Bildirim
Server Kurma Sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp
biri yardımcı olsun yaw ben de 60+ adamımın olmasını istiyorum usko da yapamadık kendi server ımızda olsun bari cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp cvp -
server i kurarken lvl sınırlaması yazıyo oradaki 60 ı sil 90 yap olur -
arkadaşlar yardım lazım lütfen bilen biri cevaplasın.
pysco senin dediğini bulamadım ben yaw hangi server ın neresinde naaperken soruyo onu biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz. ve acilen cz moradon map i lazım ben 70 lvl olmak istiyorum yaaaaaaa -
sitede kim bilir kaç kişinin private server ı var bi tane yardım eden çıkmadı ya helal olsun. -
slm miiler bizim arklar acayip bi server kurduk diyolkardı anlatıyım durund a
;)
şimdi maradonda 40 a kadar her solucanda 1 lvl atlıyosun sonra 55 e kadar 4veya 5 solucanda lvl atlıyosun sonra 70 lvl e kadar 3 ash de bi lvl atlıyosun sonra 90 lvl e kadar 9 dts de 1 lvl atlıyosun ve 100 lvl olmak için :D:D:D:D:D:D 10troll warrşorda 1 lvl atlıyosun herşey çok kolay itemler heryerden çıkıymuş.
meslaa shard silahcıda 5 m ye satıyıyomuş ve düşünün 1 solucandan 40k para çıkıyo :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X