Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Uzun yılardır priest oynanayan birisi olarak ben de katılmak isterim ama priest ve base kasmam neredeyse imkansız.
    Belki bir priest almak söz konusu olursa mutlaka katılacağım.

0 dan baslayacaksan beraber takiliriz. Benimde Prieste ihtiyacim olacak malum 0 dan baslayacagim cunku.

İşin kötü yanı şu ben çok online olamıyorum. Haftada 2 ya da 3 gece saat 22-02 arası müsait olabiliyorum.
    Onun için çok istememe rağmen kasmam çok zor.
    Az önce şöyle bir hesap kayıtlarıma baktım;
    Sağolsun ve kulakları çınlasın sound_of_silence! dan aldığım hesapta 64 bir priest var ama human.
    Belki onu karus yapıp gelebilirim.
    Not: Nation change kağıdı kaç cash ti hatırlayan var mı?

• İsmet akşama küçük bir sürpriz yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

İsmet akşama küçük bir sürpriz yapacam

Ne gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Ne gibi

Dün bahsettiğim pri vardı ya.. Birazdan bankadan parayı yatıracam charı satın alacam..
    80 Level,
    4 parça +7 kruzwazor mudur nedir o halttan
    455k np
    old rol ep pp falan uniq takıları da vardıydı..
    150 TL diyo.. Alacam ama alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum.

Edit1: Bu arada adamın TC sini aldım, kontrol ettim, nüfus cüzdanının seri numarasına kadar her şeyi elimde var bir yamuk yapamaz

Edit2: La diyelim ki şimdi charı satın aldım.. Nelerini istemem gerekiyo ondan? Sonra nelerini değiştirmeliyim?

Edit3: Ha bi de çocukla dün bayaa muhabbet ettim işletme okuyor, kız sorunu varmış.. Ben de dedim aç Google'ı Konu Dışı yaz, ilk siteye gir ve oradaki kız konularını okumaya başla. Çocuk bütün gece okumuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 13 Haziran 2011; 13:55:49 >

• quote:

quote:

quote:

Ne gibi

Dün bahsettiğim pri vardı ya.. Birazdan bankadan parayı yatıracam charı satın alacam..
    80 Level,
    4 parça +7 kruzwazor mudur nedir o halttan
    455k np
    old rol ep pp falan uniq takıları da vardıydı..
    150 TL diyo.. Alacam ama alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum.

Edit1: Bu arada adamın TC sini aldım, kontrol ettim, nüfus cüzdanının seri numarasına kadar her şeyi elimde var bir yamuk yapamaz

Edit2: La diyelim ki şimdi charı satın aldım.. Nelerini istemem gerekiyo ondan? Sonra nelerini değiştirmeliyim?

Edit3: Ha bi de çocukla dün bayaa muhabbet ettim işletme okuyor, kız sorunu varmış.. Ben de dedim aç Google'ı Konu Dışı yaz, ilk siteye gir ve oradaki kız konularını okumaya başla. Çocuk bütün gece okumuş

Hayirli olsun Bir de o chari dizmen lazim o ayri tabii

• @Advanced
    Seninle ayni kosullari paylasiyoruz. Eger olmazsa bende Sound Of Silcence dan bir mage alabilirim :D Mage i hala satilikmi?
  • Bir dahaki resete G2 oluyoruz sanırım ata yardım pls
  • quote:

Bir dahaki resete G2 oluyoruz sanırım ata yardım pls

Bir dahaki resete G2'yiz gençlik
  • İonia da yapaydınız keşke bayagi yardım yapardim butun duzenimi ionia ve kronosa gore kurdum hadi hayırlısı bende gelebilirim belki priest olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

İonia da yapaydınız keşke bayagi yardım yapardim butun duzenimi ionia ve kronosa gore kurdum hadi hayırlısı bende gelebilirim belki priest olarak

Her türlü bekleriz hocam..
  • quote:

@Advanced
    Seninle ayni kosullari paylasiyoruz. Eger olmazsa bende Sound Of Silcence dan bir mage alabilirim :D Mage i hala satilikmi?

Mage ini ben görmedim onunla da ilgilenebilirim aslında.
    Benim bir teklifim var ortak da olabiliriz priest uygun olursa. Tabii çevirmem lazım karusa.
    Mage olursa onu da öğrenirim zamanla.
    Dediğim gibi çok online sürem olamıyor. Öyle çok sıkıntı olmaz yani ortaklığım. :)
  • Dedigim gibi benim icin sorun yok. Yalniz benimde online olma surelerim seninkinden farkli degil :D Mage benim priest senin olsun. Prinin karus parasida benden olsun :D

Edit:
    Ronark da Yuzuklu Mage satan varsa lutfen irtibata gecsin. Forumdan guvenilir arkadaslarin referanslari olursa yuzuksuzde olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 13 Haziran 2011; 15:54:08 >
  • quote:

Dedigim gibi benim icin sorun yok. Yalniz benimde online olma surelerim seninkinden farkli degil :D Mage benim priest senin olsun. Prinin karus parasida benden olsun :D

Edit:
    Ronark da Yuzuklu Mage satan varsa lutfen irtibata gecsin. Forumdan guvenilir arkadaslarin referanslari olursa yuzuksuzde olabilir :)

Arkadasim 69 lv Karus mage satiyordu
  • Beyler haftaya exp pre alıp geliyorum
  • quote:

Dedigim gibi benim icin sorun yok. Yalniz benimde online olma surelerim seninkinden farkli degil :D Mage benim priest senin olsun. Prinin karus parasida benden olsun :D

Edit:

Ares bırakcakmısınız komple ?
  • Şuan hangi serverdasınız, bende yeniden başlamayı düşünüyorum 0'dan gelenleri kabul ediyorsanız başlayabilirim.. Priest veya warrior oalrak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASLAN1905
    Şuan hangi serverdasınız, bende yeniden başlamayı düşünüyorum 0'dan gelenleri kabul ediyorsanız başlayabilirim.. Priest veya warrior oalrak

Gelenler 45 50lv civarinda yetisebilirsen gel. Priest ol
  • Gelin arkadaşlar 1 günde 35i bulursunuz moradonda ertesi günü de luferde bize katılırsınız
  • koxpla mı kasıyorsunuz elle mi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.