Clandan atilanlar ata girerken clanda yer kalmadigi icin atildilar bugun gelirlerse alinirlar clana tekrar
Eyvallah
Ata girmek için yer olmayınca attık bazı kişileri kusura bakmayın.Kimler atıldı tam olarak bilmiyorum FlyToKillEnemy pm atın bana alıyım hepinizi oyundayım şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslanharun
Ata girmek için yer olmayınca attık bazı kişileri kusura bakmayın.Kimler atıldı tam olarak bilmiyorum FlyToKillEnemy pm atın bana alıyım hepinizi oyundayım şuan.
Sağolasın , 2,3 saat sonra oyuna girerim alırsınız. Ben ASPIEB.
Yeni Pelerin ve simgemizle biz
bekleseniz ne olcaktı ?
quote:
Orijinalden alıntı: D.B CoopeR
carnac east gelin kasaym sizi
Ooo super olmus. Sirada lvl ve item kasmak var. Hadi Harpy ciler aksama aksiyon var.
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslanharun
quote:
Orijinalden alıntı: D.B CoopeR
Simge ve pelerin uyumlu olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Ooo super olmus. Sirada lvl ve item kasmak var. Hadi Harpy ciler aksama aksiyon var.
Gece vardiyasındayım sabah 5'te online olurum bende
Askıda Kaldık
Çok güzel olmuş seçimler. Ama amblem tam oturmamış gibi mi bana mı öyle geldi.
Saydam yapamadık tam saydam olsada turuncu üstüne turuncu biraz kötü gibi simdilik güzel duruyor oyunda
süper olmuş beyler tebrik ederim sizi her ne kadar sizleri forumdan takip etsemde axa.gif
quote:
Orijinalden alıntı: No Problem
süper olmuş beyler tebrik ederim sizi her ne kadar sizleri forumdan takip etsemde axa.gif
eyvallah
Online olan varsa kasalım.
Ardream mı kasıyorsunuz arkadaşlar koxp var mı birde ardreamda
Merhaba yine ben Konu Dışı'ndaki bir konum yüzünden 4 gün ban yedim. @Toraman, base kasıyoruz. Ardream'ın durumunu bilmiyorum vallahi
quote:
Orijinalden alıntı: Toraman1903
Ardream mı kasıyorsunuz arkadaşlar koxp var mı birde ardreamda