Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben millete pm atarken herkes sistemi kurmuş bile :D durun bende ayarladıktan sonra geliyorum derhal :D
  • bi karar verin human mı karus Alla alla gitti güzelim nick
  • ben nick veren herkese pm attım hıc bırı oyunda degil. Haydii başlıyoruz diye bir gaz başlayıp sonra bıraktılar heralde :D

Beklerim nick : Ginsberg
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

ben nick veren herkese pm attım hıc bırı oyunda degil. Haydii başlıyoruz diye bir gaz başlayıp sonra bıraktılar heralde :D

Beklerim nick : Ginsberg

humanmısn karusmu ?
  • Karus.
  • Beyler ronarka geçelim dedik en son ama ultraaslan acaba human mı karus mu? ona göre başlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Beyler ronarka geçelim dedik en son ama ultraaslan acaba human mı karus mu? ona göre başlamak lazım.

pm bakarmısn?
  • Burayada yazalım tekrar. Beyler karus olduk bugün herkes birbirine ulaşabilirse buraya herkesin nickler yazılacaktır herkes benim gibi ulaşım sıkıntısı çekmesin diye :D
  • 3-4 güne bende katılabilirim. Olympia olursa daha iyi olur. Pek bütçem yok. Her jobdan anlarım. Size haber veririm. En son kararlaştırdığınız serveri belirtirseniz sevinirm.
  • ultraslan la birlikte oynuyoruz oynuycaz daha doğrusu Ronarkta karus olun. FlyToStayAlive veya TheFame pm atın. Ya da forumdan özel mesajla ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

ultraslan la birlikte oynuyoruz oynuycaz daha doğrusu Ronarkta karus olun. FlyToStayAlive veya TheFame pm atın. Ya da forumdan özel mesajla ulaşabilirsiniz

kardeşim expe yardım edicekseniz gelelim geçen geldik +80 die yolladılar?
  • suan kasıyorum gelenleri 2 kisi geldi forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhondoLoJM

quote:

Orijinalden alıntı: iade

ultraslan la birlikte oynuyoruz oynuycaz daha doğrusu Ronarkta karus olun. FlyToStayAlive veya TheFame pm atın. Ya da forumdan özel mesajla ulaşabilirsiniz

kardeşim expe yardım edicekseniz gelelim geçen geldik +80 die yolladılar?

base karus mage kasıyoruz yukarda belirttik. Gelcekler iade adlı arkadaşa mesaj atsın kasıyor şuan
  • Buyrun Ksc

Server Toplanması ( ANA KONU)
  • iade ronarka gelicem pm atarmısın bana
  • beyler ronark mı yapıyoruz bi karar verin artık ve ronarksa ne acıyoruz ırkkk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

beyler ronark mı yapıyoruz bi karar verin artık ve ronarksa ne acıyoruz ırkkk ?

Karus açın.
  • Yaş sınırı çok saçma geliyor bu gibi işllerde :)

23 yaşındayım 3 yıldır aynı ortamda ( Clan da ) oynuyorum .+30da gördüm 55 yaşında adamda gördüm 15 yaşında erkek kardeş 17 yaşında ablasıyla beraberde oynayan gördüm ve halan görüyorum vent vent gezdikçe.

Bana sorsan Pathosda en öküzleri kim diye 2 isim veririm ikiside +45 yaşında. 15 yaşındaki çocuk ondan daha akıllı daha terbiyeli .

Akıl yaşda değil maalesef başda güzel kardeşim :)

Umarım istediğiniz konuma ulaşırsınız başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Yaş sınırı çok saçma geliyor bu gibi işllerde :)

23 yaşındayım 3 yıldır aynı ortamda ( Clan da ) oynuyorum .+30da gördüm 55 yaşında adamda gördüm 15 yaşında erkek kardeş 17 yaşında ablasıyla beraberde oynayan gördüm ve halan görüyorum vent vent gezdikçe.

Bana sorsan Pathosda en öküzleri kim diye 2 isim veririm ikiside +45 yaşında. 15 yaşındaki çocuk ondan daha akıllı daha terbiyeli .

Akıl yaşda değil maalesef başda güzel kardeşim :)

Umarım istediğiniz konuma ulaşırsınız başarılar :)

Sonuna kadar haklısınız Yaş Sınırıda Yoktur zaten ronarkda bizim kurdugumuz clanda insan olsun edebli adam olsun yeter.
  • nerdesiniz arkadaşlar yoksunuz r1 veya r2de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.