Şimdi Ara

Server Yakinda Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena DeğiL.LvL ReseT 350 Onu Unutmuşsun.Spot ßoL Her Çıkış Spot OLsun. Kendi Fikrim Dağınık Nokta VirgüL Her TürLü Spot OLsun.
  • Spotlarida Soyle Anlatim Cogunlukla Citlerin İcinde Nokda Yapicam 1-2 Tane Cite Daginik Yapicam

Stadiumun En Asagisina Falan Oralarada Daginik Dusunuyorum Yani BK ve SM İcin Sorun Olmuycak

L7,Davias2.Davias3,Davias Cikis,Lorencia On Kapi,Lorencia Arka Kapi,Stadium

Spotlarimiz Buralarda Olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !SeRSeRi! -- 18 Ağustos 2008; 22:07:17 >
  • engin özelkler çok güzel pc de iyi.lütfen oldu bitti masallah deyip hemen player alma servere 3 veya 4 gün deneme yap sonra.kendinde kastin iyi biliyosun daha ilk gunden hata oldumu insanlar savuyor serverden.ayrıca soul bles bb on off bilgi verirsen sevinirim.
  • Serverda 1 Gun Deneme Asamasi Yapicam Herkez İstediklerini Soyler Soul Life Chaos Blue Father Satilmicak

Sadece Bleas Saticam Ama Bleas Bug Yapim mi Bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

Sanada OLmadı Ama AtLıyorsun Hemen.

Konuyu Dağıtma Msn ProfiLimde Var EkLe Adresini Ver Yada Erkeksen GeLem.Son Moda.

NoT : ALırım İfadeni Msndeyim.

Sen ekLe beni

BekLiyorum...

@Serseri

PostLar için kusura bakma..

• Geliorm Allah nasip ederse
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR

Geliorm Allah nasip ederse

buyur buyur

• ben sevdim bu serveri bizmuyu hatirlatti bende geliyorum bu servera 2-3 arkadasimla madem kapanmicak diosun spotlarda guzel 97D en guzel versiyondur low olmasi baska bi arti sevdim simdiden hayirli olsunda ne zaman acilcak bide spot konusunda soyle yap derim sadece fikrim mesela lost7de spot olcak dielim ilk spot daginik olsun ikinci spot daha uzakta toplu olsun bazı serverlarda soyle bisi oluo cunku hep toplu bi daginik var biz adiliz ?? bakiosun lost7 daiginik lost3 canavarlari toplu eee exp farkli ama hani adalet ? bk kasmak zordur vs.vs.vs.vs.vs.vs. toplu spotlar sadece bk icinmi flame ile mgde smde kasar elfde kasar ? ben cogunluk nokta olsun derim devias2 kale cikisi devias3 kale cikisi noria lorencia lost7 stadium tarkan buralara eklencek yeterli sayida spot guzel olur bence

edit: BB on olmasin bence 1 ihtimal blessler ucuza satilarbilir soul dusme orani biraz dusurulebilir herkes +6 dp +6 grandsoullarle gezinsin :D soul bulupta seti parlayanin havasi olur hem

BURDAN TÜM DH'Yİ CAGİRİORUM BU SERVERA

@serseri

servera bisi yapmada yuzumusu kara cikarma he bayagi bi arkadasima tavsiye etcem bugun bide lutfen tum sorunlar gitsin oyle ac

server on diyip 2-3 saat sonra DC yemek serverdan sogutur beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Org.Special -- 19 Ağustos 2008; 7:49:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Org.Special

ben sevdim bu serveri bizmuyu hatirlatti bende geliyorum bu servera 2-3 arkadasimla madem kapanmicak diosun spotlarda guzel 97D en guzel versiyondur low olmasi baska bi arti sevdim simdiden hayirli olsunda ne zaman acilcak bide spot konusunda soyle yap derim sadece fikrim mesela lost7de spot olcak dielim ilk spot daginik olsun ikinci spot daha uzakta toplu olsun bazı serverlarda soyle bisi oluo cunku hep toplu bi daginik var biz adiliz ?? bakiosun lost7 daiginik lost3 canavarlari toplu eee exp farkli ama hani adalet ? bk kasmak zordur vs.vs.vs.vs.vs.vs. toplu spotlar sadece bk icinmi flame ile mgde smde kasar elfde kasar ? ben cogunluk nokta olsun derim devias2 kale cikisi devias3 kale cikisi noria lorencia lost7 stadium tarkan buralara eklencek yeterli sayida spot guzel olur bence

edit: BB on olmasin bence 1 ihtimal blessler ucuza satilarbilir soul dusme orani biraz dusurulebilir herkes +6 dp +6 grandsoullarle gezinsin :D soul bulupta seti parlayanin havasi olur hem

@serseri

servera bisi yapmada yuzumusu kara cikarma he bayagi bi arkadasima tavsiye etcem bugun bide lutfen tum sorunlar gitsin oyle ac

Okumadım valla Ne demek İstedin

• quote:

Orjinalden alıntı: MarLBora

quote:

ben sevdim bu serveri bizmuyu hatirlatti bende geliyorum bu servera 2-3 arkadasimla madem kapanmicak diosun spotlarda guzel 97D en guzel versiyondur low olmasi baska bi arti sevdim simdiden hayirli olsunda ne zaman acilcak bide spot konusunda soyle yap derim sadece fikrim mesela lost7de spot olcak dielim ilk spot daginik olsun ikinci spot daha uzakta toplu olsun bazı serverlarda soyle bisi oluo cunku hep toplu bi daginik var biz adiliz ?? bakiosun lost7 daiginik lost3 canavarlari toplu eee exp farkli ama hani adalet ? bk kasmak zordur vs.vs.vs.vs.vs.vs. toplu spotlar sadece bk icinmi flame ile mgde smde kasar elfde kasar ? ben cogunluk nokta olsun derim devias2 kale cikisi devias3 kale cikisi noria lorencia lost7 stadium tarkan buralara eklencek yeterli sayida spot guzel olur bence

@serseri

Esprimi yapmaya çalıştın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

quote:

Orjinalden alıntı: MarLBora

quote:

@serseri

Esprimi yapmaya çalıştın ?

i luv u

server ne alemde

• Arkadaslar Server Dedicated Oldugu İcin Bugun Adam Pc Sine Kargo İle 2gb Ram Daha Gonderio..Ramin Gitmesi 1 Gun Alicakdir...

İnt Kopmasi Kesinlikle Yasanmiycak Zaten Serveri Biran Once Acmak İstiyorum Ama Hersey Tmmlanmadan Acmam!
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Arkadaslar Server Dedicated Oldugu İcin Bugun Adam Pc Sine Kargo İle 2gb Ram Daha Gonderio..Ramin Gitmesi 1 Gun Alicakdir...

İnt Kopmasi Kesinlikle Yasanmiycak Zaten Serveri Biran Once Acmak İstiyorum Ama Hersey Tmmlanmadan Acmam!

SüPeR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_WoMeNiZeR -- 19 Ağustos 2008; 12:24:51 >

• Saol Kardes Bekleriz;)

Serveri Cuma On Yapmayi Dusunuyoryum Eger Sorun Cikmassa
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Saol Kardes Bekleriz;)

Serveri Cuma On Yapmayi Dusunuyoryum Eger Sorun Cikmassa

Bi aksilik çıkmadığı sürece geliyorum
  • başlangıç olarak 200 falan hediye puan vermeyi düşünüyomusun serseri?
  • Oyle Bisey Dusunmedim Ama İstenirse 300 Falan Point Baslangic Hediyesi Olabilr

Arkadaslar 97d+post Yapmaya Calisdik Ama Cok Karisik Eger Yardim Edebilecek Arkadas Varsa Msn Verebilr...

Eger Olmassa Postsuz Olarak Kurulucakdir
  • Post olsn yaw süper olr postla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_WoMeNiZeR -- 19 Ağustos 2008; 15:25:19 >
  • Post Olmasi İcin Elimizden Geleni Yapiyoruz Ama Cok Karisik İsin İcinden Cikilmiyor...Eger Anlayan Bi Arkadas Bulursak Bende İsterim Post Server Olmasini
  • post sql den ekleniyodu da bulamadım araştırayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.