Şimdi Ara

SERVERLAR ARASI PK ARENA ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorumki hepiniz acaba böyle bişi mi açıldı yada açılcakmı diye girdiğiniz topice ama ben bunu sadece sadece benmi yoksa sizlerde olmasını istermisiniz diye bi soram dedim.Şimdi gelelim fikrime diyorumki bitane server gibi bişi açılsın herkes istediği charıyla o arenya gitsin ama o arenada her serverdan her lvl dan gelenler olcak ben böyle bişi olmasını çok isterdim Çünkü bazen birileri ile vs yapmayı çok istiyorum ama hep arama farklı server oluşu giriyo keşke bu engel kalksada herkes her serverdan biriyle vs yapabilse yada clan ca mesela eskiden PaTRiot daılmasaydı da aresdan onlar cypherdan HeaveN sonra beramusta Weiwuer gelse söyle clan ca vs yapsalar güzel olmazmıydı... evet ben böyle bişi olmasını isterdim ama ben sizin düşünce ve yorumlarını duymak istedim.Şimdiden ilginize Ty

• fena olmazdı ama bildiiim kadarıyla ztn serwer lar arası swaş war mışş.bi ark dan duymuştum
  • biliyom onu interserver war yapılmıştı 10.server ın onuruna amerika japon serverları falan karşılıklı savaşmışlar ve servelarda kendi aralarında olmuştu hatta cyphera karşı olimpia ile edanya birleştirmişler ama benim dediğim o deil isteğin zaman gidicen istedeiin charla hadi belki sadece pre liler girebilir yapabilriler ama her zaman girebilebilelim sadece o bana
  • valla keşke olsaydı ama ben isterdim yaa
  • Olsa cok guzel olurdu ama olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

biliyom onu interserver war yapılmıştı 10.server ın onuruna amerika japon serverları falan karşılıklı savaşmışlar ve servelarda kendi aralarında olmuştu hatta cyphera karşı olimpia ile edanya birleştirmişler ama benim dediğim o deil isteğin zaman gidicen istedeiin charla hadi belki sadece pre liler girebilir yapabilriler ama her zaman girebilebilelim sadece o bana

Senin dediğin serverler arası savas o saten var :) cok yakında gene yaparlar her sene oluyo benım bıldıgım kadarıyla ^^
  • cidden süper olur du böyle bişiy ama yeni acılan serverlar cok ezilirler :D
  • dünya sampionluğu olsa daha iyi olur
  • size bişi diyim mi ben istemezdim normal server acıyolar 1 ay oyun oynayamıyoz bide butun charların bilgileri ile girebilcek bi server acarlarsa iyice berbat ederler sizce haksız mıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.