Arkadaşlar tartışmayınız. Dün gece laglardan sonra DC yedim, char askıda kaldı, sabah denedim halen askıdaydı char. Akşam yine deneyecem.
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
Arkadaşlar tartışmayınız. Dün gece laglardan sonra DC yedim, char askıda kaldı, sabah denedim halen askıdaydı char. Akşam yine deneyecem.
Geçmiş olsun. Konuyu polemik haline getirmeyelim evet. Bu arada dün bir kaza sonucu dizüstü bilgisayarım kullanılmaz hale geldi. Sanırım katılma sürecim biraz geri attı. Ama konuyu yakından takip edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Advanced
quote:
Geçmiş olsun. Konuyu polemik haline getirmeyelim evet. Bu arada dün bir kaza sonucu dizüstü bilgisayarım kullanılmaz hale geldi. Sanırım katılma sürecim biraz geri attı. Ama konuyu yakından takip edeceğim.
Geçmiş olsun
quote:
quote:
Geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda katılırsın aramıza.
@iade benim char hala bugda mıdır acaba? Bi de bugün ban açılır mı ya sıkılıyorum
Selamlar, Kotu bir GlacierMage ile Ronark Topraklarina ayak basmis bulunuyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Selamlar, Kotu bir GlacierMage ile Ronark Topraklarina ayak basmis bulunuyorum :D
Pm ne hocam ?
quote:
quote:
quote:
Geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda katılırsın aramıza.
@iade benim char hala bugda mıdır acaba? Bi de bugün ban açılır mı ya sıkılıyorum
O ban yarından önce açılmaz. Bilmem bazen 1 ay bugda kaldığı oluyo charların unutmayın ki usko değil Bugko
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Beyler şu andan itibaren sırf 1 party ice mage oldu
demi isoooo
quote:
Orijinalden alıntı: iade
Beyler şu andan itibaren sırf 1 party ice mage oldu
Sıfırdan başlayanlar da ice mı oldu, kasarken zorlanmayacak mısınız ? Base oynayacakmışsınız yeni başlayanlar 65' lere kadar flame gitselerdi daha hızlı kasardınız * 65 te skill sıfırlatma 35m
Ben Glacier severim demekki bizim forumda seviyormus herkesler Glacier olmus :D Vazgecip Flame olsam becerebilirmiyimki acep?
flame damage amaçlı gürsel abi yavaslatma kitleme yok anca 39 glacier skiliyle yavasltırsın yoksa gelengeçene patpat vurcna:D
Clanin neye ihtiyaci varsa onu acayim diyorum. Hazir yolun basindayken ne gerekiyorsa onu yapayim yoksa ilerde zor olur.
Beyler direkt 5. sayfadan girdim k.bakmayın kaç kişisiniz server ne 0 dan mı kastınız hafif bir özet geçer misiniz