Şimdi Ara

Server PC & Masaüstü PC Arasındaki Fark ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ramazan85

4 mbit Upload Trafiği Veren Bir Firma Var mı peki ?

var tabii ki hem de bir sürü. ancak fiyatlar biraz tuzludur. yani aylık düzenli bir gelirin yoksa o kadar para vermek pek mantıklı değil. firmalara gelince bana sorarsan sana sadecehosting.com u öneririm. oyun serverlarında en sorunsuz sunucular bu firmadadır(bağlantı bakımından, düşük ping, loss).

natro.com var ama natro makinenizi 10mbit paylaşımlı havuza bağlıyor. yani 10mbit i birden fazla bilgisayar kullanıyor. pek mantıklı değil natrodan almak.
    nixcon.com.tr var bu da aynı şekil 10mbit paylaşımlı havuza bağlıyorlar.

oyun sunucusu satan firmalar yoğunluklu olarak sadecehosting ve nixcon u tercih ediyorlar. ama dediğim gibi nixconun 10mbit paylaşımlı havuzdan bağlantıyı dağıtmaları sorun çıkarabiliyor. bundan bir kaç ay önceye kadar nixcon sunucularında %20 oranlarına varan loss yaşanmaktaydı(2-3 ay sürmüştür bu sorun belki de daha fazla). şu an düzeldi diye biliyorum.

dediğim gibi aylık düzenli bi gelirin varsa bütçenden belli bir kısım ayırıp bu işi hobi olarak kendi çıkarların doğrultusunda yapabilirsin ama para kazanmak için yapıcaksan gerçekten zor ve bana sorarsan değmez :)

• Fikirlerinizi ve önerilerinizi değerlendireceğim çok sagolun
    Önerileriniz ve ilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.