Şimdi Ara

-----servera giriş------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar programsız oyuna giriyoruz çok basit ben denedim ve onayladım..
    oyuna giriyoruz ve 2. servera çift tıklıyoruz eğer non-pre hatası verirse Alt-F4 çekip oyundan çıkıyoruz ve tekrar giriyoruz.. connecting please wait yazısı gelene kadar aynı işlemi yapıyoruz.. connecting please wait yazısı çıktığında dc vermesini bekliyoruz, dc verdikten sonra oyundan çıkıp tekrar giriyoruz ama bu sefer bekliyoruz 10 dk falan sonra yine aynı servera çift tıklıyoruz tek tık alıyo..
    en azından saatlerce denemekten iyidir
    (ç)alıntıdır

• Hurafe
  • doğrudur bu taktiği nerden aldın bilmiyorum bunu çok az bliyor benim bildiğim boyle 2.servere giriyorsun connetng pls wait deyince alt f4 cekiyosun ve oyuna login oluyosun fakat server ekranı gelmiyo id ve şifreni yazıp ok diyip bekliyosun server ekranı gelmiyo 13 dk bekledikten sora tek tıka alıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

Hurafe
  • birde xigenonda oynarken hep şoyle girerim 10-15 dkk 3. serveri denerim ve bilerek dc yerim. sonra oyuna gierrsen 2. servere tek tık alır sade xigenonda denedim onun için xigenon diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PortzaferabI

doğrudur bu taktiği nerden aldın bilmiyorum bunu çok az bliyor benim bildiğim boyle 2.servere giriyorsun connetng pls wait deyince alt f4 cekiyosun ve oyuna login oluyosun fakat server ekranı gelmiyo id ve şifreni yazıp ok diyip bekliyosun server ekranı gelmiyo 13 dk bekledikten sora tek tıka alıyo

Hurafe Hocam HaLa idda etmeyeLim
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

quote:

Orjinalden alıntı: PortzaferabI

doğrudur bu taktiği nerden aldın bilmiyorum bunu çok az bliyor benim bildiğim boyle 2.servere giriyorsun connetng pls wait deyince alt f4 cekiyosun ve oyuna login oluyosun fakat server ekranı gelmiyo id ve şifreni yazıp ok diyip bekliyosun server ekranı gelmiyo 13 dk bekledikten sora tek tıka alıyo

Hurafe Hocam HaLa idda etmeyeLim

Hiç Bişi Blmiyosun Kardeş Hurafe Diyosun Dene benim dediğimi gorursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad'a Giriş !!
    9 yıl önce açıldı
    Premiumsuz Giriş Taktiği ...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

•  -----servera giriş------------

• Hayır doğru bende boyle gırıyorum sadece bılgısız ınsanlar hurafe yalan lafınıu kullanır denemeden bilmiyom becerememişinizdir niyeyse ben her deneyişimde giriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Hayır doğru bende boyle gırıyorum sadece bılgısız ınsanlar hurafe yalan lafınıu kullanır denemeden bilmiyom becerememişinizdir niyeyse ben her deneyişimde giriyo

İşte Bilmeden Sinir Bozuyolar
  • ben denemiştim server 2e denedimi yine dc veriyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

• yeter ya şu adamın reklamını yapıpdurmayın sinir oluyorum bu adama
  • bayatladı şu cem uzan esprisi anladık yapmayın daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.