Şimdi Ara

Server Yayınlama!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Ben de şunu belirteyim. Herhangi bir serverın kalitesini online kalma süresiyle belirliyemezsiniz. funmugamer kaç senedir açık fakat yapılmadık hack kalmadı mesela. Veya kalite sadece hack işlememesi bug olmaması demek değildir. Serverın yöneticileri de kaliteli olacak. Adam kayırmayacak, arkadaşlarına yardımcı olmayacak, oyunculara kötü davranmayacak ki küfür eden admin(!)ler bile gördük. Demek istediğim adam gibi bir server hem yönetimiyle hemde oyun kalitesiyle kendisini belli eder zaten. Kaldıki 3 sene bi server açık kaldı diye diğer serverlara yukardan bakmasına gerek yok belki onlarda 3 sene açık kalacak bunu bilemeyiz. Şunu da belirteyim insan hayatının bile belli bir ömrü varken bu oyunda hiçbir serverın kapanmama şansı yok. Gün gelir global bile kapanır.

• Haklısınız Arkadaslar bırakmalı adamda kendi serverini açmalı yani çok fazla üzerine gitmeye gerek yok herkese bir şans verilmeli bence. Aslında hak veriyorum birisi bir oyun açarken hemen herkes üzerine saldırıp eleştirilerde bulunuyor bu eskidende böyleydi şuandada böyle artık bazı şeylerind eğişmesi gerekli.
    Serverin kalitesine geldigimizdede tabiki uzun sürmesiyle alakalı diye birşey söz konusu degil. Yunaistan ve Bulgaristan internet hızı bakımından ülkemizden çok çok üstün ülkeler tabiki ev bilgisayarına kurup senelerdir acık kalabilir. Ama Ülkemizde bunu yapacak internet yok. Bu nedenle server sahipleri Dedicated makina kiralamak zorundalar buda belirli bir külfet gerektiriyor. O Ücreti karsılayabilecek parayı temin etmek de iyi yönetimle oluyor demekki yönetici işini çok iyi bir şekilde yapıyor ki Dedicated makinasının ücretini karşılayabiliyor hatta devşirme dosyalarla değilde orjinal dosyalarla hatta hack yapılamayan clientlerle bile oyunu açabiliyorsa İşte burada durup düşünmek gerekli ve yapılan iyilikleride göz önünde bulundurmak insanlara yaptıkları pozitif hareketlerin karsılıgını vermek gerekli.

trmu serverini acacak arkadasa tavsiyemiz şu olmalı kendine bir hedef belirlemişsen ve bunu yapmak istiyorsan sağdan soldan sana gelen eleştirilere kulak ver kötü sözlere gaza gelmelere ve seni yıldırmaya çalışanlara kulak asma doğru bildiğinden şaşma derim. Aç serveri kardeşim belki gelir bizde player olarak deneriz belkide oyun zevkimiz tam seninkine uygun olur sende kalıcı olursun senin oyununda oynarız. Olay bu arkadaslar lütfen burasının bir forum oldugunu unutmamalı eleştrilerimizi biraz daha yapıcı yapmalıyız diye düşünüyorum.
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Néo -- 29 Temmuz 2010; 13:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaqQueN

Haklısınız Arkadaslar bırakmalı adamda kendi serverini açmalı yani çok fazla üzerine gitmeye gerek yok herkese bir şans verilmeli bence. Aslında hak veriyorum birisi bir oyun açarken hemen herkes üzerine saldırıp eleştirilerde bulunuyor bu eskidende böyleydi şuandada böyle artık bazı şeylerind eğişmesi gerekli.
    Serverin kalitesine geldigimizdede tabiki uzun sürmesiyle alakalı diye birşey söz konusu degil. Yunaistan ve Bulgaristan internet hızı bakımından ülkemizden çok çok üstün ülkeler tabiki ev bilgisayarına kurup senelerdir acık kalabilir. Ama Ülkemizde bunu yapacak internet yok. Bu nedenle server sahipleri Dedicated makina kiralamak zorundalar buda belirli bir külfet gerektiriyor. O Ücreti karsılayabilecek parayı temin etmek de iyi yönetimle oluyor demekki yönetici işini çok iyi bir şekilde yapıyor ki Dedicated makinasının ücretini karşılayabiliyor hatta devşirme dosyalarla değilde orjinal dosyalarla hatta hack yapılamayan clientlerle bile oyunu açabiliyorsa İşte burada durup düşünmek gerekli ve yapılan iyilikleride göz önünde bulundurmak insanlara yaptıkları pozitif hareketlerin karsılıgını vermek gerekli.

