Şimdi Ara

Serverda sunucu gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • startup sorunsuz şekilde çalışıyor. Oyuna girerken ne dc verıyor ne sunucu geliyor problem nerde?

• Giriş IP yada Serial'i yanlış yere veya yanlış yazmışınızdır
  • düzelti o peki şimdide ben yerelip ile girdikten sonra oyunu nasıl dısari vericem?
  • 44405 TCP/UDP (Both)
    55901 TCP/UDP (Both)
    55909 TCP/UDP (Both)
    55919 TCP/UDP (Both)
    bu portları acman yeterli
    2. Olarak MuServer/connectserver(yada cs/.. )/data/serverlist e global IP ni yazman gerekirBuradan öğrenebilirsin
    3. Olarak Muserver/data/Mapserverinfo.dat dosyasını not defteri ile aç aynı şekilde Global IP ni gir
    Son olarak Dışarıya açtıgın oyuna kendin girmen için Windows/system32/drivers/etc içinde yer alan "hosts" dosyasına kendi global IP ya da no-ip kullanıyorsan onu girmen gerekir
    127.0.0.1 testserver.no-ip.biz localhost
    umarım işine yarar başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

44405 TCP/UDP (Both)
    55901 TCP/UDP (Both)
    55909 TCP/UDP (Both)
    55919 TCP/UDP (Both)
    bu portları acman yeterli
    2. Olarak MuServer/connectserver(yada cs/.. )/data/serverlist e global IP ni yazman gerekirBuradan öğrenebilirsin
    3. Olarak Muserver/data/Mapserverinfo.dat dosyasını not defteri ile aç aynı şekilde Global IP ni gir
    Son olarak Dışarıya açtıgın oyuna kendin girmen için Windows/system32/drivers/etc içinde yer alan "hosts" dosyasına kendi global IP ya da no-ip kullanıyorsan onu girmen gerekir
    127.0.0.1 testserver.no-ip.biz localhost
    umarım işine yarar başarılar dilerim

80, 44405, 55901 portlarını açmak yetiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 10 Mart 2011; 16:40:03 >

• sererı kurdum girdim. pc kapattım şimdi Login server failed die hata verıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.