Şimdi Ara

Server Uzak Masaüstü Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kurmak istediğim bir sistem var bir ofis düşünün ofiste 4 bilgisayar var ve bütün işler server bilgisayar üzerinden yapılacak server bilgisayarda server 2003 kurulu olacak ve 4 portlu modem aracılığıyla bilgisayarlar gereekli ıp ve ağ geçitleri tanımlanarak ağ kurulacak. 4 bilgisyara servere aynı anda bağlanacak ve uzak masaüstünden bağlanacak serverde ne gibi ayarlamalar yapmam lazım . server dediğim bilgisayarda özellikleri biraz iyi bilgisayar olacak server kasalardan değil normal bilgisayar tüm programlar serverde olacak bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim

• 4 makina'da aynı anda server'ımı yönetecek normal kullanıcı gibi? Bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum ama Server - Client mantığıyla işlemlerinizi yapabilirsiniz
  • terminal server kurup kullanıcılar olusturman gerekicek ayrıca programlar icinde destek alman gerekebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xonar

4 makina'da aynı anda server'ımı yönetecek normal kullanıcı gibi? Bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum ama Server - Client mantığıyla işlemlerinizi yapabilirsiniz

hayır 1 kişi serveri yönetecek ama 4 bilgisayarda server bilgisayara bağlanacak işlem yapacak tek kişi haricinde diğerleri sadece programlara girebilecek ama hiçbir yetkileri olmayacak.uzak masaüstünden bağlanan bir kişi servere yönetebilecek diğerlerinin buna yetkii olmayacak ama bazı progrmları çalıştırabilecekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikaplan18

quote:

Orjinalden alıntı: Xonar

4 makina'da aynı anda server'ımı yönetecek normal kullanıcı gibi? Bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum ama Server - Client mantığıyla işlemlerinizi yapabilirsiniz

hayır 1 kişi serveri yönetecek ama 4 bilgisayarda server bilgisayara bağlanacak işlem yapacak tek kişi haricinde diğerleri sadece programlara girebilecek ama hiçbir yetkileri olmayacak.uzak masaüstünden bağlanan bir kişi servere yönetebilecek diğerlerinin buna yetkii olmayacak ama bazı progrmları çalıştırabilecekler.

Dediğim gibi Server - Client ilişkisi..

• Neden normal Sunucu Ağı kurmuyorsun da Uzak Masa Üstü istiyorsun ? Bunu pek anlamadım.
    Normal Ağ üzerinde ( Domain kurarsan ) her türlü yönetimi ve kısıtlamayı yaparsın ve bir sürü ek lisanslada uğraşmazsın.
    Not: Tabi Sunucu bir şehirde bilgisayarlar başka bir şehirde değilse :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.