*****serverların açık olup olmadığını görebilirsiniz şu an serverlar açık fakat girilmio öyle ko kapanacak çıkacak fln bunlara inanmıyorum emin olun ko bütün parayı türkiyeden kırıyo *****
Knighta girmemek gerçekten boşluk yaratıo sabahtan beri site site dolanıyorum
Gerçekten oyuna bağlanmış durumdayız bunuda kanıtı bi arkadaşımın ko kapanıo sözüne küfür eden
kullanıcılar . Evet kapanıo lafı sinir edio ama bunları yapmayalım er geç belli olucak yanlış görmediysem knight online nin form sitesinde saat 1:30 da başlayacak olan bakım olduğu ve saat 6 ya kadar süreceği yazıodu umarım gerçektir sıkıntıdan patlıom
ewt inş. oyun kapanmaz bende pek sanmıyorum kapanacagını sonucta oyunu oynayanların %90ı turk ko turk iplerini banlarsa nerden para kazacanacak tum serverlar bos kalır bence turksuz oynun zevkide cıkmas
saat 18:17 ve hala tık yok
heralde sabancı bu kadar kazanıodu he ama gerçekten kapanacağını sanmıorum. Ne yani bug yapıosak koxp kullanıosak sadece türklermi kullanıo çok saçma bişi kendi kuruntumuz
*******bu oyun kapanmaz******* kapatırlarsa kesin salağlar
Bu Oyun Kapanırsa Bu Oyunu Yapanında Kapattıranında Vay Haline
kesinlikle katılıorum
******bu oyun türkler isterse kapanır türkler isterse açılır******
IxArCKaNxI kardeş adrese girdimde bi hepsi online bi hepsi offline bide karışık yapıyor eminmisin server statusu verdiğinden