olm nere online lan??bende program var giriyom ama daha server açık deil yoksa şimdiye 500 kere girerdim
denedim ama cye girmio bi kaç servera girio sadece ama lanet olympia ya dünden beri girebiliom ne ballı şu olydekiler ya
quote:Orjinalden alıntı: Money0verBitches Koxpunuz batsın emi NEYLE GİRMEMİZİ ÖNERİYORSUN BY ÇOK BİLEN ??????????? W7KD BİLE KOXPLA GİRİYOR OYUNA BİZ NEYLE GİRELİM SÖYLERMİSİN ?????????
quote:Orjinalden alıntı: Ardıç2007 Koxp la giriyor .. kanak yaa ben giremedim servarlar geldi tıklıyoru mama connecting diyo kalıyo naptın yrd plz bakma sen onlara
quote:Orjinalden alıntı: HolyMasSacrEe__ olm nere online lan??bende program var giriyom ama daha server açık deil yoksa şimdiye 500 kere girerdim Her server a almıyor örneğin ben b1 deyim b2 ile b3 e dier pc den sokamıyom arkdaşın biride L1 e girmiş garip...
quote:Orjinalden alıntı: Ardıç2007 quote:Orjinalden alıntı: Money0verBitches Koxpunuz batsın emi NEYLE GİRMEMİZİ ÖNERİYORSUN BY ÇOK BİLEN ??????????? W7KD BİLE KOXPLA GİRİYOR OYUNA BİZ NEYLE GİRELİM SÖYLERMİSİN ????????? W7KD kimyaa gm ler bile koxpla giriyo
quote:Orjinalden alıntı: S4HİN quote:Orjinalden alıntı: Ardıç2007 Koxp la giriyor .. kanak yaa ben giremedim servarlar geldi tıklıyoru mama connecting diyo kalıyo naptın yrd plz bakma sen onlara Dostum örneğin B2 ye tıkladın connecting te takılı kaldıysa b1 e tıkla 2 kere alır yada b3 e hangi serverda oynuyorsan ayarla işte