Şimdi Ara

Server seçimi ve karakterlerin sondurumları.. Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkdaşlar uzun bir aradan sonra aiona tekraradan başlama kararı aldım fakat şuan eski serverım olan nexus deilde farklı sv de başlamak istiyorum ingilizce konuşabilceğim populasyonu iyi olan ve en azından 1 tane Türk legionu olan sunucu araıyorum... Thor iyi diyolarlar ama elyosdamı asmo damı Türk var açıkcası bilmiyorum veya başka sunucu önerirseniz sevinirim..

Diğer sorum ise SM veya Bard oynamayı düşünüyorum ama en son SM her parti arıyordu (dgler için özellikle yalvarıyolardı) Bard da takıma mana falan basıyomuş damge iyi diolar ama açıkcası karar veremedim önerilerinizi sunarsanız sevinirim Şimdiden Herkese Çok Teşşekür ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: QuarFaLL

Merhabalar arkdaşlar uzun bir aradan sonra aiona tekraradan başlama kararı aldım fakat şuan eski serverım olan nexus deilde farklı sv de başlamak istiyorum ingilizce konuşabilceğim populasyonu iyi olan ve en azından 1 tane Türk legionu olan sunucu araıyorum... Thor iyi diyolarlar ama elyosdamı asmo damı Türk var açıkcası bilmiyorum veya başka sunucu önerirseniz sevinirim..

Diğer sorum ise SM veya Bard oynamayı düşünüyorum ama en son SM her parti arıyordu (dgler için özellikle yalvarıyolardı) Bard da takıma mana falan basıyomuş damge iyi diolar ama açıkcası karar veremedim önerilerinizi sunarsanız sevinirim Şimdiden Herkese Çok Teşşekür ediyorum..

Türklerle oynamanı tavsiye edeceğim çoğu arkadaş bundan pek hoşnut olmayacaktır ama bazen çok iyi arkadaş grubuna sahip olabiliyorsun. Başlamanı tavsiye edeceğim server Zubaba ve elyos ırkında fazlalık var sıkılabilirsin asmolar oyun konusunda daha bilgili.

• peki class seçimi konusunda ne öneririsiniz ?. Sm oynamayu düşünüyğroum ama aklımın bi ucundada bard var sizce bi iki classın özellikle dg lerde aranama seviyeleri nelerdir yani parti bulabilirmiyim ? parti bulamazsak bi anlamı yok zaten oyunun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuarFaLL

peki class seçimi konusunda ne öneririsiniz ?. Sm oynamayu düşünüyğroum ama aklımın bi ucundada bard var sizce bi iki classın özellikle dg lerde aranama seviyeleri nelerdir yani parti bulabilirmiyim ? parti bulamazsak bi anlamı yok zaten oyunun :D

Her karakterin birbirine karşı iyi olduğu yönleri var bu aralar uzayan silahta etkinlik olduğu için eğer ben uzayan silah yapabilirim diyorsan templar veya gladyatör açmanı öneririm fakat yapmaya zamanım yetmez dersen uzayan silah olmadanda pek bir şey ifade etmiyor bu karakterler. Sana tavsiyem iyi bir SM olursan DG'lerde yer alırsın bard ise her yerde var senden çok daha iyi bardlar olduğu için zindanlara alacaklarını sanmıyorum.
  • pve yapıp bol bol dungeon takılıcam diyosan cleric aç. cleric aramayan bir server görmedim daha.

bard tüm serverlarda revaçta olan bir karakter, her yerde dps olarak yer bulabilirsin ama aranan adam olmak için iyi bir class seçimi değil, zibil gibi var.

sm yalnız kurt olarak takılıyorsan çok güzel bir seçenek olur, pvp konusunda en çok aranan sınıflardan ama iş pve'ye gelince talepsizlik canını sıkabilir, kıymeti bilinmiyor malesef.

ne açarsan aç elinin altında bir pvp server bulundur. pvp serverlar hızlı level kasarak class'ları tek tek deneme imkanı verir sana. sonuç olarak elinin en yetkin olduğu class'ı bulup oynama şansın olur. ilk kastığın char'da elinin altında yan char olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 29 Aralık 2014; 14:56:30 >
  • Çook teşekkür ederim yorumunuz için tavsiyenize uyucam.. Son olarak sunucu seçimi hakkında önerilerniz nelerdir ? ne yapsak acaba ingiliz sunucu Rookie fln var o bildiğimiz sunucu demi :) onumu seçsek yoksa thor damı oynsak varmı oynadığınız sunucusunu öneren ? ve hangi ırk olarayım tabi onuda söylerseniz sevinirim
  • Oyunu pek bilmiyorsan Zubabadan şaşma bence. Olayı kavrayınca da istersen geçersin başka sunucuya.
  • Valla oyunu 2 sene oynadım nexusta 60lvl son lvl iken tabi yeni olayları bilmiyorum sadece işte zubaba denince akla hile hurda çeşitli entrikaların döndüğü oyundan çok laflaşma vs vs :D geliyor aklıma ondan zaten arayışlardayım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.