Bu aksamda doluyum ya sansa bak :S Gelicem bi turlu gelemedim. Gecede olsa girecegim artik bi sekilde.
@Advanced Noldu hocam bi gelisme varmi?
18:00-20:00 ile 22:30-01:30 arası online'ım. Ben o ara yüksek level bir kaç kişi ayarlarım, siz de o aralar oyunda olursanız atı kesebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Bu aksamda doluyum ya sansa bak :S Gelicem bi turlu gelemedim. Gecede olsa girecegim artik bi sekilde.
@Advanced Noldu hocam bi gelisme varmi?
18:00-20:00 ile 22:30-01:30 arası online'ım. Ben o ara yüksek level bir kaç kişi ayarlarım, siz de o aralar oyunda olursanız atı kesebiliriz
18:00-20:00 iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
clan başkanı veya asisti kim pm atayım.
Sen de uzun zamandır oynamıyorsun sanırım benim gibi Artık asistler clana alamıyor muymuş ne.. Ama gelin valla çok zevkli ortam. Bazen kimse olmuyor o zamanlar sıkılabilirsiniz ama uzun soluklu oynamak isteyenlerle kastıktan sonra çok güzel pk atabiliriz basede..
quote:
Orijinalden alıntı: Oida
pm attim cevap gelmedi , priest actim .
Bir sürü priestimiz oldu Şu an online değildir muhtemelen. Akşama hepimiz online oluruz o zamana kadar charı kasmaya çalışın
Edit: Aha kendisi konuda. İsmet arkayı ayarla clana üye kaydı yapacaz
niye o kadar aldın la. Walkry seviyosun anladım da Walkry bahamut grhphon yenichery bunların hepsinden alıp hergün birini giymen gerekmez. Her türlü pathos gloves de alman gerekmez
quote:
Orijinalden alıntı: iade
İrfan ban yedi at iptal ertelendi
İrfan kimdi ata etkisi ney
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
İrfan kimdi ata etkisi ney
80 lv priydi. Oluyosa şimdi de yapabilirz adam varsa
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Geçeceksiniz bunları olympiada başlayan elemanlar duman oldu şimdi hiçbiri yok 1 haftalık zevk için uğraştırmayın milleti
Cem yilmazin meshur filmi Gorada bir karakter vardi. Arif ve Ceku kacarken koyun girisinde elinde bir kitapla insanlara "oleceksiniz oleceksiniz" diye sesleniyordu. Bu yorumunu gorunce seni ona benzettim. Not: Ayni kisiye daha sonra neler oldugunu hatirliyorsundur umarim.
Senin izleyeceğin film de öyle olur zaten :D nasıl biri olduğun belli oldu
quote:
clan başkanı benim şuan FlyToStayAlive biri daha geldi şimdi
Şuan RONARK 2 DEYİM 1E GİREMEDİM NİCK:BrassyDelinquent
quote:
Niye ban yedi arkadaş? TPT mi yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
quote:
Niye ban yedi arkadaş? TPT mi yoksa?
Multi Client sanırım
Baya makara geçiyor oyundayken bugün resim felan çekildik , yerlere yattım gülmekten , bide futbol maçı yaptık 16:1 bitti maç kaybettik o tek golüde ben attım
quote:
Orijinalden alıntı: LastFreedom
Baya makara geçiyor oyundayken bugün resim felan çekildik , yerlere yattım gülmekten , bide futbol maçı yaptık 16:1 bitti maç kaybettik o tek golüde ben attım