Şimdi Ara

Server Yayınlama!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Néo

Bak dostum bu forumda server yayınlaması yasak anlıyorum ama ismini kullanmam yasak degil. Adana ismini kim yasaklamıs kimin yasaklamaya gücü yetiyor yaa bi çıksın göstersin bana. Adana Türkiye nin En büyük illerinden birisidir. İsmini kimseler yasaklayamaz. Ben burada Server ismi vermiyorum farkınıdaysan madem öyle Türkçeyi en güzel şekilde kullanıyorum. Benzetmelerde bulunuyorum ama isim yayınlamıyorum farkındaysan yani beni suçlayacak bana ceza verdirecek birşey söz konusu degil olamaz. Sanırım sen bu işlerde profesyonelsin forumun en ince acıklarını biliyorsun bak bende Türkçe nin en ince acıklarını biliyorum. Türkçe yi çok güzel bir şekilde kullanıyor konusuyor ve paylasıyorum. Yasaklara uyarak isim ve reklam yapmadan. Ama sanırım bu da senin pek hoşuna gitmemiş zaten bende senin ve digerlerinin hoşuna gidecek diye eğilip bükülemem. Umarım anlamışsındır beni. Şimdi Oyunuma dönüp biraz kasmak istiyorum .
    saygılar.

Adana ismini şehir adı olarak kullanmana birşey diyen olmadı olamaz da zaten. Ama bunun arkasına saklanıp gelip burada yasaklı bir serverın reklamını yapamazsın. Zekice(!) Türkçeyi kendine göre kullandığını düşünüyorsun ama önemli olan senin niyetin yani o mesajı ne amaçlı yazman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

@ redsoldiers07
    kusura bakmayın özür dilerm kardeşim

@ Néo
    o konuda hatamı bliyorum ama el alışkanlığı araştırma derken biras acıklarmısın ?

Msjında şunu demişsinde herkes acıyor sonra kapatıyor gibisinden bak ben 3 sene önce bir serverda oynadım 8 ay kastım askere gittim geldim. Döndüm halen acık ve Türk serveri. Askere gittigimde Ev Pc sinde kurmusdu admin. Son 1,5 senedir Dedicated makinadaymıs şuandada oynuyorum zaten. Hani birşeyler şu forumda yasak ya o serverin tanıtımını yapmakda yasak ne alakaysa artık. Kişileri yasaklamaya tamam da Server yasaklamak saçmalık bence Kişiyi degilde bizleri cezalandırmak bu. Sende yasaklanmamış olsa aslında o server sende çok sinirlenmez ve sakin olurdun diye düşünüyorum. El alışkanlığı sanırım evet q harfleri neyse olsun senide o şekilde kabullenmek gerekli.

Saygılar.

Adı üstünde yasaklı. Her konuda bundan bahsetmekten vazgeç bence.

Ne oldu uğur isim söylemiyorum sende mi Admin kesildin başıma dostum. Hem neden sen ve Xobi yöneticimiz bu kadar üzerine düşüyorsunuz bu konunun. Sizlerle sanırım sorunu. Ama ben gerçeklerden bahsediyorum ortada sout birşey var ve o somut olan şeyde O serverin açk olduğu ama sen ve xobi ve diger üst yönetimin bence sacma onlara göre doğru olan server yasaklanma kararı olmamıs olsa bu şekilde msjlar atılmayacak ve polemik yaratılmayacak. Ben SouL ile tartısırken neden araya giriyorsunuz yda bir karsılıklı msj yazarken birbirimize ne oluyorda araya giriyorsuunz anlamak mümkün değil. Msjlarımı takip ediyorsun yazılarıma kendince anlam çıkarıyosun yani şu forumda gizli bir görevin varsa söyle. Sanırım o gizli görevin Oynadığım serverda oynayan ve DH da msj yazan kişileri DH dan uzaklaştırmak. Bak dostum sana bir tvsiye herkesi bir şekilde sinirlendirebilirsin ama ben sinirlenmeyecegim. Askerde onları aldırttım sinirlenmiyorum Relax Dünya yıkılsa uımrumda değil. Ama sende hafiye kesilme başımıza msjlarımı ve yazdıgım Türkiye nin ENBÜYÜKSERVER nin :) yasaklanmıs olması seni neden rahatsız ediyor bunların hepsini açıkla madem.

Buarada kişileri yasaklayabilirsiniz buna sesimiz cıkamaz sayın yöeticiler ama SErver Tanıtımları bence açılmalıdır.

Kişiye ceza vermiyor MuOnline Oynamak isteyenlere ceza veiyorsunuz.

Buarada son bir dipnot: Küçük bir duyum aldım ne derece doğru bilmiyorum Türkiye nin En Büyük serveri DHya Banner li Reklam verecekmiş. Bakalım onu kaldırmaya güçleri yetecekmi diye bir söylenti dolaşıyormuş. Yakında görücez bakalım.

Saygılar..

Sadece kalın olarak belirtilmiş cümlelerle ilgili cevap vericem. O da sadece adım geçtiği için.

Neden üzerine düşüyormuşuz bu konunun bu kadar.
    Server sahibi;
    1. Küfür ettiği için ( Normalde bu bile yeterde, üşenmeyip sıralayayım )
    2. Sürekli olarak forumda fake hesaplarla kendini haklı çıkarma çabası.
    3. Yaptığı bir şeyi yapmamış gibi gösterip 2 li oynaması, takla atması, yüzü kızarmadan yalan söylemesi. ( kanıt olduğu halde )
    4. Temsili olarak taşıdığı bir ismi bu kadar kirletmesi sebebi ile;
    Üye forumdan uzaklaştırılmış, tanıtım yapması yasaklanmış, irtibatı kesilmiştir. Daha detaylı bilgi isterseniz msn adresimi bulup ekleyip konuşabiliriz.

2. olarak kalın belirttiğim yere cevap vermem gerekirse.

Türkiyede büyük server falan yok.

quote:

Bak dostum bu forumda server yayınlaması yasak anlıyorum ama ismini kullanmam yasak degil. Adana ismini kim yasaklamıs kimin yasaklamaya gücü yetiyor yaa bi çıksın göstersin bana. Adana Türkiye nin En büyük illerinden birisidir. İsmini kimseler yasaklayamaz. Ben burada Server ismi vermiyorum farkınıdaysan madem öyle Türkçeyi en güzel şekilde kullanıyorum. Benzetmelerde bulunuyorum ama isim yayınlamıyorum farkındaysan yani beni suçlayacak bana ceza verdirecek birşey söz konusu degil olamaz. Sanırım sen bu işlerde profesyonelsin forumun en ince acıklarını biliyorsun bak bende Türkçe nin en ince acıklarını biliyorum. Türkçe yi çok güzel bir şekilde kullanıyor konusuyor ve paylasıyorum. Yasaklara uyarak isim ve reklam yapmadan. Ama sanırım bu da senin pek hoşuna gitmemiş zaten bende senin ve digerlerinin hoşuna gidecek diye eğilip bükülemem. Umarım anlamışsındır beni. Şimdi Oyunuma dönüp biraz kasmak istiyorum .
    saygılar.

Bence kendini fazla zorlama istersen. Çünki sadece işaretlediğim yerde bile 3 tane yanlış var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.