜZÜNDEN.

ne alaka?DonanimHaber Forum kurallarında yazıyor bu..Benim kişisel bir şikayetim yok.Zaten böyle küçük konulari şikayet etmem..!
  • eyvallah kardeş kime dokunup şikayette bulunduysa bizde kalem tükenmez tekrar yazarizz tekrar çizeriz. sorun değil lafmizida esirgemeyiz. allha emanet olun. kandiliniz mubarek olsun.
  • quote:

eyvallah kardeş kime dokunup şikayette bulunduysa bizde kalem tükenmez tekrar yazarizz tekrar çizeriz. sorun değil lafmizida esirgemeyiz. allha emanet olun. kandiliniz mubarek olsun.

Tmmda kardeş tekrar uyarı alırsın ve en sonundada banlanırsın..Sen en iyisi http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm şurayı bir oku..

Sagol seninde Kandilin mübarek olsun
  • serveri acamiyorum only players 15 ago fln diyor engin msn acta su sorunu coz :S:SS:
  • Hayırlı Olsun....
  • HayırLısı oLsun..
  • 1 Hafta ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolverinX

1 Hafta ...

beLki Daha AZ..!
  • Beyler bune bole ınsan bı turkun serverına 1 hafta dayanmaz 1 gun dayanmaz deRmı ??
    Gıdın bunLarı yabancıları forum larında yabancılara karsı yapınn??
    Yazık deılmı cocua ?
    Bı hevesle acmıs cocuk sızde cocugu n hevesını yok edıyorsunuz ?
    Yapmayın bole seyler dıyınkı = ınsallah uzun omurlu olur hayırlı olsun

Bende Sana hayırlı olsun dılıorm Insalllah Uzun omurLu oLur...
  • Filesdan Dolayi Yas Hatasi Verio Hemen Cozelim Onu..

1 Hafta Omur Bicenlerede Sunu Solim Server 2 Haftayi Askindir Online..
    Sadece Servera Res Atilip Fun Sekle Getirildi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuraLegion

quote:

1 Hafta ...

beLki Daha AZ..!

Kardes Oturup Bana Laf Atiosun Ama Kendi Serverlariniza Bakmionuz Server Hep Online Kalacakdir Dedin Gecen Acdiniz Server İcin Asla Kapanmiycakdir Dediniz(MuErdek)Ama 3 Gun Acik Kalmadi..Biz Hic Kapanmiycakdir Demioruz..Kapatmamak İcin Elimizden Geleni Yapioruz Dioruz..

• Server Rekor Online:22 Oldu
  • Server OFFline . Sitede açıLmıyor kapattınız mı serveri ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AuraLegion

quote:

1 Hafta ...

beLki Daha AZ..!

Kardes Oturup Bana Laf Atiosun Ama Kendi Serverlariniza Bakmionuz Server Hep Online Kalacakdir Dedin Gecen Acdiniz Server İcin Asla Kapanmiycakdir Dediniz(MuErdek)Ama 3 Gun Acik Kalmadi..Biz Hic Kapanmiycakdir Demioruz..Kapatmamak İcin Elimizden Geleni Yapioruz Dioruz..

Son kararlar Serpanteste onun sözüyle hareket ediyorum ben oKe Mi Kardeşim ^^

• Patchi indirdim bakıyorum şimdi
  • Server Acik Beyler... 7/24 Sadece Dun Bi 5 Dk Servera Res Atildi O Arada Bakmis Olabilrsin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.