trmu serverini acacak arkadasa tavsiyemiz şu olmalı kendine bir hedef belirlemişsen ve bunu yapmak istiyorsan sağdan soldan sana gelen eleştirilere kulak ver kötü sözlere gaza gelmelere ve seni yıldırmaya çalışanlara kulak asma doğru bildiğinden şaşma derim. Aç serveri kardeşim belki gelir bizde player olarak deneriz belkide oyun zevkimiz tam seninkine uygun olur sende kalıcı olursun senin oyununda oynarız. Olay bu arkadaslar lütfen burasının bir forum oldugunu unutmamalı eleştrilerimizi biraz daha yapıcı yapmalıyız diye düşünüyorum.
    Saygılar..

Evet haklısın.

Bu arada "devşirme" sözcüğü dikkatimi çekti...

http://resim.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=dev%FEirme&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=&forumid=239&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

• />

quote:

thampic1

Bırakin daha neler anlatacak

• Birbirinize yasaklı olan server konusu geçmeyecek şekilde cevap verirseniz sıkıntı doğmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibLiss

/>

quote:

thampic1

Bırakin daha neler anlatacak

bi sorun mu var ?

• Umut kesinlikle kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Birbirinize yasaklı olan server konusu geçmeyecek şekilde cevap verirseniz sıkıntı doğmayacaktır.

Tamam Yönetici kardeş. Adana da oynuyorum desem olurmu peki. Hani Ülkemizde Akdenizde bulunan bir ilimiz. Plakası 01 Kebabıyla ünlü. Bunu söylesek kuralları bozmamış sayılırız değil mi ?
  • Bana destek olan fikrime saygı duyan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.Çalışmalarıma devam ediyorum.En kısa zamanda Server açılıcaktır.
  • aç bakalim bitane de sen ac ins kapatmazsin uzun ömurlu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

Biraz Araştırmanı Tavsiye Ederim Neden Türkiyede Mu Online , Knight Online m2 qibi felan cok fazla tutlmadığını bir düşün ? Knghtında pvp serverları var fakat türkiyede tek qecen server k2 networkn olan neden kıyaslama yaptığımızı anla biraz ;) herkes admin olmak icin server kuruyor egosunu tatmin etmeye çalışan kücük cocuklar yüzünden kaybediliyor server . bu konu açılalı kaç qün oldu trmu hakkında ne bir proje ne bir adım oldğunu qörüyorum ha acar 1 ay sonra acar bunu dedn der ama bu saate kadar ne yaptığını sorarm ben ona

ne kadar boş konuşuyosun ya patevra bi yorum yaptı direk atladın adama ben acık ve net sölüyorum adam gibi türk serveri yok 1 serverin dc makinada olması exp i az olması 15 20 gün açık olması o serverin iyi olduğu anlamına gelmez sen ne biliyosun bahadırın 1 hafta sonra kapamicağını ? adam soru soruyo bi dövmediğiniz kalıyo serverler neden mi kapanıyo sen sadece adminlere vuruyosun suçu kuranlara ya playerlar sanki biz çok masumuz da onlara çamur atıyosunuz ben ne serverlar gördüm türkiyede 10 senede hepsi kapandı açık kalan olmadı boş muhabbet yapmayın insanlarında canını sıkmayın adam yardım istemiş... ya bu türk milleti ne hazır kıta insanlar ya biri bişi desede laf soksak hemen... trmu aç dostum aç zaten herkezin hayalidir server açmak açık kalacağına inanıyosan hedefinde başarılar dilerim he dersinizki siz bana mu online oynuyomusun hayır artık oynamıyorum forumda okadar insanı gördükten sonra yorumlar serverlar tepkiler inanın bana bu oyun okadar çok moralimi bozduki artık 10 sene boşa harcamış gibiyim çoğu eski arkadaşlarımda aynı fikirdeler isimde verebilirim eskilerin örneğin Guilty Horrror magic_lord cashrulez bence bu herkeze yeterli bi açıklama olmuştur umarım...

asıl sen boş konusuorsn rahadına bak adamın konuyu actıktan snra yaklask 1.5 ay oldu daha ne server var ne su ne bu ! sen ne demeye maydonoz oluyorsun ki ? adam ol haddini bil 2 qünlk serverlar yüzünden batti ztn oyun birde sizinle uqrasamam zihniytni deiştir .

sana kaliteli server acık kalacak serverdan kasit bir kac tane söyleylm mi ? 97 d diorsnz en cok hack yien acık olan

frozenmu.no-ip.biz tam 8 sene acık kaldi hack yedmi ? hayır server kapandmı 5 -10 ay bu sürede hayır . adamlar smdi yni makine topluyorlar işi büyütyrlar fakat bizm türkydki sunucular işlemci yanana kadar elektrk parası qelene kadar deciated yapannda parası bitene kadar işte fark bu boş konuşan yanlz sensn bnu unutma !

bir örnek daha verim mi sana pekala brezilya serveri 99z ler bunlarda tabi türk serverlarndan kötü deil mi ?

boş boş konuşupta ortalığı qerme adam qibi yapanlar haric qeri kalan herkes bu oyunu batirdi türkiyede !

