Ben millete pm atarken herkes sistemi kurmuş bile :D durun bende ayarladıktan sonra geliyorum derhal :D
bi karar verin human mı karus Alla alla gitti güzelim nick
ben nick veren herkese pm attım hıc bırı oyunda degil. Haydii başlıyoruz diye bir gaz başlayıp sonra bıraktılar heralde :D
Beklerim nick : Ginsberg
quote:
Orijinalden alıntı: mithatcan
ben nick veren herkese pm attım hıc bırı oyunda degil. Haydii başlıyoruz diye bir gaz başlayıp sonra bıraktılar heralde :D
Beklerim nick : Ginsberg
humanmısn karusmu ?
Karus.
Beyler ronarka geçelim dedik en son ama ultraaslan acaba human mı karus mu? ona göre başlamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: mithatcan
Beyler ronarka geçelim dedik en son ama ultraaslan acaba human mı karus mu? ona göre başlamak lazım.
pm bakarmısn?
Burayada yazalım tekrar. Beyler karus olduk bugün herkes birbirine ulaşabilirse buraya herkesin nickler yazılacaktır herkes benim gibi ulaşım sıkıntısı çekmesin diye :D
3-4 güne bende katılabilirim. Olympia olursa daha iyi olur. Pek bütçem yok. Her jobdan anlarım. Size haber veririm. En son kararlaştırdığınız serveri belirtirseniz sevinirm.
ultraslan la birlikte oynuyoruz oynuycaz daha doğrusu Ronarkta karus olun. FlyToStayAlive veya TheFame pm atın. Ya da forumdan özel mesajla ulaşabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: iade
ultraslan la birlikte oynuyoruz oynuycaz daha doğrusu Ronarkta karus olun. FlyToStayAlive veya TheFame pm atın. Ya da forumdan özel mesajla ulaşabilirsiniz
kardeşim expe yardım edicekseniz gelelim geçen geldik +80 die yolladılar?
suan kasıyorum gelenleri 2 kisi geldi forumdan
quote:
Orijinalden alıntı: RhondoLoJM
quote:
Orijinalden alıntı: iade
kardeşim expe yardım edicekseniz gelelim geçen geldik +80 die yolladılar?
base karus mage kasıyoruz yukarda belirttik. Gelcekler iade adlı arkadaşa mesaj atsın kasıyor şuan
Buyrun Ksc
iade ronarka gelicem pm atarmısın bana
beyler ronark mı yapıyoruz bi karar verin artık ve ronarksa ne acıyoruz ırkkk ?
quote:
Orijinalden alıntı: No Problem
beyler ronark mı yapıyoruz bi karar verin artık ve ronarksa ne acıyoruz ırkkk ?
Karus açın.
Yaş sınırı çok saçma geliyor bu gibi işllerde :)
23 yaşındayım 3 yıldır aynı ortamda ( Clan da ) oynuyorum .+30da gördüm 55 yaşında adamda gördüm 15 yaşında erkek kardeş 17 yaşında ablasıyla beraberde oynayan gördüm ve halan görüyorum vent vent gezdikçe.
Bana sorsan Pathosda en öküzleri kim diye 2 isim veririm ikiside +45 yaşında. 15 yaşındaki çocuk ondan daha akıllı daha terbiyeli .
23 yaşındayım 3 yıldır aynı ortamda ( Clan da ) oynuyorum .+30da gördüm 55 yaşında adamda gördüm 15 yaşında erkek kardeş 17 yaşında ablasıyla beraberde oynayan gördüm ve halan görüyorum vent vent gezdikçe.
Bana sorsan Pathosda en öküzleri kim diye 2 isim veririm ikiside +45 yaşında. 15 yaşındaki çocuk ondan daha akıllı daha terbiyeli .