Bildirim
Serverda sunucu gelmiyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Giriş IP yada Serial'i yanlış yere veya yanlış yazmışınızdır -
düzelti o peki şimdide ben yerelip ile girdikten sonra oyunu nasıl dısari vericem? -
44405 TCP/UDP (Both)
55901 TCP/UDP (Both)
55909 TCP/UDP (Both)
55919 TCP/UDP (Both)
bu portları acman yeterli
2. Olarak MuServer/connectserver(yada cs/.. )/data/serverlist e global IP ni yazman gerekirBuradan öğrenebilirsin
3. Olarak Muserver/data/Mapserverinfo.dat dosyasını not defteri ile aç aynı şekilde Global IP ni gir
Son olarak Dışarıya açtıgın oyuna kendin girmen için Windows/system32/drivers/etc içinde yer alan "hosts" dosyasına kendi global IP ya da no-ip kullanıyorsan onu girmen gerekir
127.0.0.1 testserver.no-ip.biz localhost
umarım işine yarar başarılar dilerim -
quote:
Orijinalden alıntı: RE5P3CT
44405 TCP/UDP (Both)
55901 TCP/UDP (Both)
55909 TCP/UDP (Both)
55919 TCP/UDP (Both)
bu portları acman yeterli
2. Olarak MuServer/connectserver(yada cs/.. )/data/serverlist e global IP ni yazman gerekirBuradan öğrenebilirsin
3. Olarak Muserver/data/Mapserverinfo.dat dosyasını not defteri ile aç aynı şekilde Global IP ni gir
Son olarak Dışarıya açtıgın oyuna kendin girmen için Windows/system32/drivers/etc içinde yer alan "hosts" dosyasına kendi global IP ya da no-ip kullanıyorsan onu girmen gerekir
127.0.0.1 testserver.no-ip.biz localhost
umarım işine yarar başarılar dilerim
80, 44405, 55901 portlarını açmak yetiyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 10 Mart 2011; 16:40:03 >
-
sererı kurdum girdim. pc kapattım şimdi Login server failed die hata verıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X