Şimdi Ara

Server kararlaştırması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mihira çok sorunlu bir server en azından şuan için. Sizce başka servera geçmeli miyiz? Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• Herkes Mihirada Başlamış Yeni Çar Açıp başlamak sıkıcıdır hem oyun yeni açıldı bu serverde hata varsa diğerlerindede vardır.Mihira İyi Bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Herkes Mihirada Başlamış Yeni Çar Açıp başlamak sıkıcıdır hem oyun yeni açıldı bu serverde hata varsa diğerlerindede vardır.Mihira İyi Bence

Yoğunluktan kaynaklı birşey olduğu için diye düşünüyorum. Diğer serverlar daha sakin.
  • bencede mihira iyi bu arada koromon yakaldım
  • Yine kapandı...

Yazarken açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Herkes Mihirada Başlamış Yeni Çar Açıp başlamak sıkıcıdır hem oyun yeni açıldı bu serverde hata varsa diğerlerindede vardır.Mihira İyi Bence

Yoğunluktan kaynaklı birşey olduğu için diye düşünüyorum. Diğer serverlar daha sakin.

Yoğunlukta olabilir ama ilk günden bu kadar dolmaz dolduysa diğer serverlerde dolmuştur ama karar sizin =) Majirada olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 18 Mart 2010; 14:55:47 >
  • Benim içinde farketmez şuan herşey güzel gidiyor benim için tek sorun para :S :S
    Ayrıca digi*den digiegg düşüyomuydu drop olarak? bana düştüde şaşırdım xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna Girdim GameGuard is not running or a hacking tool was identified.Press ESC Key diyor ve ESC Bastığmda oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 18 Mart 2010; 15:03:41 >
  • mihira nickleride yazalım anill ben !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.