Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R1 düzeldi ha diyen som ağızlı irfan arkadaşımızı teşekkürler düzeldiği falan yok startta gitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

R1 düzeldi ha diyen som ağızlı irfan arkadaşımızı teşekkürler düzeldiği falan yok startta gitti :D

La Citizen hadi forumla oynuyosun onu anladık da oyunu rahat bırak bari
    Oyun komple gitti hadi dağılalım

Edit: @Gökay, şu şerif dalgası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 22 Haziran 2011; 1:39:44 >
  • 10 saat çok ama zaten 10 saat ise ancak yarın sabah akşam girebilirim oyuna...
  • Neyse bu oyunun geleceği yok anlaşılan.. Ben yatar, iyi geceler ahali yarın duruşma var
  • Aha beyler sabah oldu. Server açılınca biriniz haber verirseniz buradan iyi olur. Öğle arası eğer bakım bitmiş ise eve gidip pazar kurup işe geri dönecem
  • Tam 3 saat önce Twitterda 1 saat sonra açılacak yazmış Knight Online.
  • Ee beyler son durum nedir? yarım saat sonra öğle arası. Eğer oyun gelmiş ise eve gidip pazar kurayım :)
  • kapalı knight OFFLINE
  • Evdeyim ve hala kapalı
  • kapanması iyi oldu 48 saatlik banım vardı ohh sizde kasamayin
  • bugun buyuk ihtimal giremem . gece 1'den snra online olan olursa exp kasarız.
    Nick : BySchizofren
    Level : 51
    Job : Asas
  • Dünki Test Katliamı Bir Ara Ekran Gitti Geldi Görsel Şölenden

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Dünki Test Katliamı Bir Ara Ekran Gitti Geldi Görsel Şölenden

Ben niye yokum orda Son yüzük kaldı

• @iade Ha Gayret The Flamede sendin dimi ona neden yatırım Yapıyorsunki Onun itemleride Boz Ring işini Fazla Sıkışmadan Halledersin Bende MAGE dd 15 alıcam Bakalım

Bu arada Oyun Açılınca Boss Çağırma Asası ucuzluyacakmış (165 cash) Bi Ara Bi Boss Falan Keselim Çok Eğlenceli Oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenCanWait -- 22 Haziran 2011; 13:06:27 >
  • quote:

@iade Ha Gayret The Flamede sendin dimi ona neden yatırım Yapıyorsunki Onun itemleride Boz Ring işini Fazla Sıkışmadan Halledersin Bende MAGE dd 15 alıcam Bakalım

Bu arada Oyun Açılınca Boss Çağırma Asası ucuzluyacakmış (165 cash) Bi Ara Bi Boss Falan Keselim Çok Eğlenceli Oluyor

O charda item yok Yan char o. Düz gidersen cüce sağ yaparsan kız olan :D solu hiç karıstırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

@iade Ha Gayret The Flamede sendin dimi ona neden yatırım Yapıyorsunki Onun itemleride Boz Ring işini Fazla Sıkışmadan Halledersin Bende MAGE dd 15 alıcam Bakalım

O charda item yok Yan char o. Düz gidersen cüce sağ yaparsan kız olan :D solu hiç karıstırmayın

Tmmdır Oyun Geldi Bu Arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenCanWait -- 22 Haziran 2011; 13:16:57 >

• Lanet olsun ya 20 dk önce gelse pazarımı kurup öyle çıkardım evden. ban.gif
  • Resimler guzelde beni biraz kisa gostermis :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    Resimler guzelde beni biraz kisa gostermis :P

Hocam saat kacta oldu bu? benim haberim bile yok
  • Beyler bende baslayacam da r1 de olan varsa suan clandan biri bilgi almak için pm atıcam da nick verirseniz iyi olur.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.