Şimdi Ara

COD 2 hamachi server kurma hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nerde hata yaptık çözemedim. genelde cod 2 yi sürekli free serverlarda oynardım. hamaciyi CS için kullanıdık bi kaç arkadaşımla ve şimdi COD2' de denedik ancak başarısız olduk.

yaptıklarıma gelince öncelikle pclerimize hamaciyi kurdurk. ve bir ağ oluşturdum. (Cod'da 1.3 yamamız yüklü). daha sonra indirdiğim cod 2 private server dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırdım. daha sonra multiplayerde serveri kurdum. konsol ekranıma geldi. ardından arkadaşım hamaciden kurduğum hamaci ağına bağlandı. hamaciden birbirimizi görüyoruz. fakat arkadaş benim hamaci ip adresimden oyuna girmeye kalkışınca oyuna bağlanamıyor. oyun awating connection da sayıyor sadece. sizce nerede hata yaptım arakdaşar ? ne gibi bir çözüm yolu izlemeliyim...

• Call of Duty 2 için portları açarsan ve başka bir sorun yoksa büyük bir ihtimalle düzelir.Ben çok uğraştım zamanında bunla.Hatta bunun sayesinde Hollandadan,İngiltereden,Almanyadan arkadaşlar edindim.Açtığım jump server'ına gelip çıkıyorlardı

Not : 27860,28960 bunları açarsın.Bilmiyorsan Google'a port açma yaz.Modeminin marka ve modeline göre bir anlatım bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Call of Duty 2 için portları açarsan ve başka bir sorun yoksa büyük bir ihtimalle düzelir.Ben çok uğraştım zamanında bunla.Hatta bunun sayesinde Hollandadan,İngiltereden,Almanyadan arkadaşlar edindim.Açtığım jump server'ına gelip çıkıyorlardı

Not : 27860,28960 bunları açarsın.Bilmiyorsan Google'a port açma yaz.Modeminin marka ve modeline göre bir anlatım bulabilirsin.

dostum, konuyu biraz açabilirmisin? o 2 portu açtıktan sonra mı yukarıdaki işlemleri yapıcam? eğer öğleyse hamachiyi o portlara yönlendirecekmiyim?, yönlendireceksem nasıl? veya port açtıktan sonra arkadaşım hamachiden ağıma bağlandıktan sonra oyuna girdiğinde konsolu açıp sadece hamachi ağımı mı yazacak (ör. 5.59.159.259 olsun) yoksa hamachi ağını yazdıktan sonra port numarasınıda yazacak mı. yani bağlanmak için connect 5.59.159.259 mu, connect 5,59,159,259:27860 mı yazacak?

• Ben port açmadan oynuyordum. Hamachi den bağlanıp, oyuna giriyordum. Her hangi bir sorun olmuyordu.
  • Senin portu açman yeterli.Port,hamachi falan uğraşmadan birde Tunngle'ı deneyin.Lobi olayı var.İkinizde aynı lobiye gireceksiniz.Call of duty 2 lobisi var ama ikiniz oynayacaksanız isterseniz Far Cry 2 lobisine girin.Birbirinizi görün yeter yani.Sonra oyunu açıp yine server arama kısmından giriyorsunuz birbirinizin oyununa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Senin portu açman yeterli.Port,hamachi falan uğraşmadan birde Tunngle'ı deneyin.Lobi olayı var.İkinizde aynı lobiye gireceksiniz.Call of duty 2 lobisi var ama ikiniz oynayacaksanız isterseniz Far Cry 2 lobisine girin.Birbirinizi görün yeter yani.Sonra oyunu açıp yine server arama kısmından giriyorsunuz birbirinizin oyununa.

teşekkür ederim. bu lobi olayını bir denyeceğim. ilgilendiğin için çok sağol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

quote:

Senin portu açman yeterli.Port,hamachi falan uğraşmadan birde Tunngle'ı deneyin.Lobi olayı var.İkinizde aynı lobiye gireceksiniz.Call of duty 2 lobisi var ama ikiniz oynayacaksanız isterseniz Far Cry 2 lobisine girin.Birbirinizi görün yeter yani.Sonra oyunu açıp yine server arama kısmından giriyorsunuz birbirinizin oyununa.

teşekkür ederim. bu lobi olayını bir denyeceğim. ilgilendiğin için çok sağol dostum

http://www.tunngle.net/index.php?l=en

Sitesinden hesapta almayı unutma onunla giriş yapıyorsun programdan.İyi oyunlar. (Tekrar yazayım illaki call of duty 2 lobisine girmek zorunda değilsiniz.Aynı lobide olun.Birbirinizin adını gördüğünüz an ikinizde o zaman, veya biriniz ötekinizin adını gördüyse. ikinizde sıra sıra kurup deneyin birini birinize bağlanırsınız mutlaka.)

Mesela ben arkadaşla Tunngle'dan Borderlands (2) lobisinden CoD5 Co-op zombi oynuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Server Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

quote:

http://www.tunngle.net/index.php?l=en

Sitesinden hesapta almayı unutma onunla giriş yapıyorsun programdan.İyi oyunlar. (Tekrar yazayım illaki call of duty 2 lobisine girmek zorunda değilsiniz.Aynı lobide olun.Birbirinizin adını gördüğünüz an ikinizde o zaman, veya biriniz ötekinizin adını gördüyse. ikinizde sıra sıra kurup deneyin birini birinize bağlanırsınız mutlaka.)

Mesela ben arkadaşla Tunngle'dan Borderlands (2) lobisinden CoD5 Co-op zombi oynuyorum

anladım dostum teşekkür ederim. şuan arkadaşım online değil malesef şuan deneyemiyorum. ama yarın ilk işim bu yöntemi denemek olacak. sonucu buraya yazarım. teşekkür ederim tekrardan

• sonucu paylaşırsan sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.