• Yapıyorsan adam qibi yapacan yapamıyorsanda egonu tatmn etmek icin admin olmak icin 2 qünlk server kurmayacaksın ! eline filesi alan kuruyor snra donp dior mu server kurulumu yapılır ama adamın bişe bildiği yok . filesle oynayablrmi hayr bugları kapatablrmi hayr clienti düzenleyeblrmi hayr .

sana editledqm bir serveri anlatım mi ?

97+season4 items + 4.lwl wing

castle siage eklendi %100 calısıor gs c++ ile editlendi problem yaratmıor

dl + summoner karakter eklendi calısıor itemleri tam

harpy hour eklendi calisior gs c++ ile editlendi

illsion temple eklendi çalışıyor c++ ile editlendi

27 yeni harita eklendi stadium qirişleri kapatldi

+21 item yaratıldı isteyene ss ekleyeblrm

anticheat eklendi buglar qiderildi

3.lwl olma eklendi marlon quest tamam .

wep site özel asp kodlama yapılıor

zamanı qelince kuracam az kaldi makinayıda tamamlaym o zmn konuşamcksn böyle kafana qöre !

söyle smdi tam tamına 2 yıl uqrastığım seyin 1 tanesini 2 qünde yapablrmsn sen ?

kmse oyunu arastrmadan ben wbmasterm yok blmem neym yok kurarm felan dmesn kac kisi tanıorm yaptmı tam yapıor dierleride yaptım diyp 2 qn havalanıor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SouL| -- 1 Ağustos 2010; 18:34:46 >

• tamam soul az sakin ol
  • SouL Dostum bence biraz araştırma yapmalısın. Ve q harfi yerine g harfi kullanda okurken zorluk cekmeyelim. Saygılar.
  • @ redsoldiers07
    kusura bakmayın özür dilerm kardeşim

@ Néo
    o konuda hatamı bliyorum ama el alışkanlığı araştırma derken biras acıklarmısın ?
  • quote:

@ redsoldiers07

@ Néo
    o konuda hatamı bliyorum ama el alışkanlığı araştırma derken biras acıklarmısın ?

Msjında şunu demişsinde herkes acıyor sonra kapatıyor gibisinden bak ben 3 sene önce bir serverda oynadım 8 ay kastım askere gittim geldim. Döndüm halen acık ve Türk serveri. Askere gittigimde Ev Pc sinde kurmusdu admin. Son 1,5 senedir Dedicated makinadaymıs şuandada oynuyorum zaten. Hani birşeyler şu forumda yasak ya o serverin tanıtımını yapmakda yasak ne alakaysa artık. Kişileri yasaklamaya tamam da Server yasaklamak saçmalık bence Kişiyi degilde bizleri cezalandırmak bu. Sende yasaklanmamış olsa aslında o server sende çok sinirlenmez ve sakin olurdun diye düşünüyorum. El alışkanlığı sanırım evet q harfleri neyse olsun senide o şekilde kabullenmek gerekli.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Néo

quote:

@ redsoldiers07

@ Néo

Msjında şunu demişsinde herkes acıyor sonra kapatıyor gibisinden bak ben 3 sene önce bir serverda oynadım 8 ay kastım askere gittim geldim. Döndüm halen acık ve Türk serveri. Askere gittigimde Ev Pc sinde kurmusdu admin. Son 1,5 senedir Dedicated makinadaymıs şuandada oynuyorum zaten. Hani birşeyler şu forumda yasak ya o serverin tanıtımını yapmakda yasak ne alakaysa artık. Kişileri yasaklamaya tamam da Server yasaklamak saçmalık bence Kişiyi degilde bizleri cezalandırmak bu. Sende yasaklanmamış olsa aslında o server sende çok sinirlenmez ve sakin olurdun diye düşünüyorum. El alışkanlığı sanırım evet q harfleri neyse olsun senide o şekilde kabullenmek gerekli.

