Şimdi Ara

Server Kurulumu Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAK KENDİN DİYOSUN ESKİDEN DEMEKKİ ESKİ ŞİMDİKİ ZAMANE GENÇLERİ SAF OLUYO Bİ NEDENİDE BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Bence mantıklı bir iş değil sonuçta her zaman bu işi yapamayıp parayla yaptırmak isteyenler olacaktır bunun önüne geçilmesinin sunucu kurulumunu anlatmak olduğu düşüncesi pek aklı kãrı bir iş değil. Zaten sunucu kurulumu birçok forumda mevcut detaylı bir şekilde anlatıp altına imza atmaktan başka bir kãrı yok bu işin. Sunucu kurulumunun kaldırılması zaten kalitesiz sunucuların sayısını azaltmaktı ki gerçektende bunda bir azalış oldu şu an gelip geçici sunucuları kuranlar hep belirli kişiler. Donanımhaber nickleri farklı olsada irtibata geçtiğinizde genelde aynı kişiler olduğunu görürsünüz. Ben derimki burası teknik bir forum olmak yerine bilgilendirme forumu olsun yani şu anki halinde devam etsin.

Aynen öle Tamamen bu görüşün arkasındaym ne eksik ne fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Sen 2. mesajında verdin ama başkaları vermedi. Ben herkesten yanıt bekliyorum.

Eskiden bu kuralı isteyen bu bölümün üyeleriydi. Şimdi neden bu kuralı üyeler istemiyor ?

sen ozaman forumda bu kısıma bakıyomuydun bilmiyorum ama ozamanlar bunun yapılması gerekiyodu cünkü insanlar abartmışlardı server acan buraya gelip yazıyodu ama artık öyle olmaz zaten herkez artık bazı şeylerin bilincinde ve teknolojide 3 senede gelişti eskiden 1024 degl 512 olunca sevinirdik benim netim şahsen suan 8 mb bilgisayarımda sağlam bu server açabileceğim anlamına geliyor ama eskiden böyle değildi işte eskiden server yoktu sonradan sonradan öğrene öğrene açtılar bu forumun eskileride çoğu burda öğrenmiştir ama şimdi artık insanların bilinçlenmesi lazım ondan buna katılıyoruz ExtReme1®

• ben önceden çok dedim bütün paylaşımları yapayım diye. elimde server kurulumunun videolu ve sesli anlatımım var bunu sizinle paylaşabilirim sesim kötüdür kusura bakmayın ama yinede işe yarayacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 30 Haziran 2010; 20:37:26 >
  • ŞİMDİ EXTREME YAYINLANSINMI YAYINLANMASINMI ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba0202

ŞİMDİ EXTREME YAYINLANSINMI YAYINLANMASINMI ???

Buna ben karar veremem. Şuan tatilde olduğum için internete her zaman giremiyorum. 4 5 günlük aradan sonra girebildim. 2 veya 3 hafta sonra eve döneceğim. O zaman bu konu ile ilgilenmeye başlayacağım. Bu süre içinde sizler bütün görüşlerinizi yazmaya devam edin.

Bu konu için yakında yönetim ile görüştükten sonra belki anket açılabilir. Anket oyları sonunda tekrar yönetime bildirip bir sonuca varabiliriz. Şunuda belirtmek isterim eğerki anket olursa, oylamanın sonucu bu durumu direk olarak etkilemeyecektir. Sadece göz önüne alınacak bir etken olarak kalacaktır. Son sözü yine yönetimin kararı verecektir. Bu durumun + ları ve - leri ni göz önüne alıp bir karar ortaya çıkacaktır.

• Benim Düşüncemde Burda Paylaşım Yapsanızda Yapmasanızda Etraf Mu Online Kurulum Forumları Dolu. Adam burdan faydalanamaz gider öteki forumdan işi azda olsa öğrenir gelir burda reklam yapar ve 2 güne serverı yine kapatır. Paylaşım yapsanızda yapmasanızda bizim insanımız zora sıkıntıya gelimiyor biliyorsunuz. Tabii ki bunu herkes üstüne almasın. Adam server oynuyor bi hevesle bende kurcam server diyor ve kuruyor ama önemli olan onu açık tutabilmektir. Türkiyedede bu işi yapabilecek çok az kişi var. Çünkü Bunun Ev Pc örnek alalım Elektrik Faturası var, PC ısınma sorunu var, Aile üyelerinin karşı çıkıp PC kapatma sorunu var, İnternet sorunu var, eve misafir gelince illaki çocuklar PCyi kurcalar bu sorun var. Eğer Dedicated örnek verelim her ay ortalama saglam bi makinaya her ay para yatırmak ve parayı yatırdığın iştenden eline para geçmeyince bi süre sonra insana bayabi koyar ve kapatır gibime geliyor. Bu Mu Online kurma olayı en temiz Server işleten şirket sahibi olcan veya oğlu falan anca o şekil istedigimiz gibi bi server olur.

Olayın Özü Paylaşım olsada olmasa kuran kuruyor yine Server...

Paylaşım olsa burda daha güzel olur. Hem paylaşım hem bilgi alış-verişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Benim Düşüncemde Burda Paylaşım Yapsanızda Yapmasanızda Etraf Mu Online Kurulum Forumları Dolu. Adam burdan faydalanamaz gider öteki forumdan işi azda olsa öğrenir gelir burda reklam yapar ve 2 güne serverı yine kapatır. Paylaşım yapsanızda yapmasanızda bizim insanımız zora sıkıntıya gelimiyor biliyorsunuz. Tabii ki bunu herkes üstüne almasın. Adam server oynuyor bi hevesle bende kurcam server diyor ve kuruyor ama önemli olan onu açık tutabilmektir. Türkiyedede bu işi yapabilecek çok az kişi var. Çünkü Bunun Ev Pc örnek alalım Elektrik Faturası var, PC ısınma sorunu var, Aile üyelerinin karşı çıkıp PC kapatma sorunu var, İnternet sorunu var, eve misafir gelince illaki çocuklar PCyi kurcalar bu sorun var. Eğer Dedicated örnek verelim her ay ortalama saglam bi makinaya her ay para yatırmak ve parayı yatırdığın iştenden eline para geçmeyince bi süre sonra insana bayabi koyar ve kapatır gibime geliyor. Bu Mu Online kurma olayı en temiz Server işleten şirket sahibi olcan veya oğlu falan anca o şekil istedigimiz gibi bi server olur.

Olayın Özü Paylaşım olsada olmasa kuran kuruyor yine Server...

Paylaşım olsa burda daha güzel olur. Hem paylaşım hem bilgi alış-verişi.

sonuna kadar katılıyorun çok doğru biyere değindin en azından burdaki mu online playerlerinin çoğu deneyimli server kurmak konusunda en azından bişi yapıcaksa birisi doğru bi şekilde yapsın hatasız hem bilgi paylaşılarak öğrenilir burasıda bi forum paylaşarak öğrenicek herkez bende 9 senedir oynuyorum her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum güzel bişi bu bizim için en azından emeklerimizi boşa çıkarmayız.

• Gercekten ilginç
    konu acilma sebebi
    Uqur pirim yapiyorsun konunun sonunu getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishmu

Gercekten ilginç
    konu acilma sebebi

Tam olarak neyden dolayı pirim yaptığını söyledin onu anlayamadım ?
  • quote:

Gercekten ilginç
    konu acilma sebebi

Gerçekten merak ettim neden, nasıl prim yapıyormuşum ?
    Birde konunun sonunu ben getiremem @ExtReme1® üstteki mesajında gidişatı anlatmış.
  • quote:

Başlıktan da anlaşıldığı gibi konumuz server kurulumu. Duydum/gördüm ki bazı çıkarcı insanlar, Webzen'in ücretsiz yayınladığı dosyaları para karşılığı satar olmuş. Bu işe yeni başlamış veya araştırmayan, yaşı küçük arkadaşları kandırıp paralarını almaktalar.
  • quote:

quote:

Başlıktan da anlaşıldığı gibi konumuz server kurulumu. Duydum/gördüm ki bazı çıkarcı insanlar, Webzen'in ücretsiz yayınladığı dosyaları para karşılığı satar olmuş. Bu işe yeni başlamış veya araştırmayan, yaşı küçük arkadaşları kandırıp paralarını almaktalar.

Sence bu işe yeni başlamış veya araştırmayan, yaşı küçük arkadaşları kandırıp paralarını alan insanlar doğrumu yapıyorlar ?
  • Madur varmi acaba ?
  • quote:

quote:

Ben burdan nasıl bir prim sağlıyorum kendime hala anlıyamadım. Sanki parayla files satanları engelleyip ben mi parayla satmaya kalkıyorum nedir yani ?

quote:

Madur varmi acaba ?

Bu işe para veren direkt olarak mağdurdur. Webzenin free olarak yayımladığı dosyaları tecrübesiz kişilere parayla satmak hiçbir ahlaka sığmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 8 Temmuz 2010; 18:53:53 >

• quote:

Madur varmi acaba ?

Madur varmı yokmu bilgim yok ama böyle bir durumu engellemek için illa bir kişinin madur olması gerekmez. Senin demek istediğin sanırım şuydu. Acaba gerçekten para ile satmaya çalışanlar varmı ?

Sanırım var. Bazı forumlarda bu tür mesajlar gördüğümü hatırlıyorum.
  • @|Uqur|

Webzen dosyaları yayınlıyor mu ? Ben böyle birşeyin olacağını sanmıyorum
  • Tamam
    Magdur olmasin diyorsunuz anliyorum
    Hadi bakalim hayirlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

@|Uqur|

Yoksa fileslar nasıl ortaya çıkabilirki ? Birilerinin internette yayımlaması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

@|Uqur|

Dosyaları, versionları webzen çıkartıyor fakat dağıtan gruplar farklı. Onlar nasıl ulaşıyor bilmiyorum.

@turkishmu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.