pacific te oynayanlar çok bilinçli. nerdeyse herkes oynu biliyo. gereksiz skill hiç yok. ama yeni açıldığı için kazanamaz
oasis forever oasisteki 7sign guildi aegeyi tek başına alır
en iisi babel
AEGE EN MÜKEMMEL WE TÜM SERWERLARDAN ÜSTÜN BİR SERWER
Athens
bence en güçlü serverler greece eldorado aege troy
xian aega veya babel kazanırdı
Ya server dediğin 2 tane bilgisayardır Ne yapıccan kasalarını birbirine mi vurcan bakalım hangisi ilk parçalanıcak ..??
4EVA ATHENS
Alps , Tibet , Troy 3 ü çekişir
quote:
Orjinalden alıntı: alperen-91
pacific te oynayanlar çok bilinçli. nerdeyse herkes oynu biliyo. gereksiz skill hiç yok. ama yeni açıldığı için kazanamaz
Bu ne demek ya.
ben rome deyım VOLK_RUS bu adama yatırcak kısıyı tanımıyorum kendısı 80 lvl 16 thıef ın arasına gırdı 2 veya 3 tane harıc hepsı 60 ustuydu ve hepsını yatırdı sonra bı adam guıldını toplayıp geldı ayrıca baska guıldtende gelenler oldu VOLK_RUS oldu ama yanı o kadar kısıyı yatırdı aralarında yıne helalll!! o adamı baska serverlardanda olsa bı cok kısı yatıramaz ama yatıran cıkar
en agır basan troy sonra xian ve sonrada oasis . . .
3 server varken athens açıldı milletin aklında server deiştirmek yoktu ama yeni server oasis e kadar düşünme fırsatı buldular aynen ben gibi ve oasis agır basar
berabere bıterdı
GRECEE
quote:
Orjinalden alıntı: Shadowboys
Rome de oLdukça iyi
saol bende oradayım
quote:
Orjinalden alıntı: xNeDBuLa
Bilmem
Sizce en güçlü server hangisi
Xİan , Tibet , Sparta , Pacific bunlar war iyi olan bildiklerim
tabikide eldorado cunku bn warım
İsterse tüm serverlar bana karşı birleşsin yinede alırım hepsini.Bu nasıl topic be.Yok benim babam senin babanı döver yok benim dayım senin amcandan daha uzağa işer.Bırakın böle işleri gidin bi çay demleyin bakalım keyfimize.
Herkes kendi serverinin adını yazmış ala böle bişi olsaydı troy rakiplerini 2şer 2şer karşılardı