Şimdi Ara

Server Yakinda Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dedicated Sahibi Beni Sıkıstırmak İcin Elinden Geleni Yapiyor...Eger Bu Kadar İstek Olmasaydi Kesinlikle Vazgecerdim:S
  • HayırLı oLsun . İnş uzun ömürLü boL pLayerLi bir server oLuR
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Dedicated Sahibi Beni Sıkıstırmak İcin Elinden Geleni Yapiyor...Eger Bu Kadar İstek Olmasaydi Kesinlikle Vazgecerdim:S

Şimdi server açilio mu?açilmio mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR

quote:

Dedicated Sahibi Beni Sıkıstırmak İcin Elinden Geleni Yapiyor...Eger Bu Kadar İstek Olmasaydi Kesinlikle Vazgecerdim:S

Sanırım AçıLacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 20 Ağustos 2008; 10:40:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR

quote:

Sanırım AçıLacak.

açılsın yaw şöle bi server istiodm bende uzun zamandır

• Arkadaslar Server Acilicak Merak Etmeyin Sadece Dedicated Sahibinle Aramizda Sorun Var Size Verdigim Sozleri Tutamiyorum...

Esasinda 2gb Ram Dun Yola Cikmis Olmaliydi Persembe Pc Elimizdeydi Yanliz Simdi Cumartesi Diyor Bende Size Mahcup Oluyorum Ama Cumartesi Alinirsa Pazartesi Online Olur
  • Arkadaslar Tam Karari Veremiyorum Cunku Bi Server Nasil Acilirsa Oyle Gider İnt Kesintisi Falan Olursa İnsanlari Oyundan Bikdirmak İstemem:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !SeRSeRi! -- 20 Ağustos 2008; 16:27:59 >
  • quote:

Arkadaslar Server Yarin Saat 12:00 Da Online Online Yapilmaya Calisilicakdir...

Server Dadicatesi Alinana Kadar 2048 İnt Hizi 2gb Ram İle Kurulucakdir...

Dadicatenin Alinmasi 1 Hafta Surucegi İcin Mahzur Gormenizi Diliyorum...

Dedicated Alindikdan Sonra DB Ler Aktarilicakdir Hic Bir Sekilde Emekleriniz Gitmiycekdir;)

Hayırlısı..
  • Sen sağlam bi server açta o bize yeter
  • Tmm Arkadaslar Ozaman Biraz Zaman Lazim Kusra Bakmayin Hic Bisi İstedigim Gibi Gitmiyor...

Dadicatedi Aldigim Anda Server Online...

Cumartesi Pc Alinicak 2 Gun İl Disinda Olucam Geldigim Gibi Baslarim
  • biz bekleriz sorun deil yeterki acildimi tam acilsin sorun olmasin dc di patch deisikligi fln
  • Arkadaslar Guzel Bi Haber Verim Bir Dadicetid Buldum Ve İnt Hizi Eskisinden 3 Kat Daha Fazla Yarin Konusmaya Gidicem İnslh İyİ Bir Sonuc Aliriz...
  • ulen ne servermiş be yourumları okudum ilgilenmediğim halde ben bile merak ettim bu serveri açılsında görelim
  • yarın server açılcak mı yani şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: eres35

yarın server açılcak mı yani şimdi

Evet öyle ama büyük bi ihtimalle gecikir
  • serverın version unu ne yaptın bence s3ep1 güzel bide artık erteleme bence gerçi tam olmadanda açma :D
  • Arkadaslar Dadicatedi Aldigim Kisi İle Sorunlar Yasandi Simdi İnt Hizi Kat Kat Daha Fazla Bir Pc Bulduk Adam Cumartesi Pazar Tatildeydi Sanirim Msn Acmadi Msn Yi Acdigi Anda Alicam Dadicatedi...
  • acele etme serseri :D acele işe seytan karisir

zati benim pcnin ekran kart boom oldu :D yaptiriyim beraber acalm Xp
  • Datacenter için pazarLık yapıLıyor sanırım

Dedicated yaLan oLdu kac haftadır..
  • Bu Server Açılmaz Açılsada 1 hafta Sürer Sonra Hackle Başa Cıkamayınca Kapanır :) Bu Sadece Benim Görüşüm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.