Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok aresi birakmiyorum oradaki Warriorum kalacak stress atmak ve muhabbet icin arada orayada girerim. Buarada PM den irtibata gecermisin iade.
  • bendede 19 gün exp preli human warrior var 66 lvl dual old roc 2 aylık gryphon set old wp dual old pe li isterseniz iletişime geçin 7k hp mp de benden hediye
  • yani üstteki soruyu, farkettiği için sormadım ama koxp yok şuan bende. warrior veya priest hangisine ihtiyacınız varsa açarm ama kasarken yardımcı olmanız gerekir :( en azından yeni başlayanlarla beraber kasalım
  • Kulaklarım çınladı ve geldim
    Adv@nced sanırım 25tl tutuyordu nts atmak bence 0dan kassan daha mantıklı olur yinede tercih senin
    Bu arada magemden bahsedilmiş sanırım onu forumdan arkadaşımla takasladık gibi bişey ama pek oynamıyo ve asas merakı var ederinde teklif gelirse satar herhalde

Ortaklık konusunda suan 80 bi asasım war yan charını base 69 yapabilirim sizin için (oda asas veya okcu)Ama priest lazım diyorsanız sizin priestlere ortak olabilirim her türlü teklif için pm
  • bende warrioru bozup mage yapabilirim. magei de base yaparım ama @ASLAN1905 bir teklif yaptı karakterle ilgili son cevabını bekliyorum arkadaşın.
  • Gelen varsa boştayım şuan kasabilirim FlyToStayAlive
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Gelen varsa boştayım şuan kasabilirim FlyToStayAlive

ben rhondolojm 4 gün ban yedim bu arada çarı sattm bunu aldıkhttp://img384.yukle.tc/image.php?id=23702011_6_13_185122.jpg buy 80 lvl varior

• ::MİRACLEROGUE

:: ne lan :: yuhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameKo

quote:

Orijinalden alıntı: iade

Gelen varsa boştayım şuan kasabilirim FlyToStayAlive

ben rhondolojm 4 gün ban yedim bu arada çarı sattm bunu aldıkhttp://img384.yukle.tc/image.php?id=23702011_6_13_185122.jpg buy 80 lvl varior

Ne aldınız resim açılmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

::MİRACLEROGUE

:: ne lan :: yuhhhh

alıcımısn?
  •  Server Toplanması ( ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 13 Haziran 2011; 22:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Kulaklarım çınladı ve geldim
    Adv@nced sanırım 25tl tutuyordu nts atmak bence 0dan kassan daha mantıklı olur yinede tercih senin
    Bu arada magemden bahsedilmiş sanırım onu forumdan arkadaşımla takasladık gibi bişey ama pek oynamıyo ve asas merakı var ederinde teklif gelirse satar herhalde

Ortaklık konusunda suan 80 bi asasım war yan charını base 69 yapabilirim sizin için (oda asas veya okcu)Ama priest lazım diyorsanız sizin priestlere ortak olabilirim her türlü teklif için pm

O zaman ortaklık detaylarını konuşalım derim ben.

• Günaydın gençlik. Akşama sizlerleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Server Toplanması ( ANA KONU)

Resmi göremeyenler için :https://store.donanimhaber.com/98/16/f3/9816f3a083a360ec21e1c3e6e565f515.png

Hepiniz de rogue olmuşsunuz. :) Size priest lazım.
    Naçizane tavsiye ağaçlar daha iyi olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Server Toplanması ( ANA KONU)

Resmi göremeyenler için :https://store.donanimhaber.com/98/16/f3/9816f3a083a360ec21e1c3e6e565f515.png

Hepiniz de rogue olmuşsunuz. :) Size priest lazım.
    Naçizane tavsiye ağaçlar daha iyi olmaz mı?

ordaki 2 kişi forumdan değil

• Eğer klanda halen yer varsa human 64-59 priest olan id yi karus yapacağım.
    Soundofsilence ve gurcellonline ile ortaklık görüşmelerine de başladık sayılır.
    Yeriniz müsait mi?
  • Ronarkta asasım var 65 lvl nick Q4XeN fazla online değilim tek sorun o :D
  • Soyle biraz dusundumde. Chari kendim kasacagim Glacier Mage olarak dusunuyorum. Itemlar icinde arastiriyorum. Advanced ve sounds_of_silence ilede anlasirsam bu fikirdende vazgecebilirim ama henuz tam karar vermisde degilim. Olayi kesinlestirelim gerisi kolay.
  • Bu clandakilerin oyunu heves değil ise serverda iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Ben şu an 48 level rogue ile 80 level prieste sahibim. Bi priest ve/veya 48 rogueyi 69'a kasmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.