Şimdi Ara

Server Makine Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    magazamda kullanmak uzere server makınesı almayı planlıyorum
    nebim wınner ve halojen programı kullanıyorum 2side sql server uzerınden baglantı saglıyor
    2 magaza var
    1inci magaza aynı ınternet baglantısı kullandıgı ıcın herhangı bı sorunum yok
    dıger magazam farklı adreste oldugu ıcın baglantı asırı yavaslıyor yerı gelıyor kıtlenıyor
    ve su ankı normal pc bazen hatalar verıyor baglantı yapmıyor gerı yukleme yapıyor v.s.
    bu velıseyle server almaya karar verdım fakat herhangı bı tecrubem yok bu konu hakkında
    ozellıkler ısletım sıstemı v.s. v.s.
    nasıl bı makıne almam gerek hazır makıneler varmı teknık bılgılerınıze ıhtıyacım var.

Konuyu yanlıs actıysam kusura bakmayın :(

• Merhaba

Ben Dell in hazır server sistemlerini tavsiye ediyorum.İşletim sistemi içinse kaç client kullanacağınız önemli
    15 kullanıcaya kadar lisanslanan windows foundation R2 hakkında daha fazla bilgi için
    Burayı
    Lisans sınırı olmayan windows server standart için
    Burayı tıklayabilirsiniz.

Not: Windows server işletim sistemlerinde server'a bağlanan her client için call lisansı satın almanız gerekir aksi halde yazılım sahteciliği ile suçlanabilirsiniz.

Eğer İzmirdeyseniz çalıştığım firma server satışı ve IT SPECIAL hizmeti veriyor. Özel mesaj ile ulaşırsanız satış temsilcimizin iletişim bilgilerini size verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi converttoint32 -- 27 Ocak 2013; 16:25:16 >

• baska bılgısı olan yardımcı olabılecek olan varmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Server Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.