Saygılar.

Adı üstünde yasaklı. Her konuda bundan bahsetmekten vazgeç bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: Néo

quote:

@ redsoldiers07

@ Néo

Saygılar.

Adı üstünde yasaklı. Her konuda bundan bahsetmekten vazgeç bence.

Ne oldu uğur isim söylemiyorum sende mi Admin kesildin başıma dostum. Hem neden sen ve Xobi yöneticimiz bu kadar üzerine düşüyorsunuz bu konunun. Sizlerle sanırım sorunu. Ama ben gerçeklerden bahsediyorum ortada sout birşey var ve o somut olan şeyde O serverin açk olduğu ama sen ve xobi ve diger üst yönetimin bence sacma onlara göre doğru olan server yasaklanma kararı olmamıs olsa bu şekilde msjlar atılmayacak ve polemik yaratılmayacak. Ben SouL ile tartısırken neden araya giriyorsunuz yda bir karsılıklı msj yazarken birbirimize ne oluyorda araya giriyorsuunz anlamak mümkün değil. Msjlarımı takip ediyorsun yazılarıma kendince anlam çıkarıyosun yani şu forumda gizli bir görevin varsa söyle. Sanırım o gizli görevin Oynadığım serverda oynayan ve DH da msj yazan kişileri DH dan uzaklaştırmak. Bak dostum sana bir tvsiye herkesi bir şekilde sinirlendirebilirsin ama ben sinirlenmeyecegim. Askerde onları aldırttım sinirlenmiyorum Relax Dünya yıkılsa uımrumda değil. Ama sende hafiye kesilme başımıza msjlarımı ve yazdıgım Türkiye nin ENBÜYÜKSERVER nin :) yasaklanmıs olması seni neden rahatsız ediyor bunların hepsini açıkla madem.

Buarada kişileri yasaklayabilirsiniz buna sesimiz cıkamaz sayın yöeticiler ama SErver Tanıtımları bence açılmalıdır.

Kişiye ceza vermiyor MuOnline Oynamak isteyenlere ceza veiyorsunuz.

Buarada son bir dipnot: Küçük bir duyum aldım ne derece doğru bilmiyorum Türkiye nin En Büyük serveri DHya Banner li Reklam verecekmiş. Bakalım onu kaldırmaya güçleri yetecekmi diye bir söylenti dolaşıyormuş. Yakında görücez bakalım.

Saygılar..

• Ben seni uyardım sadece. Çünkü yaptığın yasak birşey ceza almanı istemediğim için şikayet etmeden yaptığının yanlış olduğunu belirtmek istemiştim. Ama anlayana sivrisinek saz... Burası bir forum araya girme durumu sözkonusu değil madem kimsenin tartışırken size cevap vermesini istemiyorsunuz pm'den tartışın ozaman. Kaldıki ben sizin aranızda geçen konu hakkında yorum yapmadım. Ayrıca server yasaklaması hakkında bu konuda (http://resim.donanimhaber.com/m_41657650/tm.htm ) musAKka dahil yönetimle konuşulmuş, tartışılmış. Eğer o saatlerde forumda olsaydım ben de konu hakkında yorumumu yapardım. Kısacası o konu kapandı ve yasak devam ediyor, sen de kuralları çiğnemeye devam ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 2 Ağustos 2010; 16:19:47 >
  • Bak dostum bu forumda server yayınlaması yasak anlıyorum ama ismini kullanmam yasak degil. Adana ismini kim yasaklamıs kimin yasaklamaya gücü yetiyor yaa bi çıksın göstersin bana. Adana Türkiye nin En büyük illerinden birisidir. İsmini kimseler yasaklayamaz. Ben burada Server ismi vermiyorum farkınıdaysan madem öyle Türkçeyi en güzel şekilde kullanıyorum. Benzetmelerde bulunuyorum ama isim yayınlamıyorum farkındaysan yani beni suçlayacak bana ceza verdirecek birşey söz konusu degil olamaz. Sanırım sen bu işlerde profesyonelsin forumun en ince acıklarını biliyorsun bak bende Türkçe nin en ince acıklarını biliyorum. Türkçe yi çok güzel bir şekilde kullanıyor konusuyor ve paylasıyorum. Yasaklara uyarak isim ve reklam yapmadan. Ama sanırım bu da senin pek hoşuna gitmemiş zaten bende senin ve digerlerinin hoşuna gidecek diye eğilip bükülemem. Umarım anlamışsındır beni. Şimdi Oyunuma dönüp biraz kasmak istiyorum .
    saygılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.