Şimdi Ara

Server Kapanmisdir Konuya Kilit Lutven (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

eger bunları yaparsan tum playerlar sevinir.
  • Arkadasım Ne Güzel Zor Bi Server Vardı Bole Fun Serverlar Herzaman Tutmuo Onu BİLESİN !!!!

BU ARADA HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Arkadaslar Pc Cokmusdur..Server O Yuzden Offlinedir.Ancak Serverdaki DB ler Durmakdadir.Server Su Anda Tekrar Kuruluyor Sanirim 1 Saatten Az Bi Vakte Online Olucak
  • quote:

quote:

Arkadaslar Pc Cokmusdur..Server O Yuzden Offlinedir.Ancak Serverdaki DB ler Durmakdadir.Server Su Anda Tekrar Kuruluyor Sanirim 1 Saatten Az Bi Vakte Online Olucak

bize 2 saat once SQL kuruyoruyz dediler ve geriye pek bişicik kalmaz dosyalar hazir sonucta 1 saat almaz aradan 2 saat geçmesine ragmen.. Neler oluyor dogru bir açıklama yapsaniz da ona gore hareket etsek....
  • quote:

Arkadaslar Servera Bi Saldiri Yapilmisdir..Server O Yuzden Offlinedir.Ancak Serverdaki DB ler Durmakdadir.Server Su Anda Tekrar Kuruluyor Sanirim 1 Saatten Az Bi Vakte Online Olucak

quote:

Server A SAldırı mı Yapıldı Yoksa Senın pc Mı coktu

ANLAMIS DEILIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrKyZ -- 4 Ağustos 2008; 19:47:11 >

• zaten bu fun serverler hic tutulmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: beackham15

zaten bu fun serverler hic tutulmuyo

aynen
    Bir açıklama yaparmisiniz bu arada bırakmak szorunda kalacagım çokda sevmiştim ama..Kadar utansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrKyZ

quote:

Arkadaslar Servera Bi Saldiri Yapilmisdir..Server O Yuzden Offlinedir.Ancak Serverdaki DB ler Durmakdadir.Server Su Anda Tekrar Kuruluyor Sanirim 1 Saatten Az Bi Vakte Online Olucak

quote:

Server A SAldırı mı Yapıldı Yoksa Senın pc Mı coktu

ANLAMIS DEILIM...

Bence Saldirilmistir saldiriya dayanamayan pc cokmustur .

• ne guzel low server idi fun oldu full sorun oldu. bence tekrar low yapin!!!
  • yaw yazık oldu bea fun da 1 gunde 17 rr attım ve kapadılar...
  • DİKKAT ETTİYSENİZ BU BİR TAKLİT SERVERDİ OLCAKİ BUYDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: LveL

DİKKAT ETTİYSENİZ BU BİR TAKLİT SERVERDİ OLCAKİ BUYDU

Ben Demekki Pek Dikkat Edemedim...Kimden Alinmis Bi Serverdi Bunu SoylermisiN?
  • Arkadaslar Bildiginiz Gibi Serverda GmDim..2 3 Gundr Evde Olmadigim İcin Konulara Bakamadim..

Server Kapanmisdir...Benim Elimde Olmamasina Rahmen Herkezden Ozur Dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.