*****serverların açık olup olmadığını görebilirsiniz şu an serverlar açık fakat girilmio öyle ko kapanacak çıkacak fln bunlara inanmıyorum emin olun ko bütün parayı türkiyeden kırıyo *****
Knighta girmemek gerçekten boşluk yaratıo sabahtan beri site site dolanıyorum
Gerçekten oyuna bağlanmış durumdayız bunuda kanıtı bi arkadaşımın ko kapanıo sözüne küfür eden
kullanıcılar . Evet kapanıo lafı sinir edio ama bunları yapmayalım er geç belli olucak yanlış görmediysem knight online nin form sitesinde saat 1:30 da başlayacak olan bakım olduğu ve saat 6 ya kadar süreceği yazıodu umarım gerçektir sıkıntıdan patlıom
ewt inş. oyun kapanmaz bende pek sanmıyorum kapanacagını sonucta oyunu oynayanların %90ı turk ko turk iplerini banlarsa nerden para kazacanacak tum serverlar bos kalır bence turksuz oynun zevkide cıkmas
saat 18:17 ve hala tık yok
heralde sabancı bu kadar kazanıodu he ama gerçekten kapanacağını sanmıorum. Ne yani bug yapıosak koxp kullanıosak sadece türklermi kullanıo çok saçma bişi kendi kuruntumuz
*******bu oyun kapanmaz******* kapatırlarsa kesin salağlar
Bu Oyun Kapanırsa Bu Oyunu Yapanında Kapattıranında Vay Haline
kesinlikle katılıorum
******bu oyun türkler isterse kapanır türkler isterse açılır******
IxArCKaNxI kardeş adrese girdimde bi hepsi online bi hepsi offline bide karışık yapıyor eminmisin server statusu verdiğinden
öyle bi durumdaki şu an site serverlar kapanıo açılıo ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım wala
pek anlamam ama login server önemli(türkçesi galiba serverlere giriş) kapalı diyor o açık olmalı
ben çıkıom wala dışarı biras dışarıyı dolanayım
hayata akalım nler varmış mahalle clanını toplim biras hepsi salağ gibi dolanıodur
knightı yaratan su an dünya zenginleri arasındadır ve su an batıyodur türkler giremedii için
server online gözüküyo neden girmiyooooooo en son saat 12:40 suların da kapandı hala açılmadı bune be bırakıcam oyunu zaten koxp tan bıktım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme