beyler bi liste çıkaramadınız yav hadi çıkarında ona göre char acalım
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Clanin neye ihtiyaci varsa onu acayim diyorum. Hazir yolun basindayken ne gerekiyorsa onu yapayim yoksa ilerde zor olur.
Olabilir farketmez flame itemler de kendi gibi ateş pahası ama
quote:
Orijinalden alıntı: No Problem
beyler bi liste çıkaramadınız yav hadi çıkarında ona göre char acalım
Ne listesi?
mesela söyle atıyorum
İade : 69 Lv Flame Mage : FlayToAlive
No Problem : 48 Lv Buff Priest : NoProblem
gibisinnden
quote:
mesela söyle atıyorum
gibisinnden
Biraz otursun clan ayarlıcaz listeyi falan.
Beyler bu aksam iron set alcam. Yuzukleride almayi planliyorum glacier yada flame yada priest farketmez ama birsey olacagim kesin :D Clanin neye ihtiyaci var?
quote:
mesela söyle atıyorum
gibisinnden
Temizlikten sonra onlar
quote:
Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq
flame damage amaçlı gürsel abi yavaslatma kitleme yok anca 39 glacier skiliyle yavasltırsın yoksa gelengeçene patpat vurcna:D
Kim damage vuracak peki clanda herkes ice olursa? Ucuz diye de herkes ice olmasın arkadaş o da pahalanacak
silahınızıda scor +7 alcağınız yere oasis +8 aldığınızı düşünelim.. (2-3 gb fark war diye biliyorum)
İce mage her türlü daha fazla vuracaktır bahsede giriyorum
Staflla pek farketmiyo gibide +1frlerle dahi fr daha çok vuruyo denemiştik ki zaten icede 70 51 57 hariç damage skili yok bu kötü
quote:
Selamlar, Kotu bir GlacierMage ile Ronark Topraklarina ayak basmis bulunuyorum :D
Kusura bakmayın benim yüzümden bu katılım biraz geç kaldı. :) Mücbir sebeplerden ötürü ben katılamıyorum aranıza ama sorunları aştıktan sonra geleceğim.
silahınızıda scor +7 alcağınız yere oasis +8 aldığınızı düşünelim.. (2-3 gb fark war diye biliyorum)
İce mage her türlü daha fazla vuracaktır bahsede giriyorum
Staflla pek farketmiyo gibide +1frlerle dahi fr daha çok vuruyo denemiştik ki zaten icede 70 51 57 hariç damage skili yok bu kötü
vay be o kadar mi güclüymüs flame o zmn lightning mage ler ölsün
neden ölsün? Sağlam bir light mage kitledimi asasın vay haline
Ortam guzel, charlar iyi. Bence Ronarkda macera yasamaya deger. Ama lvl kasma gercekten sorun oluyor. Acaba Exp Premi alsaydim diye dusunmeye basladim.
@Advanced Onemli degil. Sen priyi cevirdiysen gel bende agir agir takiliyorum beraber yuvarlanir gideriz :D
quote:
Ortam guzel, charlar iyi. Bence Ronarkda macera yasamaya deger. Ama lvl kasma gercekten sorun oluyor. Acaba Exp Premi alsaydim diye dusunmeye basladim.
@Advanced Onemli degil. Sen priyi cevirdiysen gel bende agir agir takiliyorum beraber yuvarlanir gideriz :D
Bence sorun olmıcaksa alın exp premium bende bugün exp pre alıp light magemi kasmaya baslıyacağım.Dediğiniz gibi ortam çok güzel ama ara sıra ufak tefek kavgalar cıkıyor.Zamanla onlarda azalcak inşallah.
Onlarda olmasa tadi cikmaz :D Kavgada olsun ama sinirinda olsun. Abartilmasin.
Beyler garp 7 mi oasis +5 reb mi?
oasis derim dd+healt bonus var garpı 8 olmadan alma