Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de pazar yapıyorum ama charı bozmak için değil, geliştirmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Sabahlayan varsa exp kasalım mı ?

Oyuna girmiyon sen heralde hiç gözükmüyorsun:D Vallaha ben bozdum charı pazar yapıyorum az.

Sabah 8 aksam 6 online benim char (BySchizofren) daha sonra gece 2'den sonra giriyorum
  • videodaki tp mage ne ya öle adam king
  • Clanda lvl kasma hizini artirmak amaciyla hizli bir sekilde LEGAL olarak 60+ olanlara benden 50-100m arasinda bir ufak prim vermeyi planliyorum. Butcem kisitli, o yuzden herkese veremeyebilirim, keza 59 dan 60 a kasan arkadaslar bu konuda fazla umitli olmasinlar. Hedef kitlem 50- olanlar. Aksam sakin kafayla toparlarim daha net birseyler yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 23 Haziran 2011; 13:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Clanda lvl kasma hizini artirmak amaciyla hizli bir sekilde LEGAL olarak 60+ olanlara benden 50-100m arasinda bir ufak prim vermeyi planliyorum. Butcem kisitli, o yuzden herkese veremeyebilirim, keza 59 dan 60 a kasan arkadaslar bu konuda fazla umitli olmasinlar. Hedef kitlem 50- olanlar. Aksam sakin kafayla toparlarim daha net birseyler yapabilirim.

hala 47 levelim , para istemiyorum ama bizi kasıcak hiç kimse yok .
  • bizide kasan yokki solo kasiyorum bende tum gorevleri yaptim sayilir :)
  • garp +5 reb 18gb satan var en arıyordunuz galiba
  • quote:

Clanda lvl kasma hizini artirmak amaciyla hizli bir sekilde LEGAL olarak 60+ olanlara benden 50-100m arasinda bir ufak prim vermeyi planliyorum. Butcem kisitli, o yuzden herkese veremeyebilirim, keza 59 dan 60 a kasan arkadaslar bu konuda fazla umitli olmasinlar. Hedef kitlem 50- olanlar. Aksam sakin kafayla toparlarim daha net birseyler yapabilirim.

Gürsel hocam , Karthus kaç level oldu ? Gündüzleri göremiyoruz artık
  • @LastFreedom
    Sorun degil gorevlere odaklan. Kasmak gerektiginde illaki birileri musait olur. Olmadi mezarliga gideriz :D

@D.B CoopeR
    Gorevleri yaparak gitmekde fayda var. Ben bircok gorevi yapamiyorum. Plat almamim husrani icerisindeyim :( Bu arda 57 lvl da surunuyorum hala. Kac aksamdir kasamadim :S

@ultraslanharun
    Evet Garp +8 ariyorum. Adamin nickini filan not edin ben gelince ilgilenirim :)
  • Vallaha ScyLLaa olması lazım nicki akşama konusulcak dedim indircek fiyatı zaten.
  • Arkadaslar zombie de kasılıyordum birden dc oldum giriste karakter ekranında APR felan diye bir yazı çıkıyor.Nasıl çözücem bi yardım edin.

InmortalSoldado
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Arkadaslar zombie de kasılıyordum birden dc oldum giriste karakter ekranında APR felan diye bir yazı çıkıyor.Nasıl çözücem bi yardım edin.

InmortalSoldado

Try to restart your PC, guy !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Arkadaslar zombie de kasılıyordum birden dc oldum giriste karakter ekranında APR felan diye bir yazı çıkıyor.Nasıl çözücem bi yardım edin.

InmortalSoldado

Try to restart your PC, guy !

Teşekkürler işe yaradı. :)
  • quote:

@LastFreedom
    Sorun degil gorevlere odaklan. Kasmak gerektiginde illaki birileri musait olur. Olmadi mezarliga gideriz :D

@D.B CoopeR
    Gorevleri yaparak gitmekde fayda var. Ben bircok gorevi yapamiyorum. Plat almamim husrani icerisindeyim :( Bu arda 57 lvl da surunuyorum hala. Kac aksamdir kasamadim :S

@ultraslanharun
    Evet Garp +8 ariyorum. Adamin nickini filan not edin ben gelince ilgilenirim :)

Garp 8 2gün önce pazardaydı arkadaşım sattı hatta
    Bu arada bugun online olan 1-2 kişinin görevlerini yaptım ama varsa görevi olan siteden pm atsın bana
  • Hayırlısıyla 55 oldum :) Premiumsuz nereye kadar daha gideceğiz bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

videodaki tp mage ne ya öle adam king

fake taner

• Arkadaşlar ben de exp pre aldım yanınınzda oyuna başlamak istiyorum kabul ederseniz
  • Tekrar sölüyorum dh den gelen herkese kapımız açık pm atmanız yeterli :)
  • Pm verirmisiniz clana alabilcek kişinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL
    Pm verirmisiniz clana alabilcek kişinin

FlyToKillEnemy
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.