Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de diyorum niye kimse yok.. Clan kurdunuz mu? Bir klan kurulup üyelerin ismi konunun 1. mesajına yazılabilir bence.
  • Daha demin biri pm attı bdwdeydim fazla konuşamadım nickini unuttum bidaha atsın kimse :D Seferberlik başladı wormde dhli arıyoruz mana bitince nova atarak hem de
  • Online olan varsa kasalım beyler
  • Artık exp ptller lufere kaymaya başladı. Moradonda zor oluyor
  • Ben bugün hiç kasmadım 1 lvl atladım sıf moradonda millet kasılsın dıye artık hafiften herkes karar versin nolucagına ve 35+ olarak oynamaya devam edelim bundan sonra
  • Geçen yılda Ronark'ta bir topluluk kurmuştuk Güzel ortam vardı, o topluluk sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk.Hala çok iyi bi şekilde konuştuklarımız var.Umarım iyi yerlere gelirsiniz. Ronark'ta devam ediyorum bende, bırakmayla devam etme kararı alma aşamasındayım Oyun içi yardım gerekirse Pm:TechDoom(Karakteri yeni aldım en yakın zamanda NCS atıcam inşallah )

• quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Geçen yılda Ronark'ta bir topluluk kurmuştuk Güzel ortam vardı, o topluluk sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk.Hala çok iyi bi şekilde konuştuklarımız var.Umarım iyi yerlere gelirsiniz. Ronark'ta devam ediyorum bende, bırakmayla devam etme kararı alma aşamasındayım Oyun içi yardım gerekirse Pm:TechDoom(Karakteri yeni aldım en yakın zamanda NCS atıcam inşallah )

Hocam bizrde sardık tekrar bu K.O furyasına Oynuyoruz öyle çocuklarla ama hic para vermeyi düşünmüyorum. Dual +8 Cleaver +7 Chitin Set'imi dizerim , yeter

• quote:

Geçen yılda Ronark'ta bir topluluk kurmuştuk Güzel ortam vardı, o topluluk sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk.Hala çok iyi bi şekilde konuştuklarımız var.Umarım iyi yerlere gelirsiniz. Ronark'ta devam ediyorum bende, bırakmayla devam etme kararı alma aşamasındayım Oyun içi yardım gerekirse Pm:TechDoom(Karakteri yeni aldım en yakın zamanda NCS atıcam inşallah )

Oyunda yoksun

• Şimdi kalktım malum dün gece savaş vardı biraz(!) geç yattım
  • Oyundamısınız millet , nickinizi söyleyin .
    NICK:ASPIEB
    R1 DEYİM KİMSE YOK MU PM ATIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 12 Haziran 2011; 14:20:28 >
  • Ss

Server Toplanması ( ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckSchuldinerRIP -- 12 Haziran 2011; 14:34:21 >

• Saol Kardeşim Ss ler için ... Kendisi Çok güzel bir insandır kesinlikle yamuğu olmaz.
    Bu arada llPharaoh ben oluyorum Chaos King
  • premium yok golden mattock yok droba bak şanş işte

https://store.donanimhaber.com/8f/18/14/8f1814f1adac8fb74f9dcdd7a74ceae2.jpg

• quote:

Hacı sen iyice koptun zaten ya ne cevap yazıyosun ne bişey nie böyle sogudun bilmiyoruz valla

Bu arada görevleri olanlar bana pm atabilir aynı levelde olan 7kişinin tüm görevlerini yaparız 1-2 saatte
    Utherr1905 (bizde atamadık daha ncs)

• 1 saate kadar geliyorum format atip
  • Ben hala pvp konusunda prieste guvenemedıgımden rogue ile devam ediyorum 42 oldum nerdeyse ama harbiden priest çok hoş duruyor kasınca :D
  • 1 saatte 700 k
    pre mire yok
    sadece maden

resmi göremeyenler için :https://store.donanimhaber.com/30/37/0d/30370d5e69739ffb75961b4822bbf063.png

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

1 saate kadar geliyorum format atip

Priest noldu senin monsterstone kastığın ?:D
  • SS'lerin eline sağlık sıkı takipçinizim artık :P
  • Şu maden olayı nasıl oluyor ya? Bu arada ismet bana telefon numaranı versene..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.