Şimdi Ara

Serverlar ne acılcak bilen warmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bi allah bide ko da çalışanlar bilir sitede duyurmamışlar
    http://www.knightempire.com/server/stats.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HernanCORTES -- 9 Ağustos 2006; 5:52:51 >
  • Saçma topic...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis

Saçma topic...

Yo senin yazdiğin saçma bence.. Arkada$ merak edip sormu$. Burası bir payla$ım platformu sonuçta.
  • yaws acılsın artıkk görev yaparken öldüm daha yeni 64 olmustumm rezzer geliyodu dc olduk :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steave

quote:

Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis

Saçma topic...

Yo senin yazdiğin saçma bence.. Arkada$ merak edip sormu$. Burası bir payla$ım platformu sonuçta.

Ama bunun k2 den başka kimsenin bilemeyeceğini öğrensinler artık!
  • Hehen acılırsa guzel oacak
  • acıl susam acıl :D
  • Tahminim saat 13.00-14.00 arası açılacak. Su ya baktımda
  • off benim öyle yazdığıma bakmayın çıldırıyorum şuan açıl artık yaaa
  • Allah'ım bu günleridemi görevektik açıldı yeni patch gelmiş hayırlı olsun
  • resmı sıteye baksanızda boyle forumlar acmasanız saat 09,00 da acılacak sıte
    yenı pach gelıormus
  • ben oyuna giriom ya nası bu yeni patch dalgası ne oluyo???
  • ya iyi hoş serverlar kapalıda kardeşim hiç bi adminin haberide mi yok??

insan resmi foruma bişiler yazmazmı allahım anlamıyorum bu adamları,dünyanın parasını kazan,bi özür yazısı yazmaktanda aciz mi bunlar anlamıyorum walla.artık işi iyice azıttılar.test server açtılar daha bi ayını doldurmadan çotanak verdiler sürümü...insan bi iyice dener.ama kolayına nası geliyosa öle yapıyolar zaten.

ayrıca USKO adminlerine şunu sormak isterim:JPKO çatır çatır aylardır yeni sürümü oynarken,bu kadar sağlam patchleri varken,bizim USKO neden hala sürünüyo????bu kadar zormu JPKO dan sağlam patchleri alıp oyunculara sunmak

buna pek yanıt werebileceklerini sanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dumur45

ya iyi hoş serverlar kapalıda kardeşim hiç bi adminin haberide mi yok??

insan resmi foruma bişiler yazmazmı allahım anlamıyorum bu adamları,dünyanın parasını kazan,bi özür yazısı yazmaktanda aciz mi bunlar anlamıyorum walla.artık işi iyice azıttılar.test server açtılar daha bi ayını doldurmadan çotanak verdiler sürümü...insan bi iyice dener.ama kolayına nası geliyosa öle yapıyolar zaten.

ayrıca USKO adminlerine şunu sormak isterim:JPKO çatır çatır aylardır yeni sürümü oynarken,bu kadar sağlam patchleri varken,bizim USKO neden hala sürünüyo????bu kadar zormu JPKO dan sağlam patchleri alıp oyunculara sunmak

buna pek yanıt werebileceklerini sanmıyorum

bence sen oyundaki chat bölümüne bakmaktan acizsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.