Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nickim WastedSacrifice
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

Şu maden olayı nasıl oluyor ya? Bu arada ismet bana telefon numaranı versene..

yolladım
  • kararsızım gelmek konusunda
  • Bundan sonra gelenler 35 olarak gelsin daha moradonda party yok çünkü
  • 20 lwlim işi olmayan yardım edebilcek warsa a1 deim pm WastedSacrifice

FlyToStayAlive Pm acta clana aliver hocam
  • Yahu bi priest gelsin. Hep asas olduk
  • ben pri olarak gelmek isterdim ama akarada basladım.
  • Bence gelin online sayısı 5,6 dan aşağı inmiyor oyunda .herkes online
  • Priest olarak aranıza gelıyorum bu arada base mi kasıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMachine27

Priest olarak aranıza gelıyorum bu arada base mi kasıyoruz ?

Evet base karus ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Geçen yılda Ronark'ta bir topluluk kurmuştuk Güzel ortam vardı, o topluluk sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk.Hala çok iyi bi şekilde konuştuklarımız var.Umarım iyi yerlere gelirsiniz. Ronark'ta devam ediyorum bende, bırakmayla devam etme kararı alma aşamasındayım Oyun içi yardım gerekirse Pm:TechDoom(Karakteri yeni aldım en yakın zamanda NCS atıcam inşallah )

Furkan Banada 80 Asas Bul Læ. Çalışıyorum Zaman Olmuyo Sen Bul Dizip Takılırız Ne Bırakmasından Bahsediyosun Daha Yaz Gelmiş

• Reisler akşama beni bekleyin muhteşem geliyorum
    Bu arada gerçekten DH'lilerle oynamak başka bir keyif.. Adamlar espiriden anlıyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeniusBranD

quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Geçen yılda Ronark'ta bir topluluk kurmuştuk Güzel ortam vardı, o topluluk sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk.Hala çok iyi bi şekilde konuştuklarımız var.Umarım iyi yerlere gelirsiniz. Ronark'ta devam ediyorum bende, bırakmayla devam etme kararı alma aşamasındayım Oyun içi yardım gerekirse Pm:TechDoom(Karakteri yeni aldım en yakın zamanda NCS atıcam inşallah )

Furkan Banada 80 Asas Bul Læ. Çalışıyorum Zaman Olmuyo Sen Bul Dizip Takılırız Ne Bırakmasından Bahsediyosun Daha Yaz Gelmiş

Ayıpsın ati istedinde bulmadıkmı sende gel 4lü akarız yawaştan Dayanamaz halitte damlar sonra

• Yine bir olusummu var? Fazla okumadim ama adam lazimmi ? Lazimsa ne lazim soyleyin bende gelim geyik yapar egleniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Yine bir olusummu var? Fazla okumadim ama adam lazimmi ? Lazimsa ne lazim soyleyin bende gelim geyik yapar egleniriz.

Buyrun gelin base kasıyoruz.Sorun Olmıcaksa Priest veya Mage açarsanız güzel olur.Irk:Karus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanharun -- 13 Haziran 2011; 11:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Yine bir olusummu var? Fazla okumadim ama adam lazimmi ? Lazimsa ne lazim soyleyin bende gelim geyik yapar egleniriz.

Gürsel abi sen yine gel ice mage ol Ronarktayız karus base.

Edit: Expten çok muhabbet oluyor zaten. Clana gelenlerin tepkileri "Muhabbet için mi kurdunuz bu clanı ?" oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 13 Haziran 2011; 12:47:29 >
  • O nasıl bi cümle olmuş ki.
  • Aksam geleyim Ice Mage olarak.
  • Uzun yılardır priest oynanayan birisi olarak ben de katılmak isterim ama priest ve base kasmam neredeyse imkansız.
    Belki bir priest almak söz konusu olursa mutlaka katılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Uzun yılardır priest oynanayan birisi olarak ben de katılmak isterim ama priest ve base kasmam neredeyse imkansız.
    Belki bir priest almak söz konusu olursa mutlaka katılacağım.

0 dan baslayacaksan beraber takiliriz. Benimde Prieste ihtiyacim olacak malum 0 dan baslayacagim cunku.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.