Şimdi Ara

SERVERE TEŞEKKÜR VE SERVERDEKİ YARDIMSEVERLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amacı maksadı gayem serveri övmek deil. ama gerçektende oyuna ilk girdiğimde bana kucak açan adminler gerek para yardımı olsun( yeri geldiği zaman ) gerek party arayışı içindeyken, hiç partisiz burakmayan mu mythology serverinin pek kıymetli üyeleri ( SNTC_MNRT , TAKUNYAX , _LANET_ , SUYGUNCU,
    OSIRIS, AMEN-RA, SEKMET ve daha sayamadığım bir çok arkadaş ) sizlere gerçekten teşekkür ederim. WE MU OYNAMAK İSTEYEN İSTEYEN ARKAMDAŞLARA SERVER OLARAK YÖN GÖSTERMEK İSTERİM. . .

AYRICA BENİM NİCKİM EDDYY_LAW...

• mu ıgrenc yaw
  • eddy tesekkur ediorm biliyorsun bizm adminler olarak amacimiz sizleri eglendirmek iyi hos sohbet kurulabilecek bir ortam yaratmak ki yarattik da.yanlız maddi sikintimiz var bunu atlatirsak server gunde 100 kisilik potansiyele de ulasacak bundan eminim.tesekkr ediorm
  • muratcığım. o sorunu çözdük say canım kardeşim. şimdi ben dün bizim cafeye indim. elemanlara dedim herkes bu siteye girecek ve google reklamlarını tıklayacak. ee tabi bi yerde ağırlığım olduğu için beni kırmadılar. canım kardeşim ayrıca bi ara bana msnde bi 20 dakka ayırırsan cafe elemanlarından bi kaç kişi acc almak istiyor. maksat oyun şenlensin. bide muratcığım, şu server devamlı açık olsa. ( ama oda senin masrafını 2 ye katlar) neyse kardeşim oyun içindeki insanlığınız bana yeterde artar bile. ayrıca cafede 20 kişi senin serverinde oynamak istiyor. çünbkü ben onlara önder oluyorum. yani sana 20 kişilik bi ekip getiriyorum. ee artık onlar benden sorumlu olacak. en ufak bi hatalarında sen müdahale etmeden ben olaya dalacam. MU MYTHOLOGY SERVERİNE VE ADMINLERİNE ( AYRICA OYUNCULARINA ) SONSUZ TŞK...

• muratcigim ben geldim kardesim nbr ya bakiyorum burada koloni kurmussun helal sana yakisir senin bu server beni deli etti biliyorum senide etti ama yarindan itibaren yeni olusuma gidiyoruz herkese hayirli olsun. herkese tesekkurler lutfen sitedeki google linklerine tiklayiniz TESEKKURLER.MUMYTHOLOGY ADMİNİ RAMSES
  • eddy sana cok tesekkur ediyorum serverla bi oyuncu olarak bukadar ilgilenmen inan beni cok memnun etti sana tekrar tesekkur ediyorum oyunda basarilar ve iyi eglenceler.RAMSES
  • asıl ben tşk ederim RAMSES. ama gerçerkten çok güzel bi serverimiz var. RAMSES baba eğer lorencia kasa gelirsen gelirsen muhabbeti pekiştirelim. çünkü ben bu serverde olmakta gerçekten çok mutluyum.

TEŞŞEKÜRLER MU MYTHOLOGY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eddy bunu bende isterim ama suan ben ana makineden uzakta oldugum icin sorun yasiyorum dowload yaparken bugun 5 kere indirdim hata verip duruyo zipli dosya murat beye de bana postala diyorum ama gonderirim kanka diyip gecistiriyo istanbula gidince asilicam zaten kulaklarina gerci hakkini yemeyelim dun ben indiriyim diye saat 5 e kadar bekledi sonra uykuya kalmis garibim eddy cim mrk etme ist ye gidince anamakineyi 2048 ram yapicaz elimizden geldigince size guzel bi server yamaya calisiyoruz ilgine tesekkurler... RAMSES
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.