Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmet r1'de isen moradonda merdivenin bittiği yere baksana bi benim char satmış mı bişey ben iş yerinden bakamam biliyosun bir de merak sardı ki sorma hacı

Edit: Kesin DC olmuşumdur elektrik gitti çünkü adliyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 21 Haziran 2011; 13:28:24 >
  • Oyunda oldugum zamanlardada tekrar ediyorum ama yinede asagidaki itemlari bulan arkadaslarin bana mutlaka haber vermesini ozenle rica ediyorum
    +3 Shio Tears
    +0 Glass Belt
    +2 yada +3 Lich King's Pride
    +1 yada +2 Elemental Pendant
    +7 yada +1 Ren Ron's Set

Oncelik Shio ve Glass da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 21 Haziran 2011; 13:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Ardream mı kasıyorsunuz arkadaşlar koxp var mı birde ardreamda

Ardream otoban olmuş

Keşke oto ban olsa.
  • beyler bu sabah kopsla girdim hemen 48 saat banladı.

baska charla kopsla girdim hemen 48 saat banladı.

cok merak ediyorum diğer kospleri banlamışmıdır birazdan bakıcam slotara
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

beyler bu sabah kopsla girdim hemen 48 saat banladı.

Ben kasıyom dünden beri.
  • quote:

Umarim. Cunku ronarka geldigim gunden beri soklardayim. Herkes koxp ve inanilmaz derecede serbestler. Ilerleyen lvllarda azalir umarim. BDW lerde karsilastigim magelere inanamiyorum. Hepsinin SS lerini aldim gerekenide yapiyorum ama gec sonuc aliyorum malesef.
    Bu arada Clanda artik birseyleri yoluna koyalim diyorum. Clanda olanlari isimleri ve Classlari ile beraber listeleyelim. Sonrasinda ihtiyaca gore alim yapalim.

Edit:
    Clan adindan dolayida NCS atip ismimi Nihat yapasim geliyor :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 21 Haziran 2011; 14:23:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Umarim. Cunku ronarka geldigim gunden beri soklardayim. Herkes koxp ve inanilmaz derecede serbestler. Ilerleyen lvllarda azalir umarim. BDW lerde karsilastigim magelere inanamiyorum. Hepsinin SS lerini aldim gerekenide yapiyorum ama gec sonuc aliyorum malesef.
    Bu arada Clanda artik birseyleri yoluna koyalim diyorum. Clanda olanlari isimleri ve Classlari ile beraber listeleyelim. Sonrasinda ihtiyaca gore alim yapalim.

Edit:
    Clan adindan dolayida NCS atip ismimi Nihat yapasim geliyor :D:D:D

Artık bir şeyler düzene oturdu. Bence forum dışı clan alımı yapmamalıyız şimdilik. Forumdakiler de Gürsel'in dediği gibi Level Class falan yazsa iyi olur. Ben başlayayım

irFaNLiNe => Priest, Level 80, PM: FeMaLePR
    irFaNLiNe => Rogue, Level 51+, PM: Xmp

Arkadaşım forumdan mctig3r;
    mctiger => Rogue, Level 35-, PM: Gumuskaplan

Siz de bu şekilde yazarsanız ilk mesajda da toplanabilir, herkes de birbirini tanır oyunda...

• gürsel bence tavsiyene katılıyorum fakat bazı şeylerin yerine oturması gerek yüzde 50 +60 olursa yeni konu açarak böyle birşey yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

İsmet r1'de isen moradonda merdivenin bittiği yere baksana bi benim char satmış mı bişey ben iş yerinden bakamam biliyosun bir de merak sardı ki sorma hacı

Dc :D

http://bit.ly/ik5LOp reklam yapalım az

• quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

gürsel bence tavsiyene katılıyorum fakat bazı şeylerin yerine oturması gerek yüzde 50 +60 olursa yeni konu açarak böyle birşey yapabiliriz.

Bence bu konudan gidilmesi daha iyi olur. Çünkü Konu Dışı'nda takılan eski KO sevdalıları yeniden oyuna başlamak isterse bu konudan dolayı rağbet olduğunu görebilirler :)

quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

İsmet r1'de isen moradonda merdivenin bittiği yere baksana bi benim char satmış mı bişey ben iş yerinden bakamam biliyosun bir de merak sardı ki sorma hacı

Dc :D

http://bit.ly/ik5LOp reklam yapalım az

Hacı adliyeden yasaklı o site forumun şeysine upload etsene göreyim ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 21 Haziran 2011; 15:47:42 >

• Vakit kaybetmeyelim. Simdiden baslarsak ancak duzen alir.
    60- olanlar icin exp partyleri gerekiyor. Bunlari organize etmekle baslayabiliriz. 60+ olan arkadaslarda bu konuda desteklerini esirgemesinler lutfen. Level kasan arkadaslara tavsiyem mumkun oldugunca gorevleri yaparak ilerlemeniz. Bu durumda exp yada Plat premiumu olanlar sizden daha zor durumda kaliyorlar bundan emin olabilirsiniz. Bircok gorevi yapamadigim gibi scrollarida alamiyorum ve buda bana extra maliyet getiriyor mesela.
    Siz gorevleri yaptikca hem exp sorunu kismen ortadan kalkacak hemde bir sekilde itemlariniz, sizleri lvl kasarken idare edecek sekle gelecektir. Classlar ve Joblar belli sayilir isim listesine gore forumdan adamlar ile destekleyelim.
    Vent icin henuz erken PK ya cikmadigimiz icin gerek olacagini sanmiyorum. Yeni bir konuda olabilir ve bu yeni konuyu acacak arkadasin banlanmamis olmasi gerekiyor cunku guncelleme ve etkinlikleri orada yayinlamamiz cok dogru olur.
    Amacimiz eglenmek o yuzden hirs yapmaya degmez. Heleki 16- konusma tarzinada bir son vermemiz lazim. Geyik olur, muhabbet olur eglence olur ama terbiyesizlik olmasin lutfen. Bu benim nacizane kisisel ricamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Vakit kaybetmeyelim. Simdiden baslarsak ancak duzen alir.
    60- olanlar icin exp partyleri gerekiyor. Bunlari organize etmekle baslayabiliriz. 60+ olan arkadaslarda bu konuda desteklerini esirgemesinler lutfen. Level kasan arkadaslara tavsiyem mumkun oldugunca gorevleri yaparak ilerlemeniz. Bu durumda exp yada Plat premiumu olanlar sizden daha zor durumda kaliyorlar bundan emin olabilirsiniz. Bircok gorevi yapamadigim gibi scrollarida alamiyorum ve buda bana extra maliyet getiriyor mesela.
    Siz gorevleri yaptikca hem exp sorunu kismen ortadan kalkacak hemde bir sekilde itemlariniz, sizleri lvl kasarken idare edecek sekle gelecektir. Classlar ve Joblar belli sayilir isim listesine gore forumdan adamlar ile destekleyelim.
    Vent icin henuz erken PK ya cikmadigimiz icin gerek olacagini sanmiyorum. Yeni bir konuda olabilir ve bu yeni konuyu acacak arkadasin banlanmamis olmasi gerekiyor cunku guncelleme ve etkinlikleri orada yayinlamamiz cok dogru olur.
    Amacimiz eglenmek o yuzden hirs yapmaya degmez. Heleki 16- konusma tarzinada bir son vermemiz lazim. Geyik olur, muhabbet olur eglence olur ama terbiyesizlik olmasin lutfen. Bu benim nacizane kisisel ricamdir.

+1
    Açıkcası forum clan diyoruz fakat clanda kim var kim yok, kim forumdan kim değil bilmiyoruz. Konuşma seviyesi gerçekten çok düşük clanın. Fly'ların bu işe bir el atması gerekiyor. İsmet sen sürekli fotoğraf falan atıyorsun. Yeni konuyu sen açabilirsin bence. Yoksa bu şekilde bir yere gelebilecek sınırlı sayıda adam var clanda onlar da bellidir.

• irfan gürsel bana yer varmı clanda ?
  • quote:

irfan gürsel bana yer varmı clanda ?

Clan baskani degilim, soz sahibide degilim ama gelmenide isterim neden olmasin.
  • quote:

irfan gürsel bana yer varmı clanda ?

Ben de clan başkanı değilim, yani clan üstünde bir söz hakkım da yok, ancak rica edebiliriz ama %99 alacaklarına eminim seni clana. Arkadaşlarımızın ne kadar misafirperver olduğunu görsen
  • Dh den gelcek her türlü insana kapımız açık bi pm atmanız yeterlidir Bana''FlyToKillEnemy'' veya İrfana ''FlyToStayAlive'' pm atmanız yeterli.Konusma seviyesine gelince biz bişiler yapmak istedik ama ters tepkiyle karşılaştık ondan o konu hakkında yorum yapamıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanharun -- 21 Haziran 2011; 19:09:56 >
  • gene patladı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

gene patladı oyun

vallaha ya ne güzel test kesiyorduk oyun gelince base treant yapalım mı ?
  • Arkadaşlar knightonlineworld sitesine ve oyuna girmiyor.Login server veriyor.Neden acaba bilgisi olan var mı ?
  • saat 1 de reset gelecek yazıyor ama

10 saat kapali kalacakmıs oyun

sanırım şu şerif dalgası gelicek